Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για text chat και οι δυο clients άβολοι είναι. Pidgin ή Trillian και έχεις όλα τα account σου σε έναν client (msn, facebook, gtalk, jabber, yahoo).

Για βιντεοκλήσεις σαφώς και συμφέρει το skype.

Δημοσ.

Σωστος!!!

Απλα εχω μια μικρη αποριουλα!

Γιατι η ms θα πρεπει να υποστηριξει,μια πλατφορμα,που η συντρηπτικη πλειωψηφια(developers κ χρηστες),ειναι εχθρικοι απεναντη της ,κυριος οταν δεν εχει και ιδιαιτερο οφελος,απ'αυτους?

οι developers είναι εχθρικοί απέναντι στο linux? LOL

Δημοσ.

Δηλαδη στην ουσια πλεον καταργειτε το msn σωστα?

Τουλαχιστον θα μπορουμε να ενσωματοσουμε τις επαφες που ειχαμε στο msn σε καποιον ηδη υπαρχον λογαριασμο του skype που εχουμε?

Δημοσ.
ενωσα την Hotmail με το Live account Μου που ειναι forthnet αφου αυτο εχω και στο ΧΒΟΧ Live . Στο desktop βλεπω κανονικα επαγες .... στο tile δεν βλεπω τιποτα......

1)Ανοιξε το win8 skype app και επελεξε πανω δεξια την εικονιτσα του λογαριασμου σου και θα σου ανοιξει μια στηλη δεξια με το login info σου.

-Εσενα λογικα θα σου δειχνει το μαιλ με το οποιο κανεις login στο skype (αν σε εχει logged), εμενα πλεον μου εμφανιζει το μαιλ του hotmail (ασχετως αν λογκαρω ακομα σto skype-desktop με αυτο που λογκαρα παντα, το οποιο ειναι @gmail)

2) Επελξε κατω το κουμπι "account" και θα σε παει σε μια σελιδα στο browser με διαφορες επιλογες. Μια απο αυτες ειναι και το "profile"

3)Μπες στο profile και θα σου εχει να κανεις connect με το microsoft account.

- εμενα μου γραφει "Microsoft account connected"

Απο εκει και περα δεν ξερω πως αλλιως να σε βοηθησω.

Στο win 8 app των επαφων εχω συνδεσει τα: hotmail(πλεον μου το λεει microsoft), linkedin, gmail, facebook, skype και βλεπω τα παντα.

Στο skype app βλεπω τις επαφες μονο απο τα δυο (hotmail/microsoft/msn, skype)

Δημοσ.

To instant messaging στο Messenger είναι μάλλον το καλύτερο που υπάρχει και είναι σαφώς καλύτερο από του Skype. Στις φωνητικές κλήσεις ισχύει το αντίστροφο. Μακάρι να κρατήσουν τα καλά του καθενός.

• Like 2
Δημοσ.

Παντως σαν προγραμμα το msn ειναι πολυ ελαφρυτερο απο το skype ακομα και στην τελευταια του εκδοση το msn ειναι ελαφρυτερο σαν προγραμμα απο το skype.

Δημοσ.
Δεν εχει πληκτρο δονησης;η κανω λαθος

Μάλλον δεν έχει..

Κρίμα και είχα συνηθίσει msn..να υποθέσω ότι θα πάψουν να λειτουργούν και οι εφαρμογές για το msn Ε? Πχ. Εγώ χρησιμοποιώ το mercury όταν αποσύρουν το msn δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή?

Δημοσ.
Καιρος ηταν. Ελπιζω να δουμε και μεις συντομα καποιο update στο skype για linux.

(Λεω γω τωρα...)

Σωστος!!!

Απλα εχω μια μικρη αποριουλα!

Γιατι η ms θα πρεπει να υποστηριξει' date='μια πλατφορμα,που η συντρηπτικη πλειωψηφια(developers κ χρηστες),ειναι εχθρικοι απεναντη της ,κυριος οταν δεν εχει και ιδιαιτερο οφελος,απ'αυτους?

[/quote']

οι developers είναι εχθρικοί απέναντι στο linux? LOL

???

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν γίνεται να αλλάξω χρώμα

στη γραμματοσειρα? μέγεθος ενταξει έχει.

πχ σε συνομιλια σε chat 3 η 4 άτομα

ολοι ειναι με μαυρα και χάνομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ναι, αλλά και πάλι μπορείς να κάνεις και ένα skype account, free είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...