jogatore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 εκτος αν εβαλες καποιο που ηταν επισης της hol.αλλα σε αλλα ρουτερ δεν γινεται να μπουν.για να μπει καποιος απο μακρυα σε καποιο ρουτερ πρεπει να ειναι το ρουτερ ρυθμισμενο.ειτε με tr069 ειτε με αλλους τροπους.πχ στα thomson μπορεις να φτιαξεις λιστα με τις ip που μπορουν να μπουν απο μακρυα.στο cisco παλι το ιδιο.τωρα αν εχεις αποσυνδεσεις πρεπει να κανεις διαφορες δοκιμες.απο αλλο ρουτερ μεχρι δοκιμες χωριις τηλεφωνα πανω η δοκιμες στο κεντρικο πριζακι μονο το ρουτερ.επισης πρεπει να δεις αν πεφτει το margin>αν σβηνει το λαμπακι το adsl η μονο το λαμπακι του ιντεερνετ.θελει αρκετες δοκιμες.επισης τα χαρακτηριστικα του ρουτερ σουδεν μας εχες δωσει.απο default Η hol παιζει με 11 Margin οποτε θεωρητικα θα πρεπει να παιζεις ααρκετα εως πολυ σταθερα.φαντασου αλλοι παροχοι δινουν 9 η 6 margin. Για το margin μου δινει αυτο "αν ενοεις αυτο...." SNR margin (dB): down up 11.5 10.0 Με το usr 9108 Οσο για το οτι μπηκαν .... το διαπιστωσα αφου μου ειπαν και την ονομασια που εχω δωσει στο ρουτερ και τον κωδικο εισοδου
Highlander Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εγώ συνεχίζω να έχω πρόβλημα και σε συζήτηση με τον τεχνικό της HOL και έναν του ΟΤΕ που βρήκα σε πελάτη μου μου είπαν πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όσο ήμουν στον ΟΤΕ έπαιρνα από ότι είπαν από αυτά τα νέα ΚΑΦΑΟ (mini DSLAM? ) και γι' αυτό πήγαινε σφαίρα. Πλέον παίρνω από το κέντρο του ΟΤΕ που είναι αρκετά μακριά. Εντελώς πληροφοριακά: Downstream UpstreamLine Coding(Trellis): On OnSNR Margin (0.1 dB): 165 130Attenuation (0.1 dB): 765 277Output Power (0.1 dBm): 130 126Attainable Rate (Kbps): 1156 784
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Για το margin μου δινει αυτο "αν ενοεις αυτο...." SNR margin (dB): down up 11.5 10.0 Με το usr 9108 Οσο για το οτι μπηκαν .... το διαπιστωσα αφου μου ειπαν και την ονομασια που εχω δωσει στο ρουτερ και τον κωδικο εισοδου αν το 9108 εχει απο default ανοιχτο το Remote τι να πω.ναι εχεις 11 Margin και θα πρεπε να παιζεις πολυ σταθερα.καποιοι για να κερδισουν σε ταχυτητα μιλανε με Hol και ζητανε να τους ριξουν το Margin στο 9.απο εκει και περα μπορει να φταινε πολλα πραγματα και θελει δοκιμες σε κατανεμητη ή να βγαλεις τα τηλεφωνα απο πανω κτλ .αν εχεις συναγερμο θελειφιλτρο. Εγώ συνεχίζω να έχω πρόβλημα και σε συζήτηση με τον τεχνικό της HOL και έναν του ΟΤΕ που βρήκα σε πελάτη μου μου είπαν πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όσο ήμουν στον ΟΤΕ έπαιρνα από ότι είπαν από αυτά τα νέα ΚΑΦΑΟ (mini DSLAM? ) και γι' αυτό πήγαινε σφαίρα. Πλέον παίρνω από το κέντρο του ΟΤΕ που είναι αρκετά μακριά. Εντελώς πληροφοριακά: Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 165 130 Attenuation (0.1 dB): 765 277 Output Power (0.1 dBm): 130 126 Attainable Rate (Kbps): 1156 784 αν ο οτε σου εδινε απο mini dslam τοτε λογικο να παιζεις πολυ καλυτερα.οποτε ναι μαλλον εισαι πολυ μακρια και δεν μπορεις να κανεις κατι.επισης βλεπω πολυ μεγαλα snr>αν θες ζητα να σου κατεβασουν το snr στο 9 για να κερδισεις λιγακι σε ταχυτητα.
Highlander Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Έβαλα ένα router της crypto που είχα και παίζει με 1600 περίπου τώρα. Είμαι σε αναμονή από το HOL να δούμε τι θα γίνει με το θέμα μου. Άσχετο, αλλά το crypto airdata 300 έχει από μόνο του forward την 80 στο wan και αν χτυπήσεις ip ζητάει credentials του router. Έψαξα αλλά δεν βρήκα που αλλάζει. Προσωρινά έκανα την 80 forward σε άσχετη ip. Μήπως ξέρει κανείς από που αλλάζει ;
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Έβαλα ένα router της crypto που είχα και παίζει με 1600 περίπου τώρα. Είμαι σε αναμονή από το HOL να δούμε τι θα γίνει με το θέμα μου. Άσχετο, αλλά το crypto airdata 300 έχει από μόνο του forward την 80 στο wan και αν χτυπήσεις ip ζητάει credentials του router. Έψαξα αλλά δεν βρήκα που αλλάζει. Προσωρινά έκανα την 80 forward σε άσχετη ip. Μήπως ξέρει κανείς από που αλλάζει ; καλα και τα crypto χαλια ειναι.απο εκει και περα περιμενε την Hol να δεις τι θα σου πει.δες αν εχει τιποτα για Remote access Οποτε να το κλεισεις απο εκει.αν και αν εχεις αλλαξει τα στοιχεια λιγο σε νοιαζει.αλλιως αφηνεις το Port forward που εχεις κανει η δες μηπως αλλαζει η 80 σε αλλη πορτα.ισως εχει παντως καμια επιλογη που να λεει αν το Remote admιn θα ειναι ανοιχτο η οχι και αν ειναι ανοιχτο σε ποια πορτα.καπως ετσι ηταν και τα χαλια Jetspeed 520.τα χτυπαγες απο μακρια και εμπαινες μεσα χυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα