Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Εδω και μια βδομαδα εχω αγορασει την Gigabyte Radeon HD 7850 2GB.η καρτα ειχε γυρω στους 33 βαθμους στην αδρανεια και ανεβαινε εως 50 το πολυ στα παιχνιδια.Σημερα ξαφνικα ανεβαζε παραπανω θεσμοκρασιες εως και 60 στην αδρανεια.καποια στιγμη εκανε κατι σαν παρασιτα η οθονη.εγκατεστησα ντριβερς και το θεμα λυθηκε για λιγο εως οτου ξαφνικα η οθονη ασπριζει και παγωνει.Ακομα το ανεμηστηρακι που εχω για την ψυξη του συστηματος δεν περνει ρευμα απο την μητρικη και αναγκαστικα να το συνδεσω στο τροφοδοτικο.Και ενα αλλο ανεμηστηρακι που ειχα δεν δουλευει ουτε αυτο πανω στην μητρικη.Αν μπορει καποιος να με διαφοτησει.Το υπολοιπο συστημα μου ειναι i5-2500k 3,3,12 gb ram,και τροφοδοτικο 700 watt.Ευχαριστω

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι το τροφοδοτικό έκαψε την μια 12αρα γραμμή του,τώρα βλέπω έχει 18Α σε κάθε γραμμή οπότε λίγο δύσκολο..

Αρχικά αφαίρεσε την κάρτα βάλε τα ανεμιστηρακια όπως ήταν στην μητρική να δούμε αν όλα δουλεύουν σωστά με την ενσωματωμένη.Κανε και clear cmos όταν την αφαιρέσεις.Αν δουλέψει σωστά,πας την κάρτα για έλεγχο η την βάζεις σε ένα άλλο Pc να δεις εκεί τι θα κάνει,αν πάλι δεν δουλέψουν σωστά,δοκιμάζεις ένα άλλο τροφοδοτικό,αν και με το άλλο τροφοδοτικό κάνει τα ίδια,τότε θ'αρχισουμε να σκεφτόμαστε την μητρική.

Δημοσ.

Εμένα για κάρτα μου κάνει πάντως. Για να σιγουρευτείς τρέξε το OCCT (Θα το βρεις στο νετ). Τρέξε το GPU τεστ , αν βγάλει errors τον βρήκαμε τον υπαίτιο.

Δημοσ.

Εμένα για κάρτα μου κάνει πάντως. Για να σιγουρευτείς τρέξε το OCCT (Θα το βρεις στο νετ). Τρέξε το GPU τεστ , αν βγάλει errors τον βρήκαμε τον υπαίτιο.

Δεν αποκλείεται αλλά γιατί να σταματήσουν τα φουρφουρια της μητρικής τότε ?

Δημοσ.

Δεν αποκλείεται αλλά γιατί να σταματήσουν τα φουρφουρια της μητρικής τότε ?

Ουπς , δεν το διάβασα εκτενέστερα το ποστ σταμάτησα στο γκρίζα οθόνη :P

Πάντως το τροφοδοτικό το συγκεκριμένο(μπορεί να έχει και πρόβλημα η μητρική δεν αντιλέγω !) δεν είναι και από τα καλύτερα της Thermaltake. Θυμάμαι τον Ninos30 να λέει ότι έβγαζαν αρκετά προβλήματα(η σειρά tr2). Εγώ από προσωπική εμπειρία μου ένα tr2 που έχει περάσει από τα χέρια μου έριχνε την ασφάλεια στον πίνακα του σπιτιού και έκανε μια μίνι έκρηξη μέσα στο τροφοδοτικο.

Επειδή δεν δίνουνε ρεύμα τα 3pin της μητρικής για πρόβλημα τροφοδοτικού μοιάζει αλλά είναι πολύ περίεργο να του κάνει γκρίζες οθόνες η κάρτα γραφικών και να του δίνει 60άρια σε Idle (αν ήτανε κάποια πιο παλιά θα έλεγα εντάξει ).

Καλό θα ήτανε να δοκιμάσει με κάποιο άλλο τροφοδοτικό να κάνει ένα βαρύ τεστ και μετά να πάει σε μητρική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...