Uberalles_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους σας, έχω στα χεριά μου τσιπουράκι, ωραιότατο από το χωριό. Θα έρθουν φιλαράκια να το τσακίσουμε αλλά δεν ξέρω τι μεζέδες πρέπει να έχω. Για προτείνετε οι μερακλήδες! Υ.Γ. μου είπε ότι πρέπει να το βάλω στην κατάψυξη. Ισχύει;
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καταψυξη οχι, απλη συντηρηση μια χαρα θα ειναι. Απο μεζεδες, κλασικα πραγματα κρεατομεζεδες, πατατες τηγανητες κλπ.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Συντήρηση, όχι κατάψυξη. Έχε και μπόλικα παγάκια όμως για όσους τα προτιμήσουν, ίσως και παγωμένο νεράκι για όσους προτιμούν να το αριαώνουν. Τώρα απο μεζέδες θα έλεγα κρεατικά ή θαλασσινά. Τυριά μάλλον δεν πάνε.
epp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 το τσιπουρο κυριως με ψαρικα και αλοιφες(ταραμοσαλατες τυροκαυτερες κλπ κλπ) πηγαινει ,αλλα και με κρεατικα σαν 2η επιλογη το σερβιρουν πολλοι γουστα ειναι αυτα , εμενα με κρεατικα δεν πολυκατεβαινει προτιμω τους μεζεδες με ψαρια
pournaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το θαλασσινο μου θυμιζει πιο πολυ ουζακι Για τυρια... μονο σαγανακι, αλλα και παλι παει πιο πολυ με κρασι.
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καταψυξη οχι... Καθαρά από περιέργεια και αγνή ...άγνοια(!) : Γιατί όχι στην κατάψυξη; Απλώς δε χρειάζεται, ή μπορεί να το χαλάει κιόλας;
Uberalles_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παίδες! Θα προτιμήσω και εγώ τους κρεατομεζέδες, λουκανικάκι, πανσετούλα. Μου άρεσε και η ιδέα με τις τηγανιτές πατάτες!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καθαρά από περιέργεια και αγνή ...άγνοια(!) : Γιατί όχι στην κατάψυξη; Απλώς δε χρειάζεται, ή μπορεί να το χαλάει κιόλας; Να χαλάει δε νομιζω, δεν ξέρω αν φέρνει κρυσταλακια όπως το ουζο αλλά γιατι να μπει καταψυξη; Ποιο ποτο μπαινει καταψυξη; Εγω παλι ειμαι φαν του ψαρομεζε με το τσιπουρο και το προτιμω ή σκετο ή με λίγο παγωμένο νερο αντι για παγακι.
nemesiskp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οχι ρε ψαρικα με το τσιπουρο.Τα ψαρικα μονο με ουζακι. Χωσε κρεατακι,πατατουλες κτλ και θα εισαι κομπλε.
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ποιο ποτο μπαινει καταψυξη; Για άλλα θα σε γελάσω, αλλά ...επισήμως(!) και παραδοσιακά, η vodka... 2
Haldol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Να χαλάει δε νομιζω, δεν ξέρω αν φέρνει κρυσταλακια όπως το ουζο αλλά γιατι να μπει καταψυξη; Ποιο ποτο μπαινει καταψυξη; Εδώ στο Ηράκλειο πάντως, η τσικουδιά μπαίνει κατάψυξη και πίνεται παγωμένη. Ε, αν σκεφτείς ότι και το τσίπουρο είναι πάνω-κάτω το ίδιο πράγμα, γιατί όχι... 1
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Απο καταψυξη το πινουμε και εμεις. Δεν παθαινει τιποτα.
kalogeros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο απόλυτος μεζές για τσίπουρο είναι σκουμπρι καπνιστό. Από εκεί και πέρα εγώ το προτιμώ με θαλασσινά και ψαράκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις