chek2fire Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν γνωρίζω πως μπορεις να φορτώσεις manual το εικονίδιο και να το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Σε KDE είσαστε? Unity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορείς να έχεις τα παιχνίδια σε κοινό φάκελο σε dual boot? να κάνεις ξέρω γω κανένα symlink για να μην τα κατεβάζει διπλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Φαντάζομαι με δύο linux διανομές ε? γιατί dual boot με windows δεν νομίζω να γίνετε. Στην πρώτη περίπτωση κάνε ένα συγχρονισμό ανάμεσα στους δύο φακέλους. Να προσθέσω ότι σήμερα έγινε νέο update μέσω του package manager πλέον και το εικονίδιο του steam εμφανίζετε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 οχι μεwindows ελεγα αλλα το παρατησα γιατι δεν επαιζε και κρατησα μονο το linux σε debian kde παιζει κανονικα το εικονιδιο που λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η είδηση εδώ τα λέει όλα http://www.insomnia.gr/_/articles/games/games/%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%BF-steam-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-linux-r4472 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μου αρέσει που πλέον το steam πέρνει τις αναβαθμίσεις του κανονικά μέσω package manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αφου $ cat /etc/apt/sources.list.d/steam.list deb http://repo.steampowered.com/steam/ precise steam deb-src http://repo.steampowered.com/steam/ precise steamDo it like chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω ότι μου έκανα μία αναβάθμιση το Trine 2 και τώρα είδα 70fps!!!Απο κει που πήγαινε μέχρι 45-50.Στο μενού γιατί μέσα στο παιχνίδι φυσικά δεν τα κρατάει αλλά σίγουρα υπάρχει μία αισθητή βελτίωση....Άντε σιγά σιγά θα στρώσει το πράγμα, που θα πάει? Edit: Άκυρο...στα ίδια είμαστε... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από chisao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 τα ΑοΕ2 και Max Payne 3 δεν ξέρουμε αν θα τα βγάλουν για linux ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 μετά από καμιά ώρα gameplay κολλάνε τα πάντα και πρέπει να κάνω kill τον Χ το έχει κανείς άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μπα σε μένα τρέχει μια χαρά καθώς παίζω και αρκετή ώρα manager και το metro αυτό τον καιρό. Με τι κάρτα γραφικών είσαι και με ποιούς driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 gtx 760 με 319 παίζει να είναι και θέμα του team fortress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Για δοκιμασε να βάλεις τους τελευταιους driver της nvidia μέσω του ppa. Εγώ είχα με αυτούς τους driver προβλήματα μετά το suspend όπου κατέρεε και σε μένα ο xserver αλλά είχα και ενεργοποιημένα τα εφέ. Δυστηχώς πέρασα τους τελευταίους driver τα προβλήματα φύγανε είχα αρκετά καλά frame rate στο metro αλλά μου κράσαρε συνέχεια το metro και γιαυτό ξαναγύρισα στους 319. Με το που τελειώσω το metro θα τους ξαναβάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 ppa σε debian? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα