Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος ενός 360 (απο τα νεα με τα κουμπια αφης) και αν θυμαμαι καλα ισως απο τοτε που το ειχα κατι δεν πήγαινε καλα με την ψυξη του...Μαλιστα αμα έπαιζα 1ωρα< ονλινε αρχηζε και λαγκαριζε χωρις να εχει προβλημα η συνδεση...Λεω οκ παροτι ήταν τοποθετημενο σε άριστη θεση για εξαερισμο, αλλα παντα το σκεφτόμουνα γιατη δεν νομιζω πως λειτουργουσε καλα ο ανεμηστηρας καθως δεν υπηρχε μεγαλη παροχη αερα ...Χθες λοιπον το ανοιγω και ακούω εναν θορυβο απο τον ανεμηστηρα του.Λεω κάτι μπηκε μέσα...Έλα όμως που προσεχοντας πιο καλα τον θορυβο μου φανηκε σαν κατι να μην πάει καλα με το μοτερακι!Και μαλιστα οθορυβος, φορα με τη φορα χειροτερεύει και επίσης προσεξα κάτι επισης παράδοξω ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ...Απο τοτε που ακουγεται ο ηχος το ανεμηστηρακι πρεπει να βγαζει περισσοτερο αερα??!!??!!Τι γινεται εδω!!????

Επισης να συμπληρωσω (δεν ξερω αν ειναι συνηθησμενο φαινομενο) αφου κλεινω το xbox το φωτακι του τροφοδοτικου παραμενει ανοιχτο (πράσινο) για μερικα (πολλα βασικα) δευτερολεπτα...Έχει καμια σχεση??

Δημοσ.

Απο πριν πιανοντας το δεν μου φαινοταν καλα η θερμοκρασια..Ισως το λαγκ να προερχεται απο 'κει...Μαλιστα τομοθετωντας εξωτερικο ανεμηστηρακι στον εξαερισμο του xbox, μετα απο λιγο επαιζα κανονικα...

Δημοσ.

Ξαναλέω, το να πιάνουμε κάτι με το χέρι μας και να μας φαίνεται ζεστό δε σημαίνει ότι υπερθερμαίνεται. Σημαίνει απλώς ότι έχει μεγαλύτερη θερμότητα από το χέρι μας. Και ειδικά όταν αυτή είναι διπλάσια είναι επόμενο να μας φαίνεται "πολύ ζεστό".

Πόσο καιρό το έχεις το χμποχ. Μήπως έχει μαζέψει πολλή σκόνη ή τρίχες στον ανεμιστήρα και στην ψύκτρα και γι' αυτό κάνει θόρυβο;

Το εξωτερικό ανεμιστηράκι από πάνω από αυτό του χμποχ είναι δίκοπο μαχαίρι. Το ανεμιστήρι του χμποχ ανεβοκατεβάζει στροφές αναλόγως τη θερμοκρασία του. Οταν το δικό του τρέχει σε λιγότερες στροφές από αυτό που του έβαλες, το εξωτερικό θα βοηθάει, αλλά όταν ανεβάσει στροφές το χμποχ το μόνο που θα κάνει θα είναι να εμποδίζει τον αέρα και τη θερμότητα να φύγει. Εκτός αν έχεις κανένα που είσαι σίγουρος ότι έχει μεγαλύτερη ροή αέρα από τη μέγιστη του χμποχ, οπότε πάσο, ξέρω 'γώ.

Δημοσ.

τα Slim ανεβαζουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ τα Jasper π.χ., αυτο δεν ειναι ανησυχητικό...

Τωρα το λαγκαρισμα που λες, εννοεις λαγκαρισμα στα γραφικα/gameplay η στην online συνδεση ?

Οσο για το θορυβο που ακους απ το ανεμιστηρακι, ισως να σου ετυχε και να ειναι οντως ελαττωματικό ...ποιος ξερει.

Μηπως να παρεις τη microsoft να το στειλεις για επισκευη καλου κακου μιας και εχεις εγγυηση ?

Δημοσ.

Εχει μεγαλύτερη.Τελικα μάλλον κατι ειχα ακουμπισει πανω στην επιφανεια του xbox και ειχε στραβωσει ελαφρα τα πλεγμα του ανεμηστηρα...Με ενα κατσαβιδακι το τραβιξα λιιγο πανω και τωρα ειναι οκ...Αλλα και πάλι δεν μπορω να βρω γιατι κολλάει...Καταλαβαινω τι εννοες με τυην θερμοκρασια, αλλα καθε φορα που κολάει ειναι πιο ζεστο απο πριν τι λέτε;

(ΩΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο VOLE MAULDER)

τα Slim ανεβαζουν μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ τα Jasper π.χ., αυτο δεν ειναι ανησυχητικό...

Τωρα το λαγκαρισμα που λες, εννοεις λαγκαρισμα στα γραφικα/gameplay η στην online συνδεση ?

Οσο για το θορυβο που ακους απ το ανεμιστηρακι, ισως να σου ετυχε και να ειναι οντως ελαττωματικό ...ποιος ξερει.

Μηπως να παρεις τη microsoft να το στειλεις για επισκευη καλου κακου μιας και εχεις εγγυηση ?

Ειναι σαν να κολλάει η συνδεση...Σαν να παθαινει κατι η κάρτα δυκτύου

Δημοσ.

Αυτό μπορεί να μην έχει να κάνει απαραίτητα με εσένα. Ισως να μην είναι καλή η σύνδεση με όποιον παίζεις.

Το ότι δεν έχει πρόβλημα η σύνδεση, άρα έχει το χμποχ, πώς το συμπέρανες; Το κάνει ποτέ όταν παίζεις offline;

• Like 1
Δημοσ.

Για τη θερμοκρασια , εμενα το xbox ειναι αρκετα ζεστο ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες καιει.Ειναι αυτο που γραφει ο φιλος vole maulder οταν το ακουμπησεις παντα θα σου φαινεται αρκετα ζεστο γιατι ειναι ποιο ζεστο απ το χερι σου.Ειδικα κοντα στο ανεμιστηρακι ειναι καυτο.

Αν το χεις συνδεμενο με wifi δοκιμασε να το συνδεσεις με καλωδιο να δεις αν κανει το ιδιο.Αν ειχε προβλημα η καρτα δικτυου θα σε πεταγε εκτος xbox live.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να φταίει η συνδεση...Το λέω γιατι κάθε φορα που αναβω το ανεμηστηρακι σιγα σιγα φτιαχνει η κατασταση, αλλα ειναι ενοχλητικο το ηλίθιο δεν μπορω συνεχεια οταν παιζω να το έχω ενεργοποιημένο...Τεσπα, λέτε πως δεν φταιει αυτο και οτι ειναι τυχαιο;Ίσως...Ευχαριστώ για τη βοήθεια και το χρονο σας! :-D! Αμα τελικά φταιει το ανεμηστηρακι λογικα δεν υπάρχει κάτι που μπορειτε να κάνετε...Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις σας ;)

Για τη θερμοκρασια , εμενα το xbox ειναι αρκετα ζεστο ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες καιει.Ειναι αυτο που γραφει ο φιλος vole maulder οταν το ακουμπησεις παντα θα σου φαινεται αρκετα ζεστο γιατι ειναι ποιο ζεστο απ το χερι σου.Ειδικα κοντα στο ανεμιστηρακι ειναι καυτο.

Αν το χεις συνδεμενο με wifi δοκιμασε να το συνδεσεις με καλωδιο να δεις αν κανει το ιδιο.Αν ειχε προβλημα η καρτα δικτυου θα σε πεταγε εκτος xbox live.

ok!

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος ενός 360 (απο τα νεα με τα κουμπια αφης) και αν θυμαμαι καλα ισως απο τοτε που το ειχα κατι δεν πήγαινε καλα με την ψυξη του...Μαλιστα αμα έπαιζα 1ωρα< ονλινε αρχηζε και λαγκαριζε χωρις να εχει προβλημα η συνδεση...Λεω οκ παροτι ήταν τοποθετημενο σε άριστη θεση για εξαερισμο, αλλα παντα το σκεφτόμουνα γιατη δεν νομιζω πως λειτουργουσε καλα ο ανεμηστηρας καθως δεν υπηρχε μεγαλη παροχη αερα ...Χθες λοιπον το ανοιγω και ακούω εναν θορυβο απο τον ανεμηστηρα του.Λεω κάτι μπηκε μέσα...Έλα όμως που προσεχοντας πιο καλα τον θορυβο μου φανηκε σαν κατι να μην πάει καλα με το μοτερακι!Και μαλιστα οθορυβος, φορα με τη φορα χειροτερεύει και επίσης προσεξα κάτι επισης παράδοξω ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ...Απο τοτε που ακουγεται ο ηχος το ανεμηστηρακι πρεπει να βγαζει περισσοτερο αερα??!!??!!Τι γινεται εδω!!????

Επισης να συμπληρωσω (δεν ξερω αν ειναι συνηθησμενο φαινομενο) αφου κλεινω το xbox το φωτακι του τροφοδοτικου παραμενει ανοιχτο (πράσινο) για μερικα (πολλα βασικα) δευτερολεπτα...Έχει καμια σχεση??

Θα απαντήσω στις ερωτήσεις σου λίγο ανάστροφα.

Καταρχήν, όταν κλείνεις το xbox το φωτάκι παραμένει ανοικτό, γιατί προφανώς το κλείνεις με κάπως λάθος τρόπο (και θα εξηγήσω παρακάτω). Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι σε μία κονσόλα, χρησιμοποιείται η cpu και η gpu πολύ περισσότερο με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται περισσότερο και άρα να χρειάζεται μεγαλύτερο ποσό θερμότητας να απάγεται/να φεύγει ανά δευτερόλεπτο, ώστε να ψύχονται τα τσιπάκια. Περισσότερη ροή θερμότητας προς τα έξω μπορεί να επιτευχθεί μόνο με περισσότερο παροχή αέρα από το εσωτερικό της κονσόλας προς τα έξω. Για να γίνει αυτό, πρέπει ο ανεμιστήρας να τρέξει σε μεγαλύτερη ταχύτητα, σε περισσότερες στροφές το λεπτό και οι περισσότερες στροφές ανά λεπτό, αυξάνουν αναλογικά και το θόρυβο, γιατί επίσης κινούμενος ο ανεμιστήρας με μεγαλύτερη γωνιακή ταχύτητα παράγει και περισσότερες δονήσεις (vibration), ενώ επίσης η μεγαλύτερη κατευθυνόμενη ροή αέρα προς τα έξω που επιτυγχάνεται αυξάνει και αυτή το θόρυβο.

Όταν λοιπόν είσαι σε πολύωρο gaming session, είναι λογικό η κονσόλα να ζεσταίνεται περισσότερο και μεγαλύτερη ροή αέρα να χρειάζεται για την ψύξη της, άρα και περισσότερος θόρυβος από τον ανεμιστήρα. Επίσης, ο αέρας που θα βγαίνει θα είναι θερμότερος, αυτό είναι δείγμα πως η κονσόλα ψύχεται εσωτερικά αποτελεσματικά. Π.χ. στα fat ps3 με θερμοκρασίες καλοκαιριού, αν παίζεις ώρα, όταν βάλεις το χέρι σου από πίσω πρέπει να νιώσεις πως ο αέρας είανι πολύ θερμός. Αν είναι ψυχρός, σημαίνει πως έχει ξεραθεί η πάστα ανάμεσα στην ψύκτρα και στη cpu και δεν απάγει καλά τη θερμότητα.

Όταν τελειώνεις ένα gaming session, αν κλείσεις κατευθείαν την κονσόλα, χωρίς να περιμένεις κάποια λεπτά (5-10 λεπτά ανάλογα) στο dashboard, αλλά απλά την κλείσεις απότομα ενώ παίζεις ή βγεις στο dashboard και την κλείσεις κατευθείαν, αν αμέσως έσβηνε και ο ανεμιστήρας, τότε δε θα προλάβαινε εσωτερικά να ψυχραθεί το τσιπ της cpu και της κάρτας γραφικών, με αποτέλεσμα να παραμείνει πολύ ζεστό (λόγω μη λειτουργίας του ανεμιστήρα όταν την κλείνεις) και αυτή η αυξημένη θερμότητα μπορεί σταδιακά, φορά τη φορά να καταστρέψει τις συνδέσεις του chip με την πλακέτα και να οδηγήσει σε rrod. Στα φατ 360, αυτό ήταν ένα συνηθισμένο πρόβλημα.

Για να το αποφύγει αυτό η MS, και επειδή δεν είναι πολλοί όσοι κατανοούν πως απάγεται θερμότητα από ένα xbox π.χ., έχει βάλει ένα trigger και όταν π.χ. πατάς power off απότομα και το τσιπ δεν έχει προλάβει να ψυχραθεί, τότε παραμένει το 360 ανοικτό για κάποια δευτερόλεπτα στα οποία συνεχίζει να ψύχει/συνεχίζει να απάγει θερμότητα ο ανεμιστήρας, ώστε πριν κλείσει να προλάβει να ψυχραθεί το τσιπ.

Στα νέα 360, επειδή με το τελευταίο rvision έχουν ενώσει τα δύο τσιπ, της CPU και της κάρτας γραφικών σε ένα τσιπ, είναι λογικό αυτό το τσιπ να ζεσταίνεται αρκετά και να χρειάζεται adequate ψύξη. Οπότε από αυτή την άποψη, δε με προβληματίζει η αυξημένη θερμοκρασία της κονσόλας σου.

Αλλά αυτό που αναφέρεις με την κάρτα δικτύου, με προβληματίζει λίγο, γιατί όντως αν υπερ-θερμαίνεται το ολοκληρωμένο της κάρτας δικτύου, τότε μπορεί να μη λειτουργεί απόλυτα το Internet. Καταρχήν πες μου αφορά το ασύρματο ή το ενσύρματο?

Πάντως αυτό που μπορείς να κάνεις (χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά υποθέτω πως θα χωράει), είναι να βρεις το block diagram της μητρικής του xbox σου, να το ξανα-ανοίξεις και να εντοπίσεις μέσω του block diagram που είναι το τσιπάκι της κάρτας δικτύου. Να βάλεις ελάχιστη πάστα πάνω, στο κέντρο, π.χ. artic silver 5 ή artic silver mx-2 που δεν είναι και conductive και να πατήσεις από πάνω/να κολλήσεις ένα μικρό ψυκτράκι, όπως πουλάνε στα pc για τις γυμνές memories. Τα περισσότερα από αυτά έχουν κόλλα που ταυτόχρονα είναι θερμοαγώγιμη πάστα, οπότε δε θα χρειαστεί καν να βάλεις πάστα νομίζω. Απλά αν το τσιπάκι είναι μεγάλης επιφάνειας σχετικά, τότε θα σε πάρει να βάλεις και λίγο πάστα.

Νομίζω μία τέτοια μικρή ψυκτρούλα θα χωρούσε χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα επαφής με τα άλλα components. Αλλά δε μπορώ να είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος για αυτό, παρά μόνο αν άνοιγα το 360 και το τσέκαρα εγώ ο ίδιος. Αν νιώθεις άνετα με το άνοιγμα και έχεις λίγο εμπειρία, μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος σου. Επίσης, αν σε παίρνει από άποψη χώρου, θα μπορούσες να προσθέσεις και άλλο ένα μικρό ψυκτράκι στο Hana chip.

• Like 1
Δημοσ.

Cortan, είσαι σίγουρος πως αυτός είναι ο λόγος για το φωτάκι; Επειδή εγώ το κλείνω πάντα σωστά και το κάνει και σε εμένα. Και - αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά - νομίζω ότι έκανε κάτι ανάλογο και το παλιό μου χμποχ από όταν ενεργοποίησα το cloud.

Δημοσ.

Cortan, είσαι σίγουρος πως αυτός είναι ο λόγος για το φωτάκι; Επειδή εγώ το κλείνω πάντα σωστά και το κάνει και σε εμένα. Και - αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά - νομίζω ότι έκανε κάτι ανάλογο και το παλιό μου χμποχ από όταν ενεργοποίησα το cloud.

Τα παλιά xbox 360, τα φατ, σίγουρα το κάνουν. Και τα PS3 fat επίσης Και ο λόγος είναι για να προλαβαίνει το τσιπ, ιδιαίτερα της κάρτας γραφικών να ψύχεται.

Δε σημαίνει πως αν το κλείνεις σωστά, δε θα το κάνει. Επειδή έχω πουλήσει το σλιμ 360, δε θυμάμαι αν το έκανε πάντα ή κάποιες φορές. Μπορεί να το ενσωμάτωσαν ως στάνταρντ διαδικασία για extra safety.

Τώρα μπορεί ταυτόχρονα να κάνει και άλλα πράγματα, όπως π.χ. να κάνει synchronize το cloud, όπως λες, δεν το έχω υπόψην μου αυτό αν όντως το κάνει για αυτό το λόγο. Στο τελευταίο update πάντως - μπορεί και σε προηγούμενα - μπορεί η κονσόλα να μείνει κλειστή και να συνεχίζει να κατεβάζει χρησιμοποιώντας την κάρτα δικτύου. Και μόλις κατεβάσει τα downloads, κλείνει.

Δημοσ.

Στο τελευταίο update πάντως - μπορεί και σε προηγούμενα - μπορεί η κονσόλα να μείνει κλειστή και να συνεχίζει να κατεβάζει χρησιμοποιώντας την κάρτα δικτύου. Και μόλις κατεβάσει τα downloads, κλείνει.

Αυτό το έκανε από πολύ παλιά. Δε θυμάμαι αν ήταν από την αρχή, πάντως σίγουρα προϋπήρχε των Slim.

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι δε σβηνει ακαριαια ειναι φυσιολογικο για τους λογους που εξηγησε ο cortana (cloud synch/ψυξη), και στο αμαξι σας οταν παρει μπροστα το βεντιλατερ και σβησετε τη μηχανη δε συνεχιζει να δουλευει το βεντιλατερ? anyway..

το ολοκληρωμενο για το δυκτιο στα σλιμ βρισκεται κοντα στο southbridge. Παιζει ρολο βεβαια τι μητρικη slim ειναι (trinity/corona v1/v2). Ειναι ενα IC atheros 8032 bl1a αν δε κανω λαθος.

Στα fat ειναι συνηθως ενα ICS1893AF και βρισκεται ακριβως πισω απ την θυρα ethernet.

Εγω παντως ψιλο αμφιβαλω οτι υπαρχει τετοιο προβλημα... Αλλα ο φιλος μπορει να κανει την εξης δοκιμη:

Να βαλει να streamάρει καμια ταινια να δει .. εαν παρουσιαζει προβλημα η καρτα δυκτιου θα φανει στην θεαση της ταινιας. Τα data ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που μεταφερει σε ενα online multiplayer παιχνιδι, εαν του παρουσιαζε το προβλημα στο online gaming λογικο δεν θα ειναι να του παρουσιασει το ιδιο προβλημα (και πιο γρηγορα) σε μια περιπτωση streaming ?.

• Like 2
Δημοσ.

Το οτι δε σβηνει ακαριαια ειναι φυσιολογικο για τους λογους που εξηγησε ο cortana (cloud synch/ψυξη), και στο αμαξι σας οταν παρει μπροστα το βεντιλατερ και σβησετε τη μηχανη δε συνεχιζει να δουλευει το βεντιλατερ? anyway..

το ολοκληρωμενο για το δυκτιο στα σλιμ βρισκεται κοντα στο southbridge. Παιζει ρολο βεβαια τι μητρικη slim ειναι (trinity/corona v1/v2). Ειναι ενα IC atheros 8032 bl1a αν δε κανω λαθος.

Στα fat ειναι συνηθως ενα ICS1893AF και βρισκεται ακριβως πισω απ την θυρα ethernet.

Εγω παντως ψιλο αμφιβαλω οτι υπαρχει τετοιο προβλημα... Αλλα ο φιλος μπορει να κανει την εξης δοκιμη:

Να βαλει να streamάρει καμια ταινια να δει .. εαν παρουσιαζει προβλημα η καρτα δυκτιου θα φανει στην θεαση της ταινιας. Τα data ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που μεταφερει σε ενα online multiplayer παιχνιδι, εαν του παρουσιαζε το προβλημα στο online gaming λογικο δεν θα ειναι να του παρουσιασει το ιδιο προβλημα (και πιο γρηγορα) σε μια περιπτωση streaming ?.

Thanks για το input σου σχετικά με τα ολοκληρωμένα.

Για το streaming που λες, είναι πολύ καλή ιδέα.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αν όντως το ολοκληρωμένο παρουσιάζει μειωμένη απόδοση λόγω αυξημένης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του 360 (και αυτό φυσικά για να γίνει σημαίνει πως το συγκεκριμένο ολοκληρωμένο δε συμβαδίζει απόλυτα με το quality control.. αυτά συμβαίνουν καμιά φορά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό), τότε μου φαίνεται πολύ πιο πιθανό να παρουσιάσει κολλήματα/μειωμένη απόδοση όταν είναι περισσότερο θερμό και περισσότερο θερμό είναι κατά τη διάρκεια πολύωρου gaming session.

Στο streaming, νομίζω δε χρησιμοποιείται το 100 τοις εκατό της ισχύος της cpu/gpu, κυρίως πρέπει η gpu να αναλαμβάνει το στριμάρισμα. Οπότε ενώ μεταφέρονται περισσότερα data στο streaming όπως λες, ταυτόχρονα λογικά η κάρτα δικτύου θα είναι πιο ψυχρή από το να μεταφέρει gaming data κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πάντως παραμένει καλή ιδέα και θα μπορούσε να το δοκιμάσει και αυτό ο topic starter. Τουλάχιστον αν του δημιουργήσει πρόβλημα στο streaming, ενώ το 360 θα είναι σχετικά ψυχρό, σημαίνει πως η μειωμένη απόδοση της κάρτας δικτύου δε θα οφείλεται σε πρόβλημα θερμοκρασίας αλλά το ίδιο το τσιπ θα είναι ελαττωματικό. Τότε αυτό που μπορεί να γίνει είναι να στείλει το 360 στην MS για φτιάξιμο.

Και κάτι τελευταίο να ρωτήσω τον topic starter.

Όταν παίζεις παιχνίδια στο 360, έχεις προηγουμένως φορτώσει τα παιχνίδια στο σκληρό δίσκο (ή σε κάποιον εξωτερικό που έχει διαμορφωθεί για περιεχόμενο xbox); Ή τα τρέχεις μέσω DVD-ROM; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση, αυτό θα αυξάνει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία και επίσης η λειτουργία του dvd-rom αυξάνει και λίγο το vibration. Οπότε εφόσον έχεις κάποια προβληματάκια με τη θερμοκρασία ήδη, θα συνιστούσα τρέξιμο του παιχνιδιού από τον σκληρό δίσκο.

Αυτό το έκανε από πολύ παλιά. Δε θυμάμαι αν ήταν από την αρχή, πάντως σίγουρα προϋπήρχε των Slim.

Ναι ε; Δε θα το είχα πάρει πρέφα στις επιλογές στο μενού του 360. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...