Riveboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 κατεβασε το amod http://alfie.altervista.org/amod2200V4/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) έχω windows 10... έχει σημασία? κατεβασε το amod http://alfie.altervista.org/amod2200V4/ Παω να το ψάξω τώρα. Βασικά μπορείς να με βοηθήσεις σχερικά? μέσω skype? λέει οτι είναι για V4 εγώ νομίζω έχω V1 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Daemonos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riveboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ναι οντως την v1 πρεπει να εχεις και δεν υπαρχει για v1 νομιζω amod.ψαξε σε κανα φορουμ αν βρεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 μπά τίποτα και το telnet μοιάζει να μήν δουλεύει σε win 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το telnet δεν υπηρχε απο default στα windows 7 και επρεπε να την περασεις απο το add remove windows components.μπορει το ιδιο να ισχυει και στα 10αρια.δεν τα εχω προχεια για να δω. μπά τίποτα και το telnet μοιάζει να μήν δουλεύει σε win 10 δες μηπως με πιο νεο Firmware παιξει αλλα ναι βγηκαν πολλα versions του 2200 Οπως και αλλων Netgear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 το telnet δεν υπηρχε απο default στα windows 7 και επρεπε να την περασεις απο το add remove windows components.μπορει το ιδιο να ισχυει και στα 10αρια.δεν τα εχω προχεια για να δω. δες μηπως με πιο νεο Firmware παιξει αλλα ναι βγηκαν πολλα versions του 2200 Οπως και αλλων Netgear. Βασικά στο check for updates μέσα απο το router δεν βρίσκει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 δεστο και manually για σιγουρια γιατι εχω δει διαφορα παραξενα με τα αυτοματα Updates.προσεχε τι firmware για ποια χωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το είδα, αλλα δεν νομίζω να έχει να κάνει το firmware. Προσπαθώ να βάλω το router σε debug mode και μου βγάζει 404 error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 τυπικα ειπα να δεις.μπορει πραγματι για αυτο το version να μην γινεται αυτο που θες ή να γινεται με αλλο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 εμενα σε v3 netgear αγορασμενο το 2012 κατεβασα καταλαθος firmware για V4 το φλασαρα κανονικα και τωρα μου δειχνει οτι εχω V4 ρουτερ και το αφησα ετσι γιατι δεν εβρισκα V3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εμενα σε v3 netgear αγορασμενο το 2012 κατεβασα καταλαθος firmware για V4 το φλασαρα κανονικα και τωρα μου δειχνει οτι εχω V4 ρουτερ και το αφησα ετσι γιατι δεν εβρισκα V3 αφου δεν στο brickare μια χαρα.σε καναν ftp τους ή σε κανα αλλο site λογικα θα υπαρχει και για τα αλλα versions εκτος αν το εκαναν κοινο πλεον το firmware.το κανουν καποιοι κατασκευαστες. μου θυμιζει καποτε σε ενα supra max 56k Περασα καταλαθος firmware για supra express.usb και τα 2.το πηρε κανονικα ευτυχως και η αφασια οτι μετα το αναγνωριζαν και τα windows νομιζω χωρις drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τα Billion έχουν ενσωματωμένο snr control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 και τα Netgear επισης και το draytek 2760 και νομιζω και καποια tp link. και τα speedtouch αλλα ειναι παλια δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.«Ξεθάβω» το θέμα γιατί έχω πρόβλημα. Εχω το Netgear DGN 2200.Παρ'όλο που έχω φτιάξει την γραμμή μου (καλωδίωση) και την έχει ελέγξει ο πάροχος συνεχίζει και κάνει αποσυνδέσεις,οποιαδήποτε ώρα,άσχετα αν δεν χρησιμοποιώ το internet.Μπορεί πχ να μην κάνει καμία αποσύνδεση για 3 ημέρες και να κάνει 2-3 απανωτές και όχι σε ώρα αιχμής.δεν είναι θέμα ρυθμίσεων.Κάνει αποσύνδεση,το πράσινο λαμπάκι γίνεται κόκκινο και δεν ξανασυνδέεται,μόνο με 1-2 restart.Εχω κάνει reset απο το κουμπάκι πίσω,απο την αρχή set up,αλλά τίποτα.Διαβάζω οτι το κάνει και σε άλλους.Η απόδειξη γράφει για 2 χρόνια εγγύηση και το έχω κάπου 8-9 μήνες αγορασμένο απο το Πλαίσιο.Μπορεί να είναι ελλατωματικό? Στο κουτί γράφει για 3 μήνες customer support(Υποστήριξη απο το κατάστημα Θα μου κάνουν αντικατάσταση απο το κατάστημα η θα πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία και να περιμένω?Νομίζω πως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Αναγκάστηκα να βάλω το θρυλικό Thomson TG 585 v8 πάλι.Αν δεν είχα το Thomson θα είχα πρόβλημα.Ποιό modem-router δίνουν στην Forthnet,είναι μέτριο η χάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 α.μπορει να ειναι προβληματικο μπορει να εχει απλα παλιο Firmware Μπορει απλα η γραμμη σου να ειναι παραξενη και να παιζει με το thomson που ειναι απο τα πιο σταθερα και να μην παιζει με το netgear.θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει.επισης αλλο να πεφτει μονο το ιντερνετ και αλλο να χανει και συγχρονισμο.περνα τελευταιο firmware και σιγουρεψου οτι εισαι pppoe.τι εννοουν 3 μηνες customer support δεν ξερω εκτος αν εννοουν απλα τηλεφωνικη υποστηριξη. στην forthnet εδιναν technicolor και zte τον τελευταιο καιρο. technicolor= thomson.σταθερο ρουτερ σε παραξενες γραμμες αλλα δεν εχει και το καλυτερο wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα