Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πριν καποιες ωρες παρελαβα τον υπολογιστη μου κανω κανονικα τις συνδεσεις το ανοιγω και τιποτα.η οθονη σε stand by mode.

κανω τη συνδεση στην on board καρτα της motherboard και ολα καλα.με αυτο τον τροπο περασα τα win 7

συνδεθηκα internet και ειπα να ρωτησω μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.

η καρτα αφαντη.τι μπορει να φταιει?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για καντο λιγο πιο λιανα γιατι ειμαι και ασχετος

το pc ετοιμο μου το στειλαν

το οτι η καρτα δειχνει να λειτουργει κανονικα(οι 3 ανεμιστηρες τουλαχιστον δουλευουν εχει να κανει η μπορει να υπαρχει προβλημα ακομα και ετσι?

παντως ουτε απο το device manager την βλεπω.δειχνει μονο την onboard.

και κατι αλλο σημαντικο που ξεχασα να αναφερω 1 φορα καταφερε να μην βγαλει μαυρη οθονη στην αρχη αλλα και παλι δεν εδειχνε τελεια.δηλαδη σε καποια σημεια ειχε καθετες χρωματιστες γραμμες η οθονη.

πρεπει αναγκαστικα να την δοκιμασω σε αλλο pc πριν προχωρησω σε rma η μπορω να δοκιμασω κατι αλλο πρωτα?

Επεξ/σία από gas83
Δημοσ.

ναι ενα καλωδιο που λεει pci-e και ενα αλλο διπλα λιγο μικροτερο.να σε ρωτησω το pc ηρθε απο θεσσαλονικη και ειμαι καλαματα.

παιζει κατα την μεταφορα και λογο αποστασης να ξεκουμπωσε και να μην δουλευει.σκεφτομαι να τη βγαλω και να τη συνδεσω παλι μπας και.

αν υπαρχει καλυτερος τροπος ομως μου λες γιατι δεν ειμαι και πολυ εμπειρος σε τετοια θεματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...