diazz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα εχω 2 dvd writer στο pc και τα δυο ειναι τις ιδιας εταιριας pioneer dvr 215d το προβλημα ειναι οτι ανοιγουν πολυ δυσκολα πρεπει να πατήσω το κουμπι αρκετεσ φορες κανει ενα θορυβο αλλα δεν ανοιγη και τα 2 sata
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αλλάζεις τον λαστιχένιο ιμάντα που ανοίγει το tray. Βάλε ένα ελάχιστα πιο μικρό για να πιάνει σφιχτά.
diazz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αλλάζεις τον λαστιχένιο ιμάντα που ανοίγει το tray. Βάλε ένα ελάχιστα πιο μικρό για να πιάνει σφιχτά. ειναι δυσκολο να το κανω μονος μου? ειναι σιγουρος οτι ειναι αυτο? αυτα που τα πουλανε
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι εκτός εγγύησης το ανοίγεις άφοβα, βγάζεις τον ιμάντα, τον παίρνεις για δείγμα σε ένα ηλεκτρονικάδικο & ζητάς κάνα δύο λίγο πιο μικρούς. Αλλιώς χρησιμοποιείς την εγγύηση. Και τα 2 μαζί το ίδιο πρόβλημα; Ναι, σχεδόν βέβαιο είναι αυτό αν δυσκολεύονται να ανοίξουν. Εξάλλου δε θα πάθουν τίποτα αν δοκιμάσεις.
diazz Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι εκτός εγγύησης το ανοίγεις άφοβα, βγάζεις τον ιμάντα, τον παίρνεις για δείγμα σε ένα ηλεκτρονικάδικο & ζητάς κάνα δύο λίγο πιο μικρούς. Αλλιώς χρησιμοποιείς την εγγύηση. Και τα 2 μαζί το ίδιο πρόβλημα; Ναι, σχεδόν βέβαιο είναι αυτό αν δυσκολεύονται να ανοίξουν. Εξάλλου δε θα πάθουν τίποτα αν δοκιμάσεις. ναι και τα 2 το ιδιο κανουν ποσα χρονια εχουν εγγύση?
άδικος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δε γνωρίζω φίλε μου. Αυτό θα το δεις εσύ που έκανες την αγορά. 1 ή 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα