gaspappas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια των ''επιστημονων'' του φορουμ μιας και εχω ενα προβληματακι με την εν λογω καρτα που προσφατως εβαλα! Οχι παντα αλλα πολυ συχνα στα παιχνιδια alan wake και wargame european escalation μου κανει στιγμιαιες παραμορφωσεις στην οθονη οπου αργοτερα οδηγεισε μια γκρι οθονη ενω ο ηχος συνεχιζει να παιζει κανονικα! Πρεπει να βγω με alt ctrl del αλλα βλεπω οτι μετα το δεσκτοπ εχει flickering μεχρι να κανω restart! εννοειται οτι εχω βαλει τους τελευταιους drivers... Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Απλά έχω ακούσει ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα με τις 5xxx. Ρίξε μια ματιά κι εδώ.
Chris92 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 θερμοκρασιες της καρτας?επιπλεον καλο ειναι να κατεβασεις το atiman uninstaller και ξανακανε εγκατασταση των drivers
gaspappas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε ακριβως αυτο ειναι ! θα κατσω να το ψαξω ! ευχαριστω! μηπως γνωριζετε καποιο προγραμμα για να κανω ενα τεστ καλης λειτουργιας??
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν θες να στρεσάρεις την κάρτα δοκίμασε το furmark μέχρι να σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία για κανα 5λεπτο και δες αν θα χεις καμιά γκρι οθόνη ή τίποτα σκουπίδια/artifacts στην εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα