Castiel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν ειμαι στο κατάλληλο τοπικ αλλα Πρόβλημα Σήμερα δοκιμαζα να σκάσω κωδικούς απο ρουτερ Thomson γύρω απο το σπίτι μου έχοντας κατεβάσει κι ενα προγραμματακι. Δούλευα με ενα wifi adapter που μου είχε δώσει ένας θείος μου και όλα πήγαιναν καλα μέχρι που σε κάποια φάση ο ανταπτορας έχανε την σύνδεση μέσα σε 10 δευτερόλεπτα απο την ώρα που έκανα την σύνδεση και μετα δεν εντόπισε κανένα wifi. Μετα απο λίγο μάλιστα σταμάτησε να μου αναγνωρίζει και τον ανταπτορα. Τον έβαζα στη θυρα και ήταν σαν να μην υπήρχε. Ούτε στη διαχείριση συσκευών δεν το έβγαζε. Απεγκατεστησα και πέρασα ξανα τους drivers αλλα @@. Αργότερα λοιπόν δανειζομαι έναν ανταπτορα απο ενα φιλαράκι, περνάω drivers και όλα τα σχετικά και πάλι κάνει σαν να μην υπάρχει. Το δοκίμασα σε όλες τις θύρες και @@. Οτιδήποτε άλλο βάλω το αναγνωρίζει κανονικα (φλασάκια, σκληρούς) Και αφου έχω φάει κόλλημα με αυτο, παταω έναρξη και βλέπω ότι αντί για "ο υπολογιστές μου" έγραφε no custom definition. Τι σκατα παίζει;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Κατα πασα πιθανότητα το προγραμματάκι σου ειχε ιους ή ηταν ιος. Αρχισε το καθαρισμα.
Castiel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Καθάρισμα με ποια έννοια; Οχι format ελπιζω
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Με το antivirus σου και με το Malwarebytes Anti-Malware Free
jim_p Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Αν βαλεις το ασυρματο στικακι αλλου, το αναγνωριζει? Δεν νομιζω να ειναι κανενα no name κινεζικο...
Castiel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δυστυχώς δεν παίζει άλλο pc αυτη τη στιγμη. Η φάση είναι ότι δεν αναγνώρισε και τον δεύτερο ανταπτορα που δοκίμασα ενω όλα τα υπόλοιπα που συνδέω τα βρίσκει κανονικα Ο ανταπτορας είναι belkin, οπότε δεν νομίζω πως παίζει θέμα ποιότητας Sent from my iPhone using Insomnia
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 δοκίμασε να μπεις και από ασφαλή λειτουργία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα