tatis12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, εχω πρόβλημα με το pc μου και δεν ξέρω τ να κάνω.. Μου το έκανε εδώ και καιρό το πρόβλημα αυτό στις αρχές σπάνια και με μια επανεκκίνηση έφτιαχνε αλλά σήμερα δεν ξέρω τι ’επαθε το έκανα 10 φορές επανεκκίνηση και πάλι μου κάνει το ίδιο. Σαν κάνω κάποια δουλεια έιτε στο διαδίκτυο ή κάτι άλλο ξαφνικά κολλάει και συγκεκριμένα το firefox κολλαει συνέχεια και θέλει ώρα να ξεκολλήσει, βίντεος στο youtube δεν μπορώ να δω γιατί κολλάει και όταν ξεκολλήσει μου γράφει πως το flash player crashare, οι ήχοι μου π.σ ταινιών, τραγούδια, κ οι μουσικες των windows δεν ακούγονται. και δεν λειτουργεί ούτε το windows live messenger κολλάει. και όταν κάνω επανεκκίνήση μου λέει περιμένετε να κλέισει το explorer.exe το οποίο δεν κλέινει και κάνω υπορεωτικό κλείσιμο για να κλείσει και να επανεκκινησει το pc. τι συμβαίνει ρε παιδιάα;;
disqualified Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 συγκεκριμενα κολληματα εχεις και με αλλους browsers εκτος απο τον firefox;
tatis12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω επειδή δεν χρησημοποιώ άλλους μόνο αυτόν... αλλά δεν νομίζω να φταίει το firefox επειδή προβλήματα μου κάνει και με vlc,itunes, media player, msn
disqualified Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ειναι πολυ long shot, αλλα υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να εχει καποιο προβλημα η καρτα ηχου, καποτε ειχε χαλασει η δικη μου και μου εμφανιζε προβλημα ακομα και στην αναπαραγωγη βιντεο. Δε θυμαμαι βεβαια περισσοτερα καθως εχουν περασει αρκετα χρονια. Δηλαδη δεν εχεις ηχο γενικα και σε μονιμη βαση; παντως κατεβασε καποιον αλλο browser και δες αν συνεχιζονται τα ιδια φαινομενα ή απλα χρησιμοποιησε τον internet explorer για να μην κατεβαζεις αλλον
tatis12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 μα ειναι δυνατόν;; το pc μου είναι σχετικά καινούριο. ούτε ένα χρόνο δεν έκλεισε ακόμη.. :S
disqualified Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ειναι απλα μια εικασια. Κανε και μια αναβαθμιση στον flash player. Επισης τρεξε και το antivirus σου και καποιο antimalware
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε το ccleaner και σβήσε τα περιττά μπισκοτάκια (cookies) Επίση κάνε και έλεγχο στο registry με το ίδιο πρόγραμμα... Το πρόβλημα παρουσιάζεται τυχαία?? Κατέβασε το malwarebytes antimalware να κάνεις ενα σκανάρισμα αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό... Και κάνε μια αναβάθμιση στον flash player όπως είπε και ο disqualified...
tatis12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 φιλε δοκιμασα όλα όσα μου είπατε και δεν έγινε τίποτα. Αντιθέτως νομίζω χειροτέρεψε η κατάσταση. Τώρα δεν μου κάνει πρόβλημα με τον ήχο και explorer.exe αλλά συνέχεια μου κολλάει και μου βγάζει την κλεψίδρα. συνέχεια παγώνει και θέλει μερικά δευτερόλεπτα να επανέλθει. αυτό το παθαίνει συνέχεια και με firefox,msn,skype,youtube, ή όταν κάνω refresh το dekstop μου!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 μα ειναι δυνατόν;; το pc μου είναι σχετικά καινούριο. ούτε ένα χρόνο δεν έκλεισε ακόμη.. :S Pc σχεδον 1 χρονου μονο καινουριο δεν ειναι. Και δυστυχως δεν παιζει ρολο ακομα και αν το αγορασες χτες. φιλε δοκιμασα όλα όσα μου είπατε και δεν έγινε τίποτα. Αντιθέτως νομίζω χειροτέρεψε η κατάσταση. Τώρα δεν μου κάνει πρόβλημα με τον ήχο και explorer.exe αλλά συνέχεια μου κολλάει και μου βγάζει την κλεψίδρα. συνέχεια παγώνει και θέλει μερικά δευτερόλεπτα να επανέλθει. αυτό το παθαίνει συνέχεια και με firefox,msn,skype,youtube, ή όταν κάνω refresh το dekstop μου! Σε safe mode πως συμπεριφερεται και τι windows εχεις?
tatis12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Έχω windows 7 home prenium και είναι sony vaio dekstop. δεν έχει πύργο είναι απλά μια οθόνη. και δεν ξέρω να το κάνω και φορματ έτσι όπως είναι. σε safe mode δίχνει να λειτουργεί εντάξει δεν κολλάει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 σε safe mode δίχνει να λειτουργεί εντάξει δεν κολλάει. Δηλαδη ο browser σου παιζει κανονικα τα video? Το vlc και ολα τα αλλα που εμφανιζουν προβληματα, φαινονται να λειτουργουν? Εχεις πολλα προγραμματα στο startup? Μια και εισαι σε safe mode, κανε ενα scan με malwarebytes που ειπε και ο Αντωνης, για να απορριψουμε αυτη την περιπτωση.
tatis12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 οχι σε safe mode δεν με αφηνει να τρεξω καποια ταινία με vlc ουτε ο ήχος δεν ακουγεται αλλα ο firefox τρεχει κανονικά δεν μου κολλάει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Λογικο να μην εχει ηχο εξαιτιας του safe mode. Εχεις πολλα προγραμματα στο startup? Μια και εισαι σε safe mode, κανε ενα scan με malwarebytes που ειπε και ο Αντωνης, για να απορριψουμε αυτη την περιπτωση. Τελος κανε ενα κοπο με το που κανεις κανονικο boot σε Windows, να ανοιξεις τον task manager. Ειναι idle (~1-2% cpu) οταν εμφανιζονται τα κολληματα?
tatis12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εκανα και σκαν και δεν μου βγαζει τίποτα.. όσο για το task manager δεν με αφήνει να κάνω τίποτα μεχρι να ξεμαγκώσει. δεν μπορω δηλαδή κατα τη διάρκεια που θα μαγκώσει το firefox π.χ να ανοιξω το task manager μεχρι να ξεμαγκωσει τελείως.. ουte refresh δεν με αφηνει να κάνω. οταν κάνω refresh όλα τα εικονίδια του dekstop εξαφανίζονται και όταν ξεμαγκώσει ξανα εμφανίζονται
tatis12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Γνωμη μου κανε επαναφορα από το κρυφο partition δηλαδή;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα