NoisePollution Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Η ερώτηση είναι απλή: Ποια είναι η πιο hot ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό που είδατε ever; Για μένα: Uma Thurman/Mia Wallace --- Pulp Fiction http://www.youtube.com/watch?v=b2_vbou3kxE 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Απίστευτο το πόσο με παίδεψε η ερώτηση. Και δεν είμαι ευχαριστημένος με τις απαντήσεις που βρήκα: Wild Things - Denise Richards Femme Fatale - Rebecca Romijn
theobabis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ελπίζω να μη ξεχνάω τίποτα σημαντικό 6. Hanna Scygulla στο The Marriage of Maria Braun 5.Patricia Arquette στο Lost Highway 4. Nastassja Kinski στο Paris Texas 3. Brigitte Bardot στο Contempt 2. Delphine Seyrig στo Last year at Marienbad 1. Elena Harring στο Mulholland Dr. ps Με απογοητεύεις Manuel. Περίμενα κανά piano teacher και Huppert
alimentas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) θα ακουστει γελειο σε σχεση με τις ψαγμενες απαντησεις σας αλλα Καμερον Ντιαζ στην μασκα.οταν την πρωτοειδα ειμουν και σε τρυφερη ηλικια κ απλα μου πεσε το σαγονι [http://www.youtube.com/watch?v=WfjuZVG4wGM[/url] Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από alimentas
Gtr34 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Death proof , Vanessa Ferlito http://www.youtube.com/watch?v=PfXtmnxhtTY&feature=related
Str Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Elisha Cuthbert/Danielle The girl next door και άμα δεν ερωτευθείτε να μου τρυπήσετε τη μύτη 1
hurin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Rita Hayworth @ Gilda Belucci @ Malena Connie Nielsen @ Devils Advocate Jennifer Jason Leigh @ Flesh and Blood και φυσικά όπως είπε ο theobabis, Elena Harring @ Mulholland Dr.
SteelLord Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Elisha Cuthbert/Danielle The girl next door και άμα δεν ερωτευθείτε να μου τρυπήσετε τη μύτη ερωτευτηκα την danielle...
NoisePollution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ξέχασα και την Julianne Moore στο Boogie Nights όπου έχει και γυμνό για να χορτάσουν τα ματάκια σας. B-) Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
theobabis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 hurin, thumbs up για το Flesh+Blood Tη Μόνικα θα ήθελα πολύ να την έχω στη λίστα μου, αλλά η μόνη της ταινία που έχω δει είναι το pacte des loups (πέρα από matrix), το οποίο αν και μου άρεσε, δε το συγκρίνω με τα προηγούμενα. Αν ήθελα να επεκτείνω λίγο τη λίστα μου θα προσθέτα τις: Natalya Bondarchuk στο Solaris Carole Bouquet στο That Obscure Object of Desire Ingrid Thulin στο Wild Strawberries Keiko Kishi στο Kwaidan Madeleine Stowe στο Twelve Monkeys Valentina Malyavina στο Ivan's Childhood Και τον μεγαλύτερο πόθο του σινεμά, Annette Badland στο Jabberwocky, Τώρα σίγουρα μου ξεφεύγουν πολλές.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και τον μεγαλύτερο πόθο του σινεμά, Annette Badland στο Jabberwocky,
theobabis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 cthulhucarbide, για βάλτη στη ζυγαριά να δούμε αν έχω δίκιο. Και μόλις είδα το irreversible και θα έλεγα πως ξεμάκρυνε από τη λίστα μου. ps Για κάτι μοντέρνο ίσως θέλετε να τσεκάρετε το Faust του Sokurov
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Xαλαρα η Joan Severance στο Sex and Consequences.
kostas_dr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Sharon Stone στο Basic Instinct (το 1ο εννοείται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα