Avatar_GR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλώδιο USB 3 στα 5-6 μέτρα περίπου θα δουλεύει σαν USB 2 η δεν θα δουλεύει καθόλου; Το θέλω για εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τώρα έχω USB 2 στα 5 μέτρα και δουλεύει άψογα,αλλά είδα ότι το USB 3 υποστηρίζει καλώδιο μέχρι 3 μέτρα! Λύσεις powered hub και usb-ethernet δεν με ενδιαφέρουν, θέλω μόνο καλώδιο USB. Έχει δοκιμάσει κανείς USB 3 στα 5-6 μέτρα καλώδιο;
kostastnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.cosmodata.gr/product/17275/ Απλή προέκταση.. Αλλιώς πες τι βύσμα παίρνει ο σκληρός να σου βρω αντίστοιχο που παίζει απευθείας.. max 5m πάει.. 1
rounsmith Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλώδιο USB 3 στα 5-6 μέτρα περίπου θα δουλεύει σαν USB 2 η δεν θα δουλεύει καθόλου; Το θέλω για εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τώρα έχω USB 2 στα 5 μέτρα και δουλεύει άψογα,αλλά είδα ότι το USB 3 υποστηρίζει καλώδιο μέχρι 3 μέτρα! Λύσεις powered hub και usb-ethernet δεν με ενδιαφέρουν, θέλω μόνο καλώδιο USB. Έχει δοκιμάσει κανείς USB 3 στα 5-6 μέτρα καλώδιο; Από ότι φαντάζομαι δεν βγαίνουν γιατί θα έχεις μεγάλη απώλεια σε ταχύτητα.
Avatar_GR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 http://www.cosmodata.gr/product/17275/ Απλή προέκταση.. Αλλιώς πες τι βύσμα παίρνει ο σκληρός να σου βρω αντίστοιχο που παίζει απευθείας.. max 5m πάει.. Δεν είναι πρόβλημα να βρω καλώδιο. Αυτό που ρωτάω είναι αν θα δουλεύει. Βασικά αυτό που θέλω να κάνω (και που κάνω τώρα με USB 2).: Έχω έναν εξωτερικό σκληρό συνδεδεμένο στον υπολογιστή με USB καλώδιο 3 μέτρα και έχω και άλλο ένα καλώδιο USB επέκταση πάνω στο USB της τηλεόρασης μου 3 μέτρα. Όταν θέλω να δω ταινία στην TV, βγάζω το καλώδιο από το pc και το ενώνω στην τηλεόραση με την επέκταση. Αυτό θέλω να κάνω,αλλά με USB 3 (Θα αγοράσω καινούρια θήκη σκληρού USB 3). Οπότε δεν με νοιάζει αν στα 6 μέτρα θα είναι USB 2 ταχύτητες μιας και η tv μόνο USB 2 υποστηρίζει, ενώ στο pc θα τρέχει με USB 3.
kostastnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ο σκληρός παίρνει δικό του ρεύμα ή τραβάει από την usb? Αν παίρνει δικό του εξωτερικό τότε δεν θα έχεις θέμα.. Αν τράβαει από το usb μόνο με δοκιμή θα καταλάβεις τι γίνετε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα