Προς το περιεχόμενο

Netgear dgn2200

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω windows 10... έχει σημασία?

κατεβασε το amod http://alfie.altervista.org/amod2200V4/

Παω να το ψάξω τώρα.

Βασικά μπορείς να με βοηθήσεις σχερικά? μέσω skype?

λέει οτι είναι για V4 εγώ νομίζω έχω V1

7EDxtcy.png

Επεξ/σία από Daemonos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το telnet δεν υπηρχε απο default  στα windows 7 και επρεπε να την περασεις απο το add remove windows components.μπορει το ιδιο να ισχυει και στα 10αρια.δεν τα εχω προχεια για να δω.

μπά τίποτα και το telnet μοιάζει να μήν δουλεύει σε win 10

δες μηπως με πιο νεο Firmware παιξει αλλα ναι βγηκαν πολλα versions του 2200 Οπως και αλλων Netgear.

το telnet δεν υπηρχε απο default  στα windows 7 και επρεπε να την περασεις απο το add remove windows components.μπορει το ιδιο να ισχυει και στα 10αρια.δεν τα εχω προχεια για να δω.

δες μηπως με πιο νεο Firmware παιξει αλλα ναι βγηκαν πολλα versions του 2200 Οπως και αλλων Netgear.

Βασικά στο check for updates μέσα απο το router δεν βρίσκει κάτι 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εμενα σε v3 netgear αγορασμενο το 2012 κατεβασα καταλαθος firmware για V4 το φλασαρα κανονικα και τωρα μου δειχνει οτι εχω V4 ρουτερ και το αφησα ετσι γιατι δεν εβρισκα V3

εμενα σε v3 netgear αγορασμενο το 2012 κατεβασα καταλαθος firmware για V4 το φλασαρα κανονικα και τωρα μου δειχνει οτι εχω V4 ρουτερ και το αφησα ετσι γιατι δεν εβρισκα V3

αφου δεν στο brickare μια χαρα.σε καναν ftp τους ή σε κανα αλλο site λογικα θα υπαρχει και για τα αλλα versions εκτος αν το εκαναν κοινο πλεον το firmware.το κανουν καποιοι κατασκευαστες.

μου θυμιζει καποτε σε ενα supra max 56k Περασα καταλαθος firmware για supra express.usb και τα 2.το πηρε κανονικα ευτυχως και η αφασια οτι μετα το αναγνωριζαν και τα windows νομιζω χωρις drivers.

• 8 μήνες μετά...

Καλησπέρα.«Ξεθάβω» το θέμα γιατί έχω πρόβλημα.

Εχω το Netgear DGN 2200.Παρ'όλο που έχω φτιάξει την γραμμή μου (καλωδίωση) και την έχει ελέγξει ο πάροχος συνεχίζει και κάνει αποσυνδέσεις,οποιαδήποτε ώρα,άσχετα αν δεν χρησιμοποιώ το internet.Μπορεί πχ να μην κάνει καμία αποσύνδεση για 3 ημέρες και να κάνει 2-3 απανωτές και όχι σε ώρα αιχμής.δεν είναι θέμα ρυθμίσεων.Κάνει αποσύνδεση,το πράσινο λαμπάκι γίνεται κόκκινο και δεν ξανασυνδέεται,μόνο με 1-2 restart.Εχω κάνει reset απο το κουμπάκι πίσω,απο την αρχή set up,αλλά τίποτα.Διαβάζω οτι το κάνει και σε άλλους.Η απόδειξη γράφει για 2 χρόνια εγγύηση και το έχω κάπου 8-9 μήνες αγορασμένο απο το Πλαίσιο.Μπορεί να είναι ελλατωματικό?

Στο κουτί γράφει για 3 μήνες customer support(Υποστήριξη απο το κατάστημα ;)Θα μου κάνουν αντικατάσταση απο το κατάστημα η θα πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπεία και να περιμένω?Νομίζω πως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Αναγκάστηκα να βάλω το θρυλικό Thomson TG 585 v8 πάλι.Αν δεν είχα το Thomson θα είχα πρόβλημα.Ποιό modem-router δίνουν στην Forthnet,είναι μέτριο η χάλια?

α.μπορει να ειναι προβληματικο μπορει να εχει απλα παλιο Firmware Μπορει απλα η γραμμη σου να ειναι παραξενη και να παιζει με το thomson που ειναι απο τα πιο σταθερα και να μην παιζει με το netgear.θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει.επισης αλλο να πεφτει μονο το ιντερνετ και αλλο να χανει και συγχρονισμο.περνα τελευταιο firmware και σιγουρεψου οτι εισαι pppoe.τι εννοουν 3 μηνες customer support δεν ξερω εκτος αν εννοουν απλα τηλεφωνικη υποστηριξη.

στην forthnet εδιναν technicolor και zte τον τελευταιο καιρο.

technicolor= thomson.σταθερο ρουτερ σε παραξενες γραμμες αλλα δεν εχει και το καλυτερο wireless

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...