petrosgt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ειναι online υλικο στα αγγλικα απο εδω http://www.careermatch-uk.com. To link της προσφορας ληγει σε 2 μερες. http://www.groupon.g..._0_0_309&a=1656 Απο το site: Η προσφορά, αναλυτικά, περιλαμβάνει: €123 από €5759 για 1 Εκπαιδευτικό Πακέτο Cisco IT Network Training Package €123 από €5759 για 1 Εκπαιδευτικό Πακέτο Microsoft IT Network Training Package €189 από €11518 Και για τα 2 Εκπαιδευτικά Πακέτα Μαζί Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2012 από petrosgt
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 98% έκπτωση ... ουάου! που είναι? Αγγλια? είναι CCIE αυτοί που διδάσκουν? νομίζω ότι σε λάθος section το έβαλες -- εδώ είναι για hardware Insomnia.gr \ Hardware \ Προσφορές
petrosgt Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν διαφωνω αλλα δεν εβρισκα που αλλου να το βαλω..
enteacher04 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την προσφορά, και το σκέφτομαι να την πάρω, αλλά...μου φαίνεται "υπερβολικά καλή για να είναι αληθινή". Πώς γίνεται η έκπτωση να είναι κατά 98%; Μήπως υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα που δεν τα πήρα χαμπάρι; Είναι δυνατόν να έχουν ρίξει την τιμή από 5636 ευρώ...στα 123 ευρώ;;; Επίσης, πόσο καλά είναι αυτά τα πιστοποιητικά της Cisco και της Microsoft; Υπάρχει ζήτηση στην αγορά για τους κατόχους αυτών των πιστοποιητικών; Μήπως είναι τίποτα "εισαγωγικά" πιστοποιητικά για αρχάριους που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία στην αγορά εργασίας (στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό); Αν έχουν αξία, ποιο από τα δύο είναι καλύτερο, της Cisco ή της Microsoft (για να ξέρω τι να πάρω από τα δύο); Επίσης, τα μαθήματα είναι 100% online, ή χρειάζεται να παρακολουθήσεις μάθημα σε κάποια αίθουσα; [Αν υπάρχει αίθουσα διαλέξεων, πού είναι; Στην Αθήνα; Κάπου αλλού;] Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά η προσφορά μου φάνηκε ενδιαφέρουσα αλλά και "περίεργη" (λόγω της μεγάλης έκπτωσης).
leonidas_fs Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά να ξέρετε πάντως οτι είναι χωρίς τις εξετάσεις αυτη η προσφορά..Εγω που είχα ρωτήσει για εξετάσεις σε ενα εκπαιδευτικό κέντρο μου είπε οτι κοστίζουν περίπου στα 300 ευρώ..( Εννοείται μόνο για 1 course είναι 300 ευρω..) 2
enteacher04 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Α μάλιστα. Δηλαδή η τελική τιμή είναι περίπου 400-450 ευρώ (123+300). Τουλάχιστον αξίζουν καθόλου αυτά τα πιστοποιητικά στην αγορά εργασίας, ή είναι "της πλάκας";
spocky Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη αν καταλαβα καλα αυτο το πακετο ειναι κατι σαν e-learning με βιντεο και pdf που διαβαζεις μονος σου?Την εξεταση μετα για την πιστοποιηση που την κανεις?
GREGKERKYRA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Α μάλιστα. Δηλαδή η τελική τιμή είναι περίπου 400-450 ευρώ (123+300). Τουλάχιστον αξίζουν καθόλου αυτά τα πιστοποιητικά στην αγορά εργασίας, ή είναι "της πλάκας"; της cisco αν ασχοληθείς με δίκτυα είναι πολύ καλό μετράει
enteacher04 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ναι, με δίκτυα θα ήθελα να ασχοληθώ, είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Σίγουρα μετράει όμως; Αν είναι να πάρω ένα καλό πιστοποιητικό, τότε να τα δώσω τα 400-450 ευρώ, αλλά θέλω να ξέρω ότι τα δίνω για ένα χαρτί που μου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό στην αγορά εργασίας. Επίσης, αν τελικά το πάρω, πόσο διαρκεί η φοίτηση; Ξέρει κανένας;
spiroslal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Κανείς που να το αγόρασε??? Ενδιαφερομαι για training για cisco...πιο πολύ μου μοιάζει για trial... :/
Monkey D. Luffy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ξέρουμε εαν δίνουν έστω ένα certificate of completion/attendance ή κάτι παρόμοιο. Έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους.
spiroslal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τσεκαρα και εξωτερικο ...το πακετο περιλαμβανει ,όπως ήδη αναφερεται, ΜΟΝΟ training material για ένα χρονο , όχι exams => no certificates. Ωστόσο για 123 ευρω training της cisco για ενα χρονο μοιάζει πάρα πολύ καλό....
enteacher04 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ΟΚ, δηλαδή με 123 + 300 ευρώ που είναι η εξέταση μπορείς όμως να πάρεις το πιστοποιητικό, έτσι δεν είναι;
triptico Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Για οσους δεν τους ενδιαφερουν τα δυο αυτα αντικείμενα εκπαιδευσης υπαρχει σε προσφορα και αυτο http://www.careermatch-uk.com/index-offer.html?ProductID=238
Monkey D. Luffy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 ΟΚ μόλις έλαβα email με το παρακάτω You will be provided with a completion certificate once you have completed the training. If you are interested in gaining the official qualification you will need to book this with either Pearson Vue or Thomson Promteric Οπότε όποιος ενδιαφέρεται προσωπική μου άποψη είναι πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα