jmallen3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Έχω στο laptop μου Windows 7 και πριν προβώ στην εγκατάσταση των 8 ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το Virtualbox που να μπορω να περασω εκει τα 8 και να δοκιμασω αν δουλευουν ολα καλα με τους drivers κλπ. υπαρχει κετι τετοιο?
jim_p Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ισως γιατι με το vbox, και με τις εφαρμογες για virtualization γενικα, βλεπεις μονο την συμπεριφορα του σαν λειτουργικο, σκετη, χωρις να μπλεξεις με drivers κλπ που θα χρειαστουν για ενα κανονικο pc.
lexmark Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι με το προγραμματάκι που ελέγχει για τη συμβατότητα μπορεί να δει αν θα παίξει στο σύστημά του, με το virtual box βλέπει τη συμπεριφορά του, με ένα dual boot τα βλέπει όλα μαζί χωρίς πολλά πολλά προβλήματα.
jmallen3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι με το προγραμματάκι που ελέγχει για τη συμβατότητα μπορεί να δει αν θα παίξει στο σύστημά του, με το virtual box βλέπει τη συμπεριφορά του, με ένα dual boot τα βλέπει όλα μαζί χωρίς πολλά πολλά προβλήματα. με ποιο προγραμματάκι μπορώ να ελέγξω συμβατότητα των drivers?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Windows 8 Upgrade Assistant
jmallen3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Επειδή έχω 2 κάρτες γραφικών στο laptop, την gt540 αλλά και την intel hd 3000 καπου διαβασα οτι υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση των 8, ισχυει κατι τετοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα