lak10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Θελω να αγορασω ενα dgn 2200 για να ανιτκαταστησω το thomson 585v8 απο wifi πως τα παει θα μπορω να αλλαξω το snr? υπαρχει κατι καλυτερο στα 60 ευρω? σκεφτομουν να παρω το ZTE W300 40 ευρω απο τον ΟΤΕ αλλα μαλλον αυτο ειναι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Από wifi καλά τα πάει αν και σε 300Mbps δεν το χω τσεκάρει. Τουλάχιστον σε σχέση με τα 585v6 & 585v7 που είχα πριν απ αυτό και τους είχε ψοφήσει σε λιγότερο από 2 χρόνια. Για το snr δεν ξέρω, δεν το χω αλλάξει. Υποθέτω ότι εξαρτάται αν υποστηρίζεται από κάποιο πρόγραμμα που θα κάνει αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 και απο εμβελεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Στο διαμέρισμά που μένω (3άρι) πιάνει παντού με καλό σήμα. Αλλά προφανώς αυτό έχει να κάνει και με τη διαμόρφωση του χώρου και πού το χεις τοποθετημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 γλυκοκοιταζω και το 3500 αυτο τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Θελω να αγορασω ενα dgn 2200 για να ανιτκαταστησω το thomson 585v8 απο wifi πως τα παει θα μπορω να αλλαξω το snr? υπαρχει κατι καλυτερο στα 60 ευρω? σκεφτομουν να παρω το ZTE W300 40 ευρω απο τον ΟΤΕ αλλα μαλλον αυτο ειναι καλυτερο νομιζω πως το 2200 αντιθετα με το 2000 οτι δεν υποστηριζει Dmt για αλλαγη snr.επισης μονο για το wifi αλλαζεις το Thomson?στα 60 ευρω δυσκολο στα 100 ευρω και κατι πηγαινες σε vigor 2710vg.το 2700 ειναι φτηνο αλλα δεν ειναι N.Οχι zte δεν αξιζει ουτε 10 οχι 40 ευρω.χιλιες φορες netgear. Από wifi καλά τα πάει αν και σε 300Mbps δεν το χω τσεκάρει. Τουλάχιστον σε σχέση με τα 585v6 & 585v7 που είχα πριν απ αυτό και τους είχε ψοφήσει σε λιγότερο από 2 χρόνια. Για το snr δεν ξέρω, δεν το χω αλλάξει. Υποθέτω ότι εξαρτάται αν υποστηρίζεται από κάποιο πρόγραμμα που θα κάνει αυτή τη δουλειά. παραξενο να σουχαλασαν τα Thomson>συνηθως δεν χαλανε ευκολα. και απο εμβελεια? γλυκοκοιταζω και το 3500 αυτο τι λεει? καλυτερα σε καποια χαρακτηριστικα απο το 2200 απλα πας σε παραπανω λεφτα.αν σε ενδιαφερουν τα παραπανω που δινει τοτε οκ μπορεις να το παρεις μετα ειναι και το 3700 κτλ.απλα αν ειναι να πας σε παραπανω λεφτα ισως να αξιζε να πας σε vigor.το κακο με το vigor ειναι οτι στα ιδια λεφτα θα παρεις κατι ποιο ποιοτικο απο το netgear αλλα με λιγοτερα χαρακτηριστικα αλλα ειναι οτι καλυτερο σχεδον μπορεις να παρεις σε adsl router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaveMurray Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 νομιζω πως το 2200 αντιθετα με το 2000 οτι δεν υποστηριζει Dmt για αλλαγη snr Κάνεις λάθος... Υποστηρίζει και dmt, μπορείς να "πειράζεις" και το... snr... . Εκτός από τον γνωστό/ους τρόπο/ους για να ανοίξεις το telnet και να αποκτήσεις πρόσβαση στην εντολή adslctl, υπάρχει και το modfs firmware (προαιρετικό, κάνεις την δουλειά σου και με το μαμά firmware). Έχεις ψάξει καθόλου προς τα κει...; http://sourceforge.net/projects/modfs/ https://www.facebook...195263613907006 ----- Nα τα μας πάλι με τα modem/router της Technicolor.... H netgear, δεν είναι "όποια" και όποια εταιρεία, για να την βάζουμε το ίδιο τσουβάλι με την zte η την huwaei... H netgear είναι μια από τις ποιοτικότερες εταιρείες στον χώρο, με ιστορία, καλά προϊόντα, με καλής ποιότητος parts. Είναι εφάμιλλης, ίσως και καλύτερης ποιότητας ακόμα και από την... "μοδάτη" draytek που εξυμνείς σε κάθε ευκαιρία παρουσιαστεί. 3, 4 μεγάλοι ποιοτικοί παίκτες στον κόσμο υπάρχουν... Η avm, η netgear, η draytek, cisco/linksys... Όλοι οι άλλοι απλά είναι από πίσω τους και ακολουθούν... Θεωρώ την netgear ως την καλύτερη επιλογή, λόγω ποιότητας κατασκευής, κόστους (που δεν μεταφράζεται με κανέναν τρόπο ως... αδυναμία), ευελιξίας στο firmware, χαρακτηριστικών, απόδοσης. Όχι επειδή αναμασώ κασέτα η κόλλησε η βελόνα, ούτε από φήμες, απόψεις τρίτων, μόδα, απόψεις ατόμων από άλλες δικτυακές τεχνολογικές κοινότητες, που μέσα από ανυπόστατες φήμες πολλές φορές διαμορφώνουν τις απόψεις του κόσμου και γενικά την "τάση" και αντί να κάνουν καλό, κάνουν μεγάλο κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Κάνεις λάθος... Υποστηρίζει και dmt, μπορείς να "πειράζεις" και το... snr... . Εκτός από τον γνωστό/ους τρόπο/ους για να ανοίξεις το telnet και να αποκτήσεις πρόσβαση στην εντολή adslctl, υπάρχει και το modfs firmware (προαιρετικό, κάνεις την δουλειά σου και με το μαμά firmware). Έχεις ψάξει καθόλου προς τα κει...; http://sourceforge.net/projects/modfs/ https://www.facebook...195263613907006 ----- Nα τα μας πάλι με τα modem/router της Technicolor.... H netgear, δεν είναι "όποια" και όποια εταιρεία, για να την βάζουμε το ίδιο τσουβάλι με την zte η την huwaei... H netgear είναι μια από τις ποιοτικότερες εταιρείες στον χώρο, με ιστορία, καλά προϊόντα, με καλής ποιότητος parts. Είναι εφάμιλλης, ίσως και καλύτερης ποιότητας ακόμα και από την... "μοδάτη" draytek που εξυμνείς σε κάθε ευκαιρία παρουσιαστεί. 3, 4 μεγάλοι ποιοτικοί παίκτες στον κόσμο υπάρχουν... Η avm, η netgear, η draytek, cisco/linksys... Όλοι οι άλλοι απλά είναι από πίσω τους και ακολουθούν... Θεωρώ την netgear ως την καλύτερη επιλογή, λόγω ποιότητας κατασκευής, κόστους (που δεν μεταφράζεται με κανέναν τρόπο ως... αδυναμία), ευελιξίας στο firmware, χαρακτηριστικών, απόδοσης. Όχι επειδή αναμασώ κασέτα η κόλλησε η βελόνα, ούτε από φήμες, απόψεις τρίτων, μόδα, απόψεις ατόμων από άλλες δικτυακές τεχνολογικές κοινότητες, που μέσα από ανυπόστατες φήμες πολλές φορές διαμορφώνουν τις απόψεις του κόσμου και γενικά την "τάση" και αντί να κάνουν καλό, κάνουν μεγάλο κακό... για το Netgear δεν το εχω δοκιμασει εγω για αλλαγη snr για αυτο ειπα νομιζω.απλα πολλα ατομα ειχαν ανοιξει θεματα κατα καιρους εδω που ειχαν πιο παλια το dgn2000 και αλλαζαν το snr και οταν πηραν το 2200 ειτε απο αντικατασταση επειδη χαλασε το παλιο ειτε επειδη το πηραν καινουριο ειχαν γραψει οτι δεν μπορουσαν να κανουν αλλαγη με το dmt.δεν εγραψαν για telnet η για custom firmware απλα ειπαν για το dmt.δεν ξερω κατι παραπανω να σου πω δεν το εχω δοκιμασει ουτε με dmt ουτε με custom Ουτε μεκατι αλλο για αυτο και ειπα νομιζω με βαση τι ειχαν γραψει.ειναι αρκετα παλια θεματα αλλα ισως θα ηταν ενδιαφερον να απαντηθουν εστω και μετα απο καιρο. το να τα μας παλι με την technicolor(thomson που πηγαινε?)απλα τον ρωτησα για ποιο λογο αλλαζει το thomson.και ο λογος ειναι παλι αυτο που λεγαμε και στο αλλο θεμα.οτι καλο ειναι να γραφουν τον λογο .οχι οτι τουςκανουμε ανακριση αλλα ισως να ειναι καποιο θεμα που λυνεται και να μην χρειαστει ο αλλος να δωσει 40-50 ευρω για ναπαρει καινουριο.μπορει πχ να πει οτι ναι παιδια με το thomson εχω θεματα με αποσυνδεσεις στο wifi και να φταιει ενα καναλι.το να παει να παρει ενα καινουριο ρουτερ καλυτερο απο το thomson εννοειται οτι ειναι καλοδεχουμενο αλλα πολλα ατομα δεν εχουν αυτα τα 40-50 ευρω ευκολα για να παρουν ενα καινουριο και μπορει να ειναι κατι απλο και να γλυτωσουν τα λεφτα.η μπορει ο αλλος ναπροσπαθει να δωσει σημα μεσα απο 10 τοιχους οποτε εκει δεν θα παιξει κανενα ρουτερ πχ και θελει repeater οποτε γιατι να παρει netgear?δεν ειναι κακο να ρωταμε τι προβλημα εχει ο αλλος. και εννοειται και δνε ξερω που το ειδεςοτι δεν βαζω την zte και Huawei και αλλες τοσο στο ιδιο σακι με netgear.απλα του ειπα να μην δωσει λεφτα για zte γιατι δεν αξιζει.οτι το Netgear ειναι καλυτερο απο zte.για τα vigor τωρα ναι το μεγαλο κακο ειναι η τιμη τους για αυτο ειπα οτι στα ιδια λεφτα ενα netgear θα εχει πολυ παραπανω χαρακτηριστικα απο οτι ενα draytek .δηλαδη αν το netgear me gigabit εχει 100 το draytek θα εχει 150-200. για την netgear επισης υπηρχε το καλο δεν ξερω αν το εχουν ακομαπου στο πλαισιο εδιναν Lifetime warranty.παντως στατιστικα σε εταιρειες πιο πολυ θα δεις draytek παρα Netgear.cisco ενταξει οποιος τα εχει παει οποτε σε μεγαλες εταιρειες ειναι πιτα στα cisco.αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να φτιαξεις και ενα θεμα για την αλλαγη snr στο Netgear dgn2200 γιατι να βρεις τα παλια θεματα θα ειναι πιο δυσκολο.και ισως θα ηταν ωραια να φτιαχτει και ενα Sticky για τροπους αλλαγης snr σε διαφορα ρουτερ που παιζουν αυτοι την στιγμη στο εμποριο μια που πολλα ατομα θελουν να κανουν αλλαγες στο snr.και για το 2200 δεν θυμαμαι σε καποιο θεμα καποιος να το ειχε καταφερει.ολοι θυμαμαι ρωταγαν το ιδιο.αν με το 2200 παιζει το dmt.(default firmware)out of the box χωρις αλλαγεςπου μπορει καποιοι να μην ηξεραν για να τις κανουν.Μποροουν χωρις να πειραξουν κατι?δεν ξερω αν το telnet ειναι κλειστο και θελει τιποτα για να ανοιξει.Απλα ρωταω αν γινεται να παιξει το dmt straight out of the box .για τα Modfs το εχω ακουσει δεν το εχω δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κάνεις λάθος... Υποστηρίζει και dmt, μπορείς να "πειράζεις" και το... snr... . Εκτός από τον γνωστό/ους τρόπο/ους για να ανοίξεις το telnet και να αποκτήσεις πρόσβαση στην εντολή adslctl, υπάρχει και το modfs firmware (προαιρετικό, κάνεις την δουλειά σου και με το μαμά firmware). Έχεις ψάξει καθόλου προς τα κει...; http://sourceforge.net/projects/modfs/ https://www.facebook...195263613907006 ----- Nα τα μας πάλι με τα modem/router της Technicolor.... H netgear, δεν είναι "όποια" και όποια εταιρεία, για να την βάζουμε το ίδιο τσουβάλι με την zte η την huwaei... H netgear είναι μια από τις ποιοτικότερες εταιρείες στον χώρο, με ιστορία, καλά προϊόντα, με καλής ποιότητος parts. Είναι εφάμιλλης, ίσως και καλύτερης ποιότητας ακόμα και από την... "μοδάτη" draytek που εξυμνείς σε κάθε ευκαιρία παρουσιαστεί. 3, 4 μεγάλοι ποιοτικοί παίκτες στον κόσμο υπάρχουν... Η avm, η netgear, η draytek, cisco/linksys... Όλοι οι άλλοι απλά είναι από πίσω τους και ακολουθούν... Θεωρώ την netgear ως την καλύτερη επιλογή, λόγω ποιότητας κατασκευής, κόστους (που δεν μεταφράζεται με κανέναν τρόπο ως... αδυναμία), ευελιξίας στο firmware, χαρακτηριστικών, απόδοσης. Όχι επειδή αναμασώ κασέτα η κόλλησε η βελόνα, ούτε από φήμες, απόψεις τρίτων, μόδα, απόψεις ατόμων από άλλες δικτυακές τεχνολογικές κοινότητες, που μέσα από ανυπόστατες φήμες πολλές φορές διαμορφώνουν τις απόψεις του κόσμου και γενικά την "τάση" και αντί να κάνουν καλό, κάνουν μεγάλο κακό Έχω draytek έχω thomson(3) έχω linksys έχω netfaster και 3 netgear έ σε πληροφορώ ότι την χειρότερη ποιότητα κατασκευής την έχουν τα netgear και συγκεκριμένα τα dgn2000 και τα 2 με καμένους πυκνωτές,τώρα είμαι με dgn2200v3 και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα με εξαίρεση φυσικά το readyshare που αν του κοτσάρεις εξ σκληρό θα δείς το router να κάνει ίσα με 10 restart το 10λεπτο λογικά επειδή δεν φτάνει το ρεύμα. Δεν θέλω να γίνω κατηγορηματικός και απόλυτος αλλά τα router που έχω από netgear dgn2000 και 2200 δεν με έχουν αφήσει ευχαριστημένο κάτι που φυσικά δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 σου εφτιαξα το Post σου διοτι ειχες βαλει καιτο δικο σου μυνημα καταλαθως μεσα στο quote.se καποιο μοντελο Netgear νομιζω υπηρχε και ενα θεμα που καιγοταν το switch νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 thanks poulinos στα δικά μου dgn2000 κάηκαν οι ethernet και οι 4 και στα δυο,όταν τα άνοιξα για να αλλάξω τους πυκνωτές έφριξα λέμε, 2 συγκεκριμένοι που θα έπρεπε να είναι μεγαλύτεροι ήταν φουσκωμένοι και έτοιμοι να σκάσουν,τους άλλαξα έβαλα μεγαλύτερους (όπως θα έπρεπε να είχε κάνει η netgear από την αρχή αλλά πως να το κάνουμε η φτήνια τρώει τον παρά) αλλά μετά από δυο μήνες είχαν θέμα στο wifi και στα 2 κάτι που μαρτυρά κατασκευαστικό λάθος τεσπά καλά να ήμαστε και όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 και εγω για τις ethernet ειχα ακουσει οτι γενικως ειχαν γυρισει πολλα με αυτο το θεμα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Έχω θέμα με το ρουτεράκι ενώ δουλεύει καλά ξαφνικά μπουκώνει αλλά χωρίς να μαζεύει λάθη και μάλιστα με ανεβασμένο snr,δεν φταίει σίγουρα η γραμμή γιατί δοκίμασα και με άλλα router και ήταν μια χαρά,το περίεργο είναι ότι όταν του κάνω restart επανέρχεται,torrent δεν έχω ανοικτά όποτε κάτι άλλο παίζει,έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SheldonOnCoffee Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως παιδιά που έχω το NETGEAR Router DGN2200, κανένα πρόβλημα εδω και ένα χρόνο. Δεν εχει κάνει ποτέ restart, κάθονται πάνω του μόνιμα 3 pc (1 eth, 2 wireless) και συνήθως την γραμμή την έχω full με downloading. To σήμα του νομίζω πιάνει σχετικά καλά μέσα στο σπίτι δηλαδή είσαι άνετος full σήμα, μόνο αν βγω στο μπαλκόνι που είναι στην άλλη μεριά πέφτει δυο γραμμές. Οπότε δε νομίζω οτι χρειάζεται να πειράξεις κάποια ρύθμιση. Έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που μου άρεσαν όπως το traffic meter, usb storage, static routes configuration, vpn.. Για εξ σκληρό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αν είναι 500GB καλύτερα να έχεις έναν με δική του τροφοδοσία γιατί όντως μπορεί να παίζει θέμα με το ρεύμα. Αλλά γενικά δε νομίζω να έχουμε την απαίτηση απο ένα ρουτερ τον 60 ευρώ να κάνει και το καλύτερο network storage.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έχω θέμα με το ρουτεράκι ενώ δουλεύει καλά ξαφνικά μπουκώνει αλλά χωρίς να μαζεύει λάθη και μάλιστα με ανεβασμένο snr,δεν φταίει σίγουρα η γραμμή γιατί δοκίμασα και με άλλα router και ήταν μια χαρά,το περίεργο είναι ότι όταν του κάνω restart επανέρχεται,torrent δεν έχω ανοικτά όποτε κάτι άλλο παίζει,έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? δες για κανα firmware update. Εγώ πάντως παιδιά που έχω το NETGEAR Router DGN2200, κανένα πρόβλημα εδω και ένα χρόνο. Δεν εχει κάνει ποτέ restart, κάθονται πάνω του μόνιμα 3 pc (1 eth, 2 wireless) και συνήθως την γραμμή την έχω full με downloading. To σήμα του νομίζω πιάνει σχετικά καλά μέσα στο σπίτι δηλαδή είσαι άνετος full σήμα, μόνο αν βγω στο μπαλκόνι που είναι στην άλλη μεριά πέφτει δυο γραμμές. Οπότε δε νομίζω οτι χρειάζεται να πειράξεις κάποια ρύθμιση. Έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που μου άρεσαν όπως το traffic meter, usb storage, static routes configuration, vpn.. Για εξ σκληρό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αν είναι 500GB καλύτερα να έχεις έναν με δική του τροφοδοσία γιατί όντως μπορεί να παίζει θέμα με το ρεύμα. Αλλά γενικά δε νομίζω να έχουμε την απαίτηση απο ένα ρουτερ τον 60 ευρώ να κάνει και το καλύτερο network storage.. γενικα για μενα προσωπικα δεν αξιζουν οι usb πανω στα ρουτερ.αν θες παρε ενα Nas πχ να τελειωνεις.βεβαια ειναι πιο ακριβο και πιο αργο αλλα δεν μπλεκεις.επισης δεν νομιζω οτι η καταναλωση του δισκου εξαρτατε απο αν ειναι 500gb η 1000.ισως ανα μαρκα να αλλαζει.επισης ενας 5400 θα καιει περισσοτερο απο εναν 4200 ενω οι 7200 θα καινε το πιο πολυ.και δεν ειναι θεμα μονο τον 60 ευρω αλλα γενκοτερα οτι στο θεμα Network storage πολλες εταιρειες δεν δινουν και πολυ βαση.το Thomson to 787 θυμαμαι ειχε και 2 Usb:P αλλα ntfs δεν εβλεπε οπως ειχα τσεκαρει στο 784. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα