Προς το περιεχόμενο

fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας... προσπαθώ να ανεβάσω την βάση δεδομένων σε server και μου βγάζει κάποια στιγμή αυτό το μήνυμα που βλέπετε επάνω.δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο php.ini του server και έψαξα στο google για να γράψω κάτι στο htacces μέσα Το έκανα και αυτό αλλά δεν δούλεψε κάτι. Έχετε κάποια άλλη γνώμη?

Δημοσ.

Κάνε μια προσπάθεια μόνος σου και βλέπουμε. Φαντάζομαι δεν είναι δύσκολο να βελτιώσεις το "προσπαθώ να ανεβάσω" και το "έγραψα κάτι".

Δημοσ.

ανεβαζω την βαση μου απο τον localhost σε free server.παταω εκτελεση (στον free server)και καποια στιγμη μου πεταει αυτο το μηνυμα.

fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in.δεν μπορω να σου εξηγησω κατι καλυτερα

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς να το εξηγήσεις καλύτερα. Πως την ανεβάζεις; Μέσα από phpmyadmin; Έχεις κάποιο αρχείο sql που κάνεις upload; Κάνεις copy-paste; Μήπως έχεις επιλέξει το "Use hexadecimal for BLOB"; Μήπως είναι πάρα πολλά τα queries και απλά χρειάζεται να τα κάνεις κομμάτι-κομμάτι; Στο htaccess τι αλλαγές έκανες; H σελίδα που κάνεις το hosting, σου επιτρέπει τη χρήση htaccess;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...