Od1n Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Home Theater και ύστερα από εκτεταμένη έρευνα στο νετ και πολλές αξιολογήσεις που διάβασα, έχω καταλήξει στα ακόλουθα συστήματα : Samsung HTE5550, LG BH7520T, Panasonic SC BTT770, LG HX906TA, PIONEER BCS414, PIONEER BCS717. Επειδη δεν κατάφερα να βρω αξιολογήσεις για όλα ωστε να έχω πλήρη εικόνα προτού προβώ στην αγορά θέτω το ερώτημα στο διαβασμένο ακροατήριο του insomnia. Συμπληρωματικά, με ενδιαφέρουν όλα τα στοιχεία που αυτά προσφέρουν ασχέτως τιμή. Το Home Theater θα συνδεθεί σε TV Panasonic TXP-42U10E plasma και σε PS3. Θα με βόλευε για μελλοντική χρήση η ύπαρξη 3D στο σύστημα. Τέλος εάν κάποιος γνωρίζει στην πράξη εάν μέσω της θύρας usb θα μπορώ να παίζω περιεχόμενο 1080p με .srt ελληνικούς.Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Od1n Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τη βοηθεια που μου προσφερατε στο ερωτημα μου!! Τελικα κατεληξα μονος μου σε home cinema και ελυσα οποιες αποριες ειχα! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν κάνει τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα