Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε πως είναι η ιστορία. Τη Κυριακή που είχα ελεύθερο χρόνο είπα να φτιάξω ένα laptop που έχω (HP G5000), το laptop είχε πρόβλημα με τον σκληρό (9% υγεία) και του έλειπε η μια μνήμη. Του βάζω ένα σκληρό (160Gb) Western Digital (WD1600BEVT) που ήταν πάνω σε ένα netbook με καμένη μητρική. Πριν αρχίσω την διαδικασία πήρα τον σκληρό WD και τον έβαλα στον πύργο για να ελένξω την υγεία του με το HDSentinel, η υγεία του 100% και επίδοση 100%, τέλεια λέω. Τον βάζω στο laptop του κάνω εγκατάσταση τα windows (windows 7 starter) με επιτυχία. Περνάω drivers και τα απαραίτητα προγράμματα και τέλος. Εχτές το χρησιμοποίησα εγώ και αδερφός μου και πήγαινε σφαίρα. Σήμερα το πρωί όμως μου ήρθε να το πετάξω από τον τέταρτο όροφο :mad: , το ανοίγω το laptop και δεν bootάρει τα windows (κόλλαγε στο σημείο που γραφει starting windows) λέω θα μπω σε safe mode, πάλι τα ίδια κολλάει απευθείας μόλις αρχίσει να διαβάζει αυτά τα αρχεία που βγάζει για να μπει σε safe mode. Βγάζω από το laptop τον σκληρό και τον βάζω στο πύργο, ανοίγω το pc μπαίνει στα windows πατάω το εικονίδιο υπολογιστής και τι να δω!!! δεν μου δείχνει χωρητικότητα στον σκληρό. Παω να του κάνω format αδύνατο να γίνει , κατεβάζω ξανά το HDSentinel και μου δείχνει τον σκληρό με υγεία 12% και εκείνη την στιγμή τα παίρνω στο κρανίο. Θέλω να μου πείτε είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα που εχθές ο δίσκος ήταν 100% υγιής και σήμερα είναι 12%?

Συγγνώμη άμα σας κούρασα με όλο αυτό το κατεβατό αλλα δεν άντεξα να μην το γράψω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :-D

Δημοσ.

Έτσι απότομα όμως φιλε?, δεν το βρίσκω φυσιολογικό όμως.

EDIT: Ο σκληρό δεν είχε κλείσει ούτε ενάμισι χρόνο.

Δημοσ.

Ο σκληρός ποτε δεν μου είχε πέσει κάτω. Από την στιγμή που χάλασε το netbook τον αφίσα μέσα, και το netbook το έβαλα μέσα στην θήκη του.

Δημοσ.

Το HDD Sentinel τι σφάλμα αναφέρει; Bad sectors ή κάτι άλλο;

Γενικά πάντως ψοφάνε και στα καλά καθούμενα. Δεν είναι το πιο συνηθισμένο αλλά μπορεί να συμβεί.

Δημοσ.

Κάνε ένα memtest στο laptop,μπορεί από χαλασμένη μνήμη να μην γράφει σωστά στον δίσκο.

Αν έχεις την πλήρη έκδοση του sentinel μπορείς να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface.

(Αυτό για το ότι δεν γίνεται format)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...