trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Aν και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα τον δεχτεί τον 965 η μητρική, ας πάει όμως τουλάχιστον σε κάτι καλύτερο απο athlon x2 64. Yπάρχουν τόσες επιλογές απο athlon/phenom II να διαλέξει.
XMorsX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το παιδί δίνει καλά λεφτά για αναβάθμιση. Γιατί του πρωτείνεις να αγοράσει τόσο παλιό επεξεργαστή? Και μάλιστα κάποιον που κατα πάσα πιθανότητα θα του έχουν πιεί το αίμα στο overclock. Εχεις δικιο, δεν συνειδητοποιησα οτι παιρνει phenom cpu. +1 στις προτασεις σου λοιπον.
50EuroUser Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Λογικά μέχρι 95watt phenom II θα δέχετε. Μετά είναι σα να 'σαι με overclocking και θα στρεσάρει τα VRM, άσε που είναι και 3-phase μόνο. Και κανά athlon II x3/x4 να βρεις αμα δεν θες να αλλάξεις μητρική πάλι κομπλέ θα 'σαι ειδικά απο αγγελίες. Με ~280€ πας σε new Phenom II 965, Asrock 970 PRO3, 4gb DDR3, HD7770 1gb. Άμα πουλήσεις και τα παλιά είσαι κοντά στο 200αρή. 1
maxairas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ο σκληρος υπαρχει? ειναι ide η sata? υπαρχουν ναι 1.hitachi hds721680pla scsi 80gb sata 2.maxtor6 b200mo 200gb μπερδευτηκα δεν ξερω τι νακανω?να τον αναβαθμισω ή να αγορασω κατι καινουργιο?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αναβάθμισε τον.Άρχισε απο τον επεξεργαστή.Αν βρεις στα μεταχειρισμένα κάποιον Phenom II X4 945 αγόρασε τον.Αν όχι αρχίζεις και κοιτάς ποια είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή που έχεις.Η λίστα των επεξεργαστών σου είναι εδώ: http://www.gigabyte.....aspx?pid=2373Αν δε βρεις κάποιο καλό επεξεργαστή δε ξέρω αν έχει νόημα να αναβαθμίσεις κάτι άλλο. Μετά θα ήταν καλό να έχεις 4gb ram (ιδανικά σε dual channel δλδ 4x1gb ή 2x2gb).Αν τωρα έχεις 3 στικάκια, πρόσθεσε άλλο 1gb.Αν έχεις 2 κράτα αυτό των 2gb και πρόσθεσε ένα ίδιο (μη κρατήσεις το 1gb). Καρτα γραφικών αν σε φτάσει το budget και δε σου αρκεί αυτή που έχεις τώρα,, άλλαξε την.Μια 7770 είναι αρκετά καλή. Για τους δίσκους δεν έχω ιδέα τι παίζει.Καλυτερα περίμενε να σου απαντήσουν οι υπόλοιποι . Edit: Μόλις πρόσεξα τη πρόταση του 50EuroUser.Αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω (ή καταφέρεις και πουλήσεις αυτά που έχεις) τότε εγώ λέω go for it.Η διαφορά στις επιδόσεις δε νομίζω οτι θα είναι μεγάλη σε σχέση με την αναβάθμιση αλλά θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις επεξεργαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα