Προς το περιεχόμενο

Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?  

308 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?

• Αέρα
      224
    • Νεράκι
      84
    • Sub-zero,tec(peltier)
      4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θορυβος της αντλιας ειναι εντελως διαφορετικος απο αυτον των ανεμιστηρων.

Σε low και medium profile η h100 δεν κανει και τοσο θορυβο και στο hight δεν ειναι και κατι το τοσο τρομερο.

Σιγουρα οχι οπως η d14 αλλα κατα τα αλλα οχι και κατι το φοβερο.

Αν θελεις πιο οικονομικο και πιο αθορυβο συστημα d14 σιγουρα.

+ της αλλης πολλοι λιγοι εχουν μεινει με στοκ  ανεμιστηρες και σχεδον ολοι παιζουν σε push pull οπου εκει η ψαλλιδα μεγαλωνει συγκριτικα με τις αλλες ανταγωνιστριες ψυκτρες....

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

xigmatek loki με δυο fans σε i3 3220 

idle 17-18

full load εχει φτασει μεχρι 30-35

θερμοκρασια δωματιου 17 

Λάθος ενδείξεις μάλλον, δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Πως στρέσσαρες και κυρίως πως αντέχεις με 17 μέσα στο δωμάτιο?

Δημοσ.

αέρα .

corsair a70 Με 2 gentle typhoons . κρατάει πολύ καλά τν 2500κ στα 4,5. 58-63 σε prime

στο τσακ ήμουν για την h100i . την ακύρωσα την τελευταία στιγμή (η καθυστέρηση της visionstudio βγήκε σε καλό :P ).

βεβιασμένη αγορά τσάμπα θα έφευγαν 120 έτσι. μόλις ζεστάνει ο καιρός βλέπουμε ...

Δημοσ.

Λάθος ενδείξεις μάλλον, δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα. Πως στρέσσαρες και κυρίως πως αντέχεις με 17 μέσα στο δωμάτιο?

Κοιτα το στρεσαρισμα δεν ειναι και τοσο σωστο.με 2-3 ωρες gaming.ε αντεχω τι να κανω :P

Δημοσ.

H80i push/pull stock fans exhaust στο πίσω μέρος.

Pump: max

Push fan: 2000

Pull fan: 1250

Στο δυνατό μου προφίλ για να κρατάει τον [email protected] 1.375V llc extreme σε θερμοκρασίες κάτω των 49c σε stress test.

Σε πραγματικές συνθήκες ποτέ πάνω από 38c ακόμη κ με το λαιτ προφίλ με χαμηλά τους ανεμιστήρες.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να γυρίσεις τον Pull σε 2000rpm και τον Push σε 1250; Αν όχι δοκίμασε και πες εντυπώσεις!

Είναι καλύτερα ο Pull να τραβάει με περισσότερες στροφές τον αέρα που περνάει απο το ψυγείο..

Δημοσ.

πηρα την h55 της corsair και εχω

~24 σε Idle

max 41 με  prime.."

τι λετε?καλες θερμοκρασιες?

Καλές αλλά γιατί έδωσες λεφτά για ψύκτρα με αυτόν τον cpu και το mobo? Σε κάλυπτε άνετα η στοκ.

Δημοσ.

γιατι εχω στο μυαλο μου μια μελοντικη αναβαθμιση οποτε λεω ας την παρω δεν θα παει χαμενη.επεισης ειχα αποθημενο πολλα χρονια να παρω μια υδροψυξη :P

Δημοσ.

Για να την αξιοποιήσεις θα πρέπει να αλλάξεις και cpu και mobo. Όταν θα έρχονταν εκείνη η ώρα θα υπήρχαν ή καλύτερες ή φτηνότερες οπότε δεν βλέπω κάποιο νόημα.

Αν παίζεις παιχνίδια θα είχε νόημα να ρίξεις αυτά τα λεφτά στην κάρτα γραφικών, καθώς αυτή που έχεις δεν κάνει.

Δημοσ.

για τα παιχνιδια που παιζω μου ειναι υπεραρκετη η καρτα που εχω.αλλα εκτος απο αυτο δεν τα πηρα ολα μαζι.αν τα ειχα παρει ολα μαζι θα τα εδινα για κατι αλλο αυτα λεφτα.οταν εφτιαξα το πς ειχα συγκεκριμενο μπατζετ

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν την ειχα αναγκη απο αποψη ψυξης.απλα μου αρεσε σαν ιδεα και σκεφτηκα μελοντικη χρηση..

επδ φανταζομαι πως ξερεις ειναι καλες θερμοκρασιες για υδροψηξη δλδ αυτο που θελω να δω ειναι αν δουλευει καλα γιατι δεν ειχα ποτε οποτε δεν ξερω που θα επρεπε να παιζουν οι θερμοκρασιες

Δημοσ.

trueblack120full.jpg

Την παλιά πανέμορφη True Black. Αν και έχει χάσει τη γυαλάδα της μετά από τόσα χρόνια. :)

Στον Fx 8350 πλεον, o τρίτος επεξεργαστής που φιλοξενεί.

30-33 idle, 48-50 load@ Intel Burn test.

Mε ένα fan και όλα στοκ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...