Προς το περιεχόμενο

Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?  

308 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σύστημα ψύξης έχετε στο pc σας?

• Αέρα
      224
    • Νεράκι
      84
    • Sub-zero,tec(peltier)
      4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως απευθύνονται σε άλλες χώρες, τι να πω;

Σαφώς και ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Τα reviews από τα μεγάλα ξένα sites σίγουρα δε γίνονται σε χώρες σαν την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία κ.λπ..

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά και το υγρό στην υγρόψυξη (δεν είναι απαραίτητα υδρόψυξη), καθώς και τα εξωτικά πελτιέ με αέρα ψύχονται χε χε χε! Άρα ψηφίζω αέρα ε χε χε χε!

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι δικες μου πριν δεν εχω βαλει air conditionv ακομα :-D

Τρέχεις τίποτα για να στρεσσάρεις στο screenshot που παρέθεσες;

• Like 1
Δημοσ.

qsis, δεν γνώριζα ότι οι μετρησεις γινονται με everest, αλλά και πάλι οι 80+ στους πυρήνες είναι άσχημο πράγμα. Δυστυχώς λείπω για καλοκαίρι εκτός Αθηνών, οπότε με everest θα τσεκάρω καλό Σεπτέμβρη τώρα (στο pc της υπογραφής). 

Δημοσ.

δεν γίνονται με everest, απλά το everest είναι το μόνο πρόγραμμα που έχω παρατηρήσει να σου δίνει "θερμοκρασία cpu" και όχι απλά cores και σου λέω ότι η διαφορά cpu με cores φτάνει έως 10 βαθμούς σε πλήρη φόρτο

η intel προφανώς και αναφέρεται σε θερμοκρασία cpu και όχι cores γιατί το 73αρι είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά χαμηλό νούμερο για cores και αν ξέρεις και τη διαφορά μεταξύ cores/cpu στο συγκεκριμένο επεξεργαστή (γιατί δεν είναι σε όλους έτσι τα πράγματα) , τότε κατανοείς καλύτερα και τι σημαίνει η συγκεκριμένη μέγιστη θερμοκρασία και ακόμα και αν έχεις μόνο θερμοκρασία cores μπορείς να την υπολογίσεις στο περίπου 

ΕΔΙΤ

ξέθαψα ένα παλιό μου screenshot από άλλο φόρουμ που τρέχω intel burn και έχω everest ανοικτό (είχα και 2χιλιαρο ανεμιστήρα στη ψύκτρα τότε , ήταν πριν πάρω το haf που είχα χάλια airflow, επίσης και η 4890 που είχα τότε επάνω idle ήταν ψησταριά :P και όταν ζόριζε ήταν ελικόπτερο.. πολύ φασαρία το τότε pc σε σχέση με το πώς είναι τώρα) 

δες διαφορά cpu με cores... είμαι καμιά 20αρια βαθμούς μακριά από το "όριο" ;)

idt.png

• Like 1
Δημοσ.

Σε κανενα μηνα που θα κανω ολοκληρωτικη αναβαθμιση στο pc θα μπει υδροψυξη για να πεσουν και τα οβερκλοκια!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με θερμοκρασία δωματίου 30C και θερμοκρασία motherboard 32C μου έβγαλε μετά απο 30min PRIME σταθερά 54C στο cpu.

Καλά δεν είναι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...