Προς το περιεχόμενο

SSD KINGSTON V+200 2,5'' 120GB 75 Euro στο You.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία γιατί χρειάζομαι έναν σαν τιμή νομίζω ότι ήταν καλύτερη όταν είχε βγάλει το 60 gb στα 39,90 Ε.Γενικά δεν βλέπω πολλές επιλογές σε αυτήν τιμή ακόμα και από αλλού (π.χ amazon ) δεν παίρνεις κάτι αξιόλογο .όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας πει.

Υ.γ.

και πάνω που σκεφτόμουνα ότι έχει καιρό να ποστάρει κάποιος για ssd.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι

πριν λιγο καιρο ειχε ξαναβγει προσφορα ο συγκεκριμενος

Λάθος. Το you είχε βγάλει τον V200 όχι τον V200+

Είναι τρελή προσφορά για όποιoν θέλει ssd. Είναι η καλή σειρά της Kingston.

• Like 1
Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ ένα αν και το σκέφτομαι γιατί προορίζεται για laptop με sata2 και ο κύριος υποψήφιος για αγορά ήταν ο OCZ Vertex 2 120GB στα 85Ε.

Όπως και να έχει ο V+200 είναι απλά στα ίδια κυβικά με τον OCZ Agility 3 σωστά; Nothing more, nothing less...

Δημοσ.

Τσίμπησα και εγώ ένα αν και το σκέφτομαι γιατί προορίζεται για laptop με sata2 και ο κύριος υποψήφιος για αγορά ήταν ο OCZ Vertex 2 120GB στα 85Ε.

Η προσφορά του 60άρι ήταν V200 kai όχι V+200 το θυμάμαι και εγώ.

Όπως και να έχει ο V+200 είναι απλά στα ίδια κυβικά με τον OCZ Agility 3 σωστά; Nothing more, nothing less...

Κάπως έτσι ναι :)

Δημοσ.

Νομιζω οτι το online του you ελεγχει το στοκ του. Θα προτιμουσες δηλαδη να εριχνες παραγγελια και να φας ακυρο;

Δεν ηταν παντως κατι σπουδαιο, ο ιδιος ο TS που ποσταρε το λινκ απο σκρουτζ θα μπορουσε να δει και την τρεχουσα μικρη διαφορα, αλλα και το πολυ προσφατο ιστορικο που ηταν για πολυ καιρο σε αυτην ακριβως την τιμη ο δισκος.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν εναν μήνα πηρα εναν τέτοιον στα 75ευρώ από το msystems. Την προηγούμενη βδομάδα πηρα τον ίδιον παλι για ενα άλλο μου λαπτοπ. Σε φυσιολογική τιμή τον εχουν.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτος ο ssd ειχε στο αμαζον πριν 1 περιπου μηνα 54 λιρες=68 ευρω τοτε τελικη τιμη. Δεν εινα κακη και η τιμη των 75 ευρω, αν ομως δεν επειγει πιθανοτατα θα βρειτε συντομα καλυτερο στα ιδια λεφτα ή πολυ κοντα σε αυτα.

Δημοσ.

Ακριβός γιαυτό τον λόγο το λέω επειδή δεν είναι και η τέλεια προφορά δεν τους είναι και τίποτα να το αφήσουν να τρέξει λίγο παραπάνω άσε που ακόμα και άμα εξαντληθεί κάτι άλλο θα σου προτείνουν μετά σε παρεμφερείς τιμή :) έτσι κάνουν.

γενικά πάντως αυτήν την στιγμή είναι στην καλύτερη τιμή άσχετα με πριν από 3 βδομάδες τι γινότανε.

Υ.Γ

Μια βδομάδα τώρα βλέπω τιμές από το αμαζον και δεν λένε να πέσουν οι καταραμένες σίγουρα κάποια στιγμή θα βρεθεί κάτι καλύτερο αλλά μπορεί να μην το προλάβεις ή να μην το δεις...όποιος τον χρειάζεται είναι καλή περίπτωση από Ελλάδα κιόλας. Άμα τον αγοράζεις για περίσσευμα τότε δεν κάνει.

Δημοσ.

Αυτος ο ssd ειχε στο αμαζον πριν 1 περιπου μηνα 54 λιρες=68 ευρω τοτε τελικη τιμη. Δεν εινα κακη και η τιμη των 75 ευρω, αν ομως δεν επειγει πιθανοτατα θα βρειτε συντομα καλυτερο στα ιδια λεφτα ή πολυ κοντα σε αυτα.

Σε 9 μήνες που θα βγω εγώ από τον στρατό οι 256άρηδες θα έχουνε φτάσει στα 100 ευρώ μην σου πω και λιγότερο , οπότε περιμένω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...