Προς το περιεχόμενο

Trojans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω στον υπολογιστη το Microsoft security essentials και κανω συχνα πυκνα scans για ιους. Σε περιπτωση που εντοπισει καποιον παταω καταργηση και λεει οτι καταργηθηκε. Ομως εδω και λιγο καιρο οταν το ανοιγω ξανα το PC την επομενη μερα στα εντοπισμενα αρχεια μου βγαζει εναν συγκεκριμενο trojan downloader. Υπαρχει καποιο προβλημα με το προγραμμα και δεν καταργει trojans και χρειαζετε να κατεβασω κατι στγκεκριμενο ή ειναι κατι αλλο?

Ευχαριστω,

orfeas71995

Δημοσ.

Γεια σου Ορφέα, βασικά το Essentials είναι καλό τοιχακι αλλά στα δύσκολα γονατίζει... Κατέβασε το MalwareBytes και δες άμα κάνει κάτι.

Σου προτείνω να βάλεις avast

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σου Ορφέα, βασικά το Essentials είναι καλό τοιχακι αλλά στα δύσκολα γονατίζει... Κατέβασε το MalwareBytes και δες άμα κάνει κάτι.

Σου προτείνω να βάλεις avast

+1

Δημοσ.

Βάλε το avast free.

Το ωραίο με το Avast είναι ότι το προτο μήνα άμα θυμάμαι καλα σου δίνει το Avast Internet security δωρεάν ;)

Δημοσ.

Μπορείς να το συνδυάσεις, αν θέλεις παραπάνω ασφάλεια και με το Spyware Terminator.

Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα.

Δημοσ.

Συγνωμμη για το offtopic.

Ειχα και γω ενα θεμα (http://www.insomnia.gr/topic/459563-microsoft-security-essentials/) με το ΜSE (ακομα δεν το εχω λυσει) και ειπα να κατεβασω και γω το avast που λεγατε κι εσεις. Βρηκε 3ς απειλες. Οι δυο ηταν απο ενα παιχνιδακι που το εκανα τωρα uninstall. Η αλλη απειλη ειναι απο καποιο αρχειο στο c\windows\system32. Ποια επιλογη να πατησω για να εφαρμοστει πανω στις απειλες (επισκευη/μετακινηση στο κιβωτιο/διαγραφη/καμια ενεργεια) ?

Δημοσ.

Καταρχήν κατέβασε το Revo Uninstaller και δες μήπως υπάρχει στην λίστα το παιχνίδι που λες και διέγραψε το. Για το άλλο στο System32 πάτα επισκευή αλλιώς δεν ξέρω να σου πω. :)

Δημοσ.

Και στα 3 μου εβγαλε μηνυμα το αρχειο δεν επισκευαστηκε. Για το παιχνιδι ισως να ειναι λογικο μιας και θα εχουν διαγραφει ολα τα αρχεια του απο την απεγκατασταση εκτος απροοπτου... Τι αλλο να κανω?

Δημοσ.

Για το παιχνίδι τότε άμα δεν επισκευάζονται πάτα διαγραφή για το system32 δεν ξέρω περίμενε να σου απαντήσει κάποιος άλλως η ρώτα στο status μόνο για το system32 και πες και ονομασία.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι είναι στο system32 δεν σημαίνει πως είναι αρχείο συστήματος και επομένως να πρέπει να κάνεις επισκευή.

Όπως και να έχει, επειδή όλα τα δωρεάν antivirus δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά στην επισκευή μολυσμένου συστήματος (το mse είναι το μόνο που κάνει καλό repair όταν τα βρίσκει όμως) προτείνω να κατεβάσεις, ενημερώσεις και σκανάρεις με το kaspersky virus removal tool 2011. Δωρεάν είναι, κάνε ένα googlάρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...