shot00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Γεια σε ολους, προσφατα κατεβασα ενα προγραμμα για να αλλαξω το theme,εικονιδια,win start button, και τα σχετικα... Πριν λιγο, μολις ετρεξα το win start button, ο explorer μου χαθηκε εντελως μαζι με τα ολα τα αντικειμενα τις επιφανειας εργασιας.Αποφασιζω ετσι να κανω επανεκκινηση αλλα μετα το log on screen τιποτα εκτος απο μια μαυρη οθονη με το δεικτη του mouse.Για καποιο λογο ο task manager δε μου εμφανιζε το explorer.exe ουτε μπορουσα να το ξεκινησω. Ετσι,χωρις να εχω στο laπtop καποιο σημειο επαναφορας(ξερω ναι βλακεια...), εκανα ενα last known good configuration. Ολα κομπλε μετα! Εκτος το οτι τωρα το λαπτοπ μου βγαζει πραγματα που τα βλεπω πρωτη φορα...Δλδ οταν παταω να ανοιξει ο πινακας ελεγχου μου λεει : ''Δεν υπαρχει προγραμμα συσχετισμενο με αυτο το αρχειο για την εκτελεση της ενεργειας''. Επισης οταν παω να ανοιξω ενα φακελο με φωτογραφιες ή αρχεια ή οτιδηποτε πανω στην επιφανεια εργασιας,ανοιγουν ολα με το vlc!! Πραγμα που σημαινει οτι εκτος απο μουσικη δε ανοιγει τιποτα αλλο. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει,πριν προχωρησω σε format?? Eυχαριστω
codesix Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Eίχες ενεργοποιήσει το Remote Desktop Connection ? Συνήθως οταν σου βγάζει BlackScreen σημαίνει οτι κάποιος συνδέθηκε στο Desktop σου. Sent from my iPhone using Insomnia
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πρώτα μπες σε safe mode, τρέξε αυτό και μετά κάνε scan με malwarebytes anti-malware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα