remalis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Έχω κόψει τα multiplex εδώ και 7-8 χρόνια (με εξαίρεση καμία αργοπορημένη προβολή στο odeon kosmopolis) και τώρα που θα βγει το Χόμπιτ, επειδή το περιμένω από 12 χρονών, θέλω να το δω σινεμά αλλά σε καλή αίθουσα όσων αφορά στον ήχο και την εικόνα. Υποθέτω ότι από πλευράς καθαρά ήχου και εικόνας οι καλύτερες αίθουσες θα είναι σε κάποιο multiplex. Σε ποια προτείνετε να πάω εκτός του Mall?
Nikosgiann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ster..με διαφορα καλυτερα απο αυτες των village.μιλαμε για τις standar αιθουσες. αλλιως καμια IMAX,Εuropa
Nikosgiann Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 επειδη πηγαινω και στα 2 Multiplex,προτιμω με μεγαλη διαφορα αυτες των ster. για τους δικους μου προσωπικους λογους,ειναι: -Μεγαλυτερες οθονες (σε ποιοτητα δεν εχω καταλαβει καποια διαφορα,θα επρεπε να δω την ιδια ταινια κ στα δυο για να πω) -πιο ανετα καθισματα for sure -πολυ πιο φτηνο το ποπ κορν+κοκα κολα (ασε που το ποπ κορν των στερ ειναι πολυ μεγαλυτερο) *ναι για μενα τα ποπ κορν παιζουν ρολο
gatokoritso Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ster..με διαφορα καλυτερα απο αυτες των village.μιλαμε για τις standar αιθουσες. αλλιως καμια IMAX,Εuropa μάλλον εννοείς VMAX.. IMAX δεν παίζει στο ελλαντα...τεσπα εγώ στη VMAX θα πάω και ότι κάτσει...
phanispal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μη νομίζεις, κι εγώ δίνω κάποια σημασία στο ποπ κορν :Ρ Όντως το menu στα Village είναι πανάκριβο, 6.40€ για το Jumbo Combo, βέβαια το αναψυκτικό είναι ~800ml. Χθες πήγα στο Νανά στη Δάφνη της Cinemax κι έχει 5€ το combo, αλλά με μικρότερο αναψυκτικό. Στα Village (που έχω πάει) ο ήχος είναι πολύ δυνατός, παραείναι μερικές φορές. Στο Cosmopolis στη Συγγρού που πήγα να δω το The Next Three Days ο ήχος ήταν άθλιος. Στο Νανά χθες (Skyfall) ο ήχος ήταν μέτριος, το ίδιο και η εικόνα, δεν ήταν ιδιαίτερα καθαρή και είχε τις κλασικές κάθετες γραμμές. Στα Village που πάω σχεδόν πάντα δεν το έχω παρατηρήσει και η εικόνα είναι σχεδόν άψογη, χωρίς γραμμές και βλακείες. Στα Ster δεν έχω πάει ποτέ, αλλά για να έκλεισε εκείνο στην Αχαρνών, κάτι μου λέει ότι δεν πάνε καλά. Σημαντικό για μένα είναι να μην κάνει διάλειμμα στη μέση της ταινίας, κι ας είναι 3+ ώρες. Ποπ κορν παίρνω πάντα το πιο μεγάλο και δε χρειάζομαι περισσότερο, το ίδιο και αναψυκτικό. Κι αν με πιάσει κατούρημα (δύσκολο), κρατιέμαι :Ρ Άλλοι θεωρούν υποχρεωτικό το διάλειμμα. Επίσης για τα Village στο Metro Mall έχω διαβάσει ότι έχουν τις μεγαλύτερες οθόνες στην Ευρώπη ή κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον 2 από τις 5. Δεν το έχω επιβεβαιώσει αν και δε θα μου φανεί παράξενο καθώς οι συγκεκριμένες αίθουσες κατασκευάστηκαν πριν 2 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα