Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερες

Έκανα μια μακακια και θέλω την βοήθεια σας μπας και σωθώ.

Αγόρασα νέο pc και δυστυχώς η κάρτα που είχα δεν κάνει πλέον στο νέο pc όντας PCI.

Θα μου πεις βολέψου με την onboard της μητεροπλακετας.

Το θέμα είναι ότι η κάρτα που είχα ήταν η Creative Sound Blaster X-Fi XTREME Fidelity. Για όσους ξέρουν μια αρκετά για τότε καλή κάρτα ήχου!

Και πέρα από αυτό είχε και το μπροστά panel το οποίο είχε και είσοδο και έξοδο οπτικής ίνας. Ενώ η onboard έχει μόνο έξοδο που δεν μου κάνει.

Και φυσικά έχω ηχεία 7.1 που δεν αξιοποιούνται πλήρως από την 6.1 κάρτα onboard.

Υπάρχει λύση; Έχω ακούσει για converter από pci σε pci express... ξέρουμε τιμές, από που μπορώ να πάρω και εάν είναι αξιόπιστες;

Η εάν δεν υπάρχει λύση υπάρχει καμία κάρτα ήχου creative που να είναι pci express αλλά να μπορεί να παίξει με το panel της fidelity;;;

Ενημερωτικα εαν και δε νομιζω να παιζει ρολο η μητρικη μου ειναι η Gigabyte GA-Z77MX-D3H

Επεξ/σία από fitsou
Δημοσ.

ρε παιδιά noobo ερώτηση...

εμένα η κάρτα μου δεν έχει τόσα λίγα πινάκια..

για να δώσω καλύτερη εικονα βρηκα αυτη την αγγελία! εχω ακριβως την ιδια με αυτη που πουλα το παιδι!!!

δεν νομιζω αυτα που προτείνετε να ταιριάζουν...

Δημοσ.

Η κάρτα σου κουμπώνει στο λευκό slot. Είναι standard ο αριθμός των pins.

Εγώ θα δοκίμαζα να χρησιμοποιήσω την κάρτα της μητρικής σε πρώτη φάση (που απ ό,τι λέει η gigabyte είναι 7.1 κι όχι 6.1). Αν δεν έμενα ικανοποιημένος απ την ποιότητα του ήχου, θα το ψαχνα παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...