Προς το περιεχόμενο

Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?  

308 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?

• Αέρα
      224
    • Νεράκι
      84
    • Sub-zero,tec(peltier)
      4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις θυμήθηκα ότι πρέπει να αποθηκεύσω και το OC σε κάποιο Profile.

καντο γιατι σε κανα bios update ή αυξομοιωση τασης και bsod (αν δεν εχεις ups) μπορει να γυρισει σε στοκ ρυθμισεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσικά και δεν χάνω τα Settings. Δεν ξέρω αν λέγετε last stable, αλλά όταν κάτι δεν πάει καλά σε βάζει στα τελευταία stable settings. Λογικά το ίδιο θα είναι.

Με Bios Update αυτό που μπορεί να γίνει, ακόμα και να τα έχεις αποθηκεύσει, να τα κάνεις load στο νέο BIOS και να μην μπουτάρεις επειδή κάτι έχει αλλάξει στο καινούριο και θα θέλει χειροκίνητα. Το έχω δει και αυτό.

Δημοσ.
Οι Gigabyte πάντως έχουν επιλογή για last stable settings' date=' που σε γυρνάνε στην προηγούμενη κατάσταση.[/quote']

Έχουν σίγουρα dual bios και σε περίπτωση που παει ένα update στραβά δε μπρικαρεται η μητρική , γιατί υπάρχουν πάντα αποθηκευμένα τα αρχικά bios με τα οποία ήρθε από το εργοστάσιο

Εγώ πάντως αν και έχω καιρό να κάνω bios update θυμάμαι ότι μου το γύριζε σε στοκ ρυθμίσεις , για αυτό και αποθηκευσα προφίλ.

Επίσης το καλοκαίρι σε κάποια φάση που δεν ήμουν σπίτι πέταξε bsod από αυξομοιωση τάσης (από ότι κατάλαβα και μπόρεσα να συνεννοήθω με πατέρα και αδερφή ) και όταν γύρισα σπίτι το βρήκα με στοκ ρυθμίσεις.

Λογικά πρέπει στην επανεκκίνηση να τους είπε πιέστε το F-κατι για default settings..

Το προφίλ όμως υπήρχε και μόλις γύρισα απλά το επανέφερα .

Δεν είναι άλλωστε μόνο το o/c αλλά κι άλλες ρυθμίσεις που με ενδιαφέρουν και βαριέμαι να ξαναψαχνω, για αυτό ένα προφίλ είναι παντα χρησιμο

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

Δημοσ.

Που το ξέρεις ότι το BSOD ήταν λόγω αυξομείωσης τάσης δικτύου;

μου ειπαν οτι αναβοσβησαν στιγμιαια τα φωτα στο σπιτι πραγμα που συμβαινει συχνα πυκνα στη περιοχη , οποτε αυτο καταλαβα..μπορει να μην εδειξε και καν bsod απλα να εσβησε.. δεν ημουν και εκει να δω ο ιδιος

συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχει τυχει να ειμαι στο desktop και μια φορα που ημουν εκανε απλα επανεκκινηση χωρις να πειραχτει τιποτα..

δυστυχως στο event viewer δε λεει και κατι συγκεκριμενο για αυτες τις περιπτωσεις

Δημοσ.

trueblack120full.jpg

Την παλιά πανέμορφη True Black. Αν και έχει χάσει τη γυαλάδα της μετά από τόσα χρόνια. :)

πώς εχασε τη γυαλαδα της?

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι η ενδιαμεση σκονη οσο και να τη φυσας παραμενει

αξιζει ομως να τις βγαλουμε να τους τραβηξουμε κανα πλυσιμο?

(εδω ωρες ωρες βαριεμαι και το τυπικο ξεσκονισμα )

Δημοσ.

Θέλουν συχνό καθάρισμα ώστε να μη στερεοποιηθεί η σκόνη γιατί μετά δε βγαίνει εύκολα.

Το πλύσιμο δεν ξέρω αν θα αφήσει στάμπες/θαμπάδες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...