Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Unlimited" δεν υπάρχει ούτε καν στις επί πληρωμή υπηρεσίες, πόσο μάλλον σε κάποια δωρεάν. Δε ξέρω αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, αλλά το να φτιάξεις σελίδα που θα χρησιμοποιείται ουσιαστικά ως file server για cracks και μάλιστα σε free hosting... δεν

• Like 1
Δημοσ.

Βρήκα - http://3owl.com -

κοίτα καλύτερα:

This coupon knocks $9.95 off on your first month bill which brings the total down to $0.01. This also works on all hosting packages available at Hostgator.

και...

Examples of unacceptable material on all Shared and Reseller servers include:

• Topsites
  • IRC Scripts/Bots
  • Proxy Scripts/Anonymizers
  • Pirated Software/Warez
  • Image Hosting Scripts (similar to Photobucket or Tinypic)
  • AutoSurf/PTC/PTS/PPC sites
  • IP Scanners
  • Bruteforce Programs/Scripts/Applications
  • Mail Bombers/Spam Scripts
  • Banner-Ad services (commercial banner ad rotation)
  • File Dump/Mirror Scripts (similar to rapidshare)
  • Commercial Audio Streaming (more than one or two streams)
  • Escrow/Bank Debentures
  • High-Yield Interest Programs (HYIP) or Related Sites
  • Investment Sites (FOREX, E-Gold Exchange, Second Life/Linden Exchange, Ponzi, MLM/Pyramid Scheme)
  • Sale of any controlled substance without prior proof of appropriate permit(s)
  • Prime Banks Programs
  • Lottery/Gambling Sites
  • MUDs/RPGs/PBBGs
  • Hacker focused sites/archives/programs
  • Sites promoting illegal activities
  • Forums and/or websites that distribute or link to warez/pirated/illegal content
  • Bank Debentures/Bank Debenture Trading Programs
  • Fraudulent Sites (Including, but not limited to sites listed at aa419.org & escrow-fraud.com)
  • Push button mail scripts
  • Broadcast or Streaming of Live Sporting Events (UFC, NASCAR, FIFA, NFL, MLB, NBA, WWE, WWF, etc)
  • Tell A Friend Scripts
  • Anonymous or Bulk SMS Gateways
  • Bitcoin Minders

Δημοσ.

τι θα έχεις στο site σου .. δώσε κάποιο παράδειγμα ...

βάλε τα υποπτα αρχεία σου σε torrents , file sharing accounts , κτλ .... και στέγασε μονο συνδεσμους σε αυτά ...

Δημοσ.

ωραία , αγόρασες όνομα απο το enom και το στεγάζεις στο 3owl ...

http://ipduh.com/dns/?ekfik.com

http://ipduh.com/dns/whois/?ekfik.com.

http://ipduh.com/ip/?31.170.167.172

βασίζεiς το επιχειρηματικό σου σχέδιο στο adfly ? --καλή τύχη μ'αυτό ...

το 3owl προσπαθεί να κάνει λεφτα απο διαφημίσεις στα 404 και τον editor τους? -- όχι και τόσο free host!

:blink: "Please do not make pirate copyies of these products , becuse ALL THE PRODUCTS has © by EKFIK BC ."

πίσω στο θέμα μας ...

αυτό γίνεται να το βάλεις και στο blogspot ... εκτος και εάν τα adf.ly links σου οδηγούν σε κανα p0rn0w4rez.xxx

ή τα προγραμματάκια σου είναι trojans.

Δημοσ.

"How to make my PC turbo!". "Your ram will need CLEAN", "Defrag you pc to stay SPEED" ;! :lol: :lol:

Sorry ρε hud_red_ekfik, αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ... Εκτιμώ το ότι κάνεις μια προσπάθεια αλλά... αφού δεν το έχεις το ρημάδι το αγγλικό, ξεκίνα με τα ελληνικά και στη συνέχεια βλέπεις. Επίσης, πως δουλεύουν οι εφαρμογές σου (που θα τα βρεις ρε θηρίο τα 5Mbs στη σύνδεσή μου; ), πόσο θα βοηθήσουν τη ζωή μου, γιατί να σε πληρώσω αφού άλλα προγράμματα κάνουν τα δεκαπλάσια από εσένα τζάμπα και φυσικά... adfly σε όλους τους συνδέσμους; Από τη στιγμή που ζητάς και λεφτά για τις εφαρμογές σου, λίγη σοβαρότητα στη δουλειά σου και στον τρόπο που τη παρουσιάζεις δε βλάπτει.

Δημοσ.

hahaha! Λοιπόν,οταν έκλεισα το site με τα cracks το adfly μου μηδενίστηκε ! (θα το κλείσω)

δέχoμε ιδέες για βελτιώσεις (θα βγάλω τα adfly αφού δεν υπάρχει ψυχή στο site μου , επίσεις κανένας δεν έχει αγοράσει πρόγραμα !) Ευχαριστώ :)

Α! και σε εκείνο το πρόγραμμα διαλέγεις την ήδη σύνδεσή σου , όχι τι θες να γίνει !

Δημοσ.

Φίλε μου,εκεί είμουν αλλα μου έκλεισαν το site , μου έλεγε αυτο : "

CPU Limit Reached

You are seeing this page because website has reached CPU usage limit of the server, and it was temporarily disabled.

"

Μήπως ξέρεις τι είναι ?

Δημοσ.

Σε κάθε shared πακετό κάθε σελίδα έχει και ένα όριο "χρήσης CPU",προφανώς το ξεπέρασες,και μιας και visits δεν έχεις κάποιο scipt θα την έκανε την δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...