mix@lis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!! Έχω ενα c50 το οποίο σκέφτομαι να το ανανεώσω. Η σκέψη μου είναι η εξής:το μοτέρ δεν θέλω να το πειράξω καθόλου αφού δέν έχει κάποιο πρόβλημα οπότε λέω να μην το "σκαλίσω" αφου δεν έχει κάτι,δεν ξέρω τι λέτε και εσεις!!Βέβαια θα το κατεβάσω το μοτέρ αφού θέλω να το λύσω όλο το μηχανάκι και να βάψω τον σκελετό εξαρχής.τα πλαστικά θα τα αλλάξω τα πιο πολλά αφού ο χρόνος τα έχει σχεδόν καταστρέψει.Σκέφτομαι για ιμιτασιόν πλαστικά και γενικά ότι άλλο χρειαστώ να βάλω ιμιτασιόν γιατί λεφτά δεν παίζουν και πολλά. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι τα ηλεκτρικά.Να πώ οτι απο κορνα, φωτα και φλας δεν δουλεύει τίποτα αφου όλα τα καλώδια της κοτσίδας έχουν σαπίσει!Οπότε πάω για καινούργια πλεξούδα!Να πάρω γνήσια η ιμιτασιόν ρε παιδιά γιατί φοβάμαι αν πάρω ιμιτασιόν μήπως έχω κάποιο πρόβλημα και πάρω καμια φωτιά......Γενικά απο ηλεκτρικά θα χρειαστώ κάτι άλλο εκτώς απο πλεξούδα και μπαταρία?? α!η γνήσια η πλεξούδα πόσο έχει και πόσο η ιμιτασιόν? ευχαριστω πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα