Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί κάποιος με live messenger να στείλει πλέον αρχεία/εικόνες σε άλλον που μπαίνει στο λογαριασμό του μέσω skype. Απαράδεκτο.

Δημοσ.

Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα την εφαρμογή γιατί το msn το άφησα για χάρη το skype πριν από πολύ καιρό.

ΠΑρ όλα αυτά μπράβο, νομίζω ότι έπρεπε να γίνει και αυτό κάποια στιγμη!

Δημοσ.

Το mirc παραμένει το καλύτερο για messaging, αλλά και το msn είναι πολύ καλό. Πριν το facebook η ερώτηση ήταν έχεις κινητό, έχεις msn; Ελπίζω να βελτιωθεί το τσατ του skype

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα, αλλά έτσι κι αλλιώς τα είχα disabled για να μην μου σπάνε μπάλες...

• Moderators
Δημοσ.

Αλλαξτε το primary mail στο Skype account σας, σε καποιο το οποιο δεν γνωριζει κανεις.

Διαφορετικα οποιοσδηποτε το γνωριζει, με 6 απλα βηματα μεσω της password reset λειτουργιας, μπορει να αποκτησει προσβαση στον λογαριασμο σας. Εχει λιγη ωρα που ειναι public.

Γκαφα τεραστιων διαστασεων απο μονη της, ποσο μαλλον μετα τη δυνατοτητα merging msn-skype contacts.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω και λιγα λεπτα δεν φαινεται να λειτουργει το password reset, τουλαχιστον για μενα (chrome,ff, ελληνικη ip)

Edit: Confirmed

Επεξ/σία από Gi0
Δημοσ.

καλύτερα, Skype FTW...

το μόνο που θέλω είναι να θυμάται μόνιμα κι σε όλα τα clients τα nicknames που έχω βάλει στα contacts...

Αυτό + να μπορώ να παραλαμβάνω (& το αντίστροφο) τα offline μηνύματα.

Μεγάλο μείον θαρρώ καθώς το καθιστά επίσης ρουφιάνο. Είναι ένας έμμεσος τρόπος να καταλάβεις αν κάποιος δεν είναι πραγματικά offline.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...