JohnConstantine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Εχθες το βραδυ εφτιαχνα απο ενα φιλο μου το pc. Ειναι μικρος και δεν ξερει τη τυφλα του. Ειχα μπει με το teamviewer για να του καθαρισω το λαπτοπ απο ιους γτ ειχε 104 διεργασιες. Χρησιμοποιησα τα antivirus avast και avira και απο antispyware το Malware Bytes. Κανενα ομως απο τα 3 δεν βρηκε ιο. Μετα εβαλα το revo unistaller και το Ccleaner για να του βγαλω τα σκουπιδια και γενικα να το καθαρισω. Εβγαλα περιττα προγραμματα αλλα οι διεργασιες γινανε 84. Xρησιμοποιει windows 7 απο λογισμικο. To θεμα ειναι δεν θυμαμαι το λαπτοπ τι μοντελο ειναι. Ειναι λογικο να εχει ενα λαπτοπ 84 διεργασιες?Aν μπορειτε απαντηστε μου γενικα η συμβουλεψτε με κανενα προγραμμα γιατι απο οτι βλεπω με τα free antivirus δεν κανω δουλεια. Εκτος αν ειναι να του πω να το κανουνε φορματ. Υ.Γ Μου ειπε ομως οτι δεν κολλαγε και οτι εχω κανει φοβερη δουλεια. Αν και με 84 διεργασιες η το λαπτοπ του ειναι turbo η αυτος ειναι ασχετος τοσο πολυ. Σας ευχαριστω....
salonika91 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το οτι εχει τοσες διεργασιες δεν παει να πει οτι standar ιοι. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πιασεις στα χερια σου το laptop.Να πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων και να δεις τι σκουπιδια ( ) εχει εγκαταστησει. Μετα να πας στους broswers και να τα καθαρισεις απο τυχον tool bars κτλ... που εχει βαλει. Και τελος πας στις διεργασιες επελεξε μια μια δεξι click ->ανοιγμα θεσης αρχειου και δες τες μια μια τι ειναι και απο που ξεκηνανε. Τα free antivirus ειναι μια χαρα.Βαλτου ενα υσηχο οπως αυτο της microsoft (αν και δεν το εχω,εχω ακουσει οτι ειναι πολυ υσηχο) Αφου το καθαρισες με το Ccleaner κανει και μια ανασυγκροτηση και εκαθαριση δισκου και ειναι gg 2
JohnConstantine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το οτι εχει τοσες διεργασιες δεν παει να πει οτι standar ιοι. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πιασεις στα χερια σου το laptop.Να πας στην προσθαφαιρεση προγραμματων και να δεις τι σκουπιδια ( ) εχει εγκαταστησει. Μετα να πας στους broswers και να τα καθαρισεις απο τυχον tool bars κτλ... που εχει βαλει. Και τελος πας στις διεργασιες επελεξε μια μια δεξι click ->ανοιγμα θεσης αρχειου και δες τες μια μια τι ειναι και απο που ξεκηνανε. Τα free antivirus ειναι μια χαρα.Βαλτου ενα υσηχο οπως αυτο της microsoft (αν και δεν το εχω,εχω ακουσει οτι ειναι πολυ υσηχο) Αφου το καθαρισες με το Ccleaner κανει και μια ανασυγκροτηση και εκαθαριση δισκου και ειναι gg Φιλε μου και με το revo unistaller τα ιδια κανεις και πηγα οντως και στο πινακα ελεγχου και οντως ηταν ολα καλα και καθαριζει και τη registry αλλα μετα το restart παλι 84? Τους broswer τους καθαρισα και αυτους. Στις διεργασιες ηταν ολες σωστες απο οτι ειδα. Τι να πω.Με αφησε αφωνο παντος. χαχααχααχχαχα το σκασμενο.!
kostastnt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Που άκουσες ότι οι πολλές διεργασίες κάνουν κακό κατααρχήν? Μόνο java, google, realtek και κανά 2-3 άλλα silent updaters φτάνουν τις 10 για χαβαλέ.. Μην πιάσουμε για drivers κτλ.. Βάλε και minimum 30 το σύστημα για πλάκα φτάνεις τις 50-60 με τα απολύτως βασικά..
JohnConstantine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Που άκουσες ότι οι πολλές διεργασίες κάνουν κακό κατααρχήν? Μόνο java, google, realtek και κανά 2-3 άλλα silent updaters φτάνουν τις 10 για χαβαλέ.. Μην πιάσουμε για drivers κτλ.. Βάλε και minimum 30 το σύστημα για πλάκα φτάνεις τις 50-60 με τα απολύτως βασικά.. Oποτε εκανα καλα τη δουλεια μου
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τρέξε και το autoruns ως administrator και διέγραψε ότι περιέργο υπάρχει στη καρτέλα logon.
JohnConstantine Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τρέξε και το autoruns ως administrator και διέγραψε ότι περιέργο υπάρχει στη καρτέλα logon. ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα