maxairas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε εχω: 1.Επεξεργαστης-> Amd athlon 64 3800+ 2.4mhz 2.Motherboard-> M61PM-s2 GIgabyte 3.3gb ram ddr2 4.καρτα γραφικων-> Nvidia Geforce 430 2gb 5.οθονη-> Tv monitor LG M237wd Αν θα ηταν ευκολο να μ προτεινετε καποιες αναβαθμισεις σε λογικες(χαμηλες ) τιμες ετσι ωστε να εχω ενα ικανοποιητικο gaming.δεν θελω να κανει παπαδες απλα να παιζω χωρις κολλημματα.Budjet γυρς στα 200 ε..!
GerwnOnoufrios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ακολουθησε τις οδηγιες http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν δε κάνω λάθος, μπορείς να κάνεις καλή αναβάθμιση.Η μητρική σου παίρνει μέχρι Phenom II X4 945.Το πρόβλημα είναι οτι δεν τον βρήκα σε κανένα μαγαζί.Αν τον βρεις μεταχειρισμένο, θα είσαι τυχερός.Πάρε και μια 7770 και αν σου περισέψουν χρήματα βάλε 4gb ram. Ίσως να πρέπει να αλλάξεις και τροφοδοτικό.Ξέρεις ποιό έχεις τώρα?
maxairas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ενα της xilence 420w καινουργιο ειναι...?για ποιο λογο τηα χρειαστω γ τιν καρτα γραφικων?θελει παροχη ρευματος εξτρα?
trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Όπως είπε και ο sir απο πάνω, θες οπωσδήποτε έναν άλλον επεξεργαστή και αν η ram σου, είναι λιγότερο απο 667mhz, θα χρειαστείς και ένα σετάκι 4g ddr 800mhz. Παίζουν κάτι athlon/phenom II, καινούργια ή μεταχειρισμένα. Γνώμη μου είναι να πας σε μεταχειρισμένα, λόγω budget. Απο κει και πέρα, δες πως θα αποδίδει τότε η κάρτα γραφικών σου (γιατί με τον μονοπύρηνο λόγο bottleneck δε μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες της) και αν δε σε ικανοποιεί, ρίξε τα υπόλοιπα σε μια δυνατότερη. edit: απο τροφοδοτικό απ'οτι βλέπω είσαι καλά.
maxairas7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 οι ram μου ειναι στα 667mhz μπορεις να μ προτεινεις καποιον επεξεργαστη που θα ειναισυμβατοσς με την μητρικη μ?κοιταξα το site αλλα δεν μπορω να βγαλω και πολυ νοημα..!
trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ωραία. Οπότε, αν δεν χρειάζεσαι μνήμες, πας σε καινούργιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 Αν δεις, μετά οτι δεν σου φτάνει η gt 430, πας σε κάτι τέτοιο και είσαι άρχοντας. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513588 1
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πού είδατε ότι παίρνει phenom II; AM2 είναι το socket γιατί αλλιώς δε θα υποστήριζε αυτόν που χει τώρα. Θα πρέπει να βρεις CPU (μεταχειρισμένο) σε πολύ καλή τιμή για ν αξίζει η όποια αναβάθμιση κατά τη γνώμη μου. Το καλύτερο είναι κάτι σε Athlon 64 X2 6x00+ που αν θυμάμαι καλά είναι παρόμοιος με τον C2D E6600 που χα μέχρι πρόσφατα και την πάλευε οριακά σε νέα games. Δες και το ενδεχόμενο να πουλήσεις τα 1-4 και μαζί με τα 200 μπας και παίρνεις τίποτα καλύτερο. Περίμενε να σου πει και κανας άλλος μιας και δεν ξέρω πόσο πιάνουν τα δικά σου.
trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πού είδατε ότι παίρνει phenom II; AM2 είναι το socket γιατί αλλιώς δε θα υποστήριζε αυτόν που χει τώρα. 99,9% τον δέχεται, ακόμα και αν γράφει n/a στην λίστα. Μου έχει τύχει άπειρες φορές με amd. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να τον κάνει underclock στα 2.8-3 Ghz, για να πιάσει το 95w tdp. Αυτός ήταν ο μόνος περιορισμός σε κάποιες μητρικές am2. Aλλά αν δέχεται πχ τον 6400+ με 125w tdp, τότε κατα πάσα πιθανότητα, δεν θα χρειαστεί να κάνει ούτε αυτό. . Καλός είναι και αυτός, μόνο που είναι διπύρηνος. Δεν έχει σημασία όμως. Θα τρέχει καλά όλα τα νέα παιχνίδια. Το θέμα είναι να υπάρχει όντως, γιατί έχω την εντύπωση οτι έχουν εξαφανιστεί.
XMorsX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οπως είπε και ο antonl, αν βρεις καπιον AMD Athlon 64 x2 6400+ μεταχειρισμενο μεχρι 20- 25 ευρω έχει νοημα η αγορα του, αλλιως πας για νεα επεξεργαστη-μητρικη-RAM-GPU και το budget θα ανεβει.
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 99,9% τον δέχεται, ακόμα και αν γράφει n/a στην λίστα. Μου έχει τύχει άπειρες φορές με amd. [...] ΟΚ, πάσο, δεν το ξέρω. Απλά μου φαίνεται λίγο ρίσκο το να δώσει 100€ και μην ξέρει ότι θα παίξει σίγουρα ο συνδυασμός.
trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Οπως είπε και ο antonl, αν βρεις καπιον AMD Athlon 64 x2 6400+ μεταχειρισμενο μεχρι 20- 25 ευρω έχει νοημα η αγορα του, αλλιως πας για νεα επεξεργαστη-μητρικη-RAM-GPU και το budget θα ανεβει. Το παιδί δίνει καλά λεφτά για αναβάθμιση. Γιατί του πρωτείνεις να αγοράσει τόσο παλιό επεξεργαστή? Και μάλιστα κάποιον που κατα πάσα πιθανότητα θα του έχουν πιεί το αίμα στο overclock.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Η αλήθεια είναι οτι ο 965 είναι ρίσκο.Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μη πάρει τον 945 (αν τον βρει) αφού η cpu support list λέει οτι τον δέχεται.Απλά μπορεί να χρειαστεί να κάνει ένα bios update.Όσο για το τροφοδοτικό, λογικά είσαι οκ ακόμα και αν αποφασίσεις να αλλάξεις gpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα