Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τοσα χρόνια δεν εχω αλλαξει παροχο θελω να ρωτήσω αυτους που εχουν κανει μεταφορά αν στη μεταβαση απο τον εναν παροχο στον αλλο υπηρξαν μερες που δεν ειχαν καθολου ιντερνετ και ποσες ηταν αυτες.

Δημοσ.

Εγώ είχα πριν χρόνια Tellas και πήγα σε forthnet. Η περίοδος χωρίς νετ ήταν 1 μήνας. Βέβαια σήμερα δεν ξέρω να σου πω, ας περιμένεις από κάποιον που άλλαξε πρόσφατα να σου πει.

Δημοσ.

Εάν είσαι άτυχος θα υπάρξει, έχουν συμβεί πολλά τέτοια.

Τώρα αν μιλήσω για μένα, και τις 3 φορές που έχω κάνει αυτή τη διαδικασία δεν είχα πρόβλημα. Οι υπηρεσίες του νέου παρόχου είχαν ενεργοποιηθεί ΠΡΙΝ να διακοπούν από τον προηγούμενο, οπότε το όλο downtime ήταν... μέχρι να αλλάξω κωδικούς στο router.

:)

Δημοσ.

Περσι εκανα απο ΟΤΕ σε cyta οπως και πριν 4 χρονια σε αλλο σπιτι και γραμμη και οι 2 μεταβάσεις εγιναν την ιδια μερα. Δηλαδη τη μερα που σταματησα να εχω ΟΤΕ έγινε η συνδεση της CYTA. Το παλουκι ειναι στις μεταφορες γραμμης κυριως και μετα στις νεες συνδεσεις.

Δημοσ.

Μεταβαση πριν μια εβδομαδα απο ΟΤΕ σε HOL. Ουτε που καταλαβα οτι ειχε αλλαξει ο παροχος, μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι εγινε ενεργοποιηση και τοτε μπηκα στο ρουτερ και ειδα τα νεα στατιστικα. Τηλεφωνο και ιντερνετ δε νομιζω να κοπηκαν πανω απο 1 λεπτο.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αν δεν υπαρχει προβλημα στο νεο οριο τοτε ο οτε απλα αλλαζει το καλωδιο στον γενικοκατανεμητη κανει αλλη γεφυρα και μεσα σε 10 λεπτα και λιγοτερο εχεις γυρισει στο νεο παροχο.αυτο ειναι το downtime.μετα απλα θες τους κωδικους του νεου παροχου.ολα αυτα οταν μιλαμε για αλλαγη απο τον εναν παροχο στον αλλον και χωρις να υπαρχει καποιο τριτο προβλημα που μπορει να προκυψει οπως πχ ο οτε να μην κανεικαλα την γεφυρα.το οριο του παροχου να εχει προβλημα.το καλωδιο στο mirroring να εχει προβλημα κτλ.

Δημοσ.

ναι γενικως αμα δεν υπαρχει προβλημα γινεται ακαριαια η αλλαγη εδω και πολυ καιρο.αν γινει προβλημα εκει εχεις το θεμα.και παλια ακαριαια γινοταν.απλα μπορει να τυχουν διαφορα θεματα

Δημοσ.

Στο 90-95% των περιπτωσεων , δεν θα καταλαβεις καν την μεταβαση

Σε ενα 5-9% μπορει να υπαρχει 1-2 μερες διακοπη (προωρη ενεργοποιηση χωρις ολοκληρωμενη μεταφορα του οριου)

Οι υπολοιπες αφορουν τεχνικες βλαβες οπως ανεφερε ηδη ο poulinos που ειναι αδυνατο να τις προυπολογισεις και εκει ο χρονος αποκαταστασης εξαρταται αποκλειστικα σχεδον απο την προθυμια των τεχνικων του ΟΤΕ να επιλυσουν τα προβληματα σε ευλογο χρονικο διαστημα (Η πολιτικη του οργανισμου ειναι γνωστη σε αυτο το θεμα)

Δημοσ.

εμενα στην προσφατη αλλαγη απο οτε σε χολ, ο οτε εκανε μια βδομαδα να περασει στα συστηματα του την αλλαγη με αποτελεσμα να μπορουν να με καλεσουν ολοι εκτος απο σταθερα οτε και κινητα κοσμοτε (απο αλλους παροχους μπορουσαν να με καλεσουν μεσα στην ιδια μερα της αλλαγης)!! επικοινωνουσα με τη χολ, μου ελεγαν ειναι θεμα του οτε, με εβαλαν να με καλεσουν απο 2 σταθερα οτε, ωστε να μην ερθουν οι κλησεις και να πιεσουν ετσι τον οτε...εγινε αυτο, αλλα τιποτα. ε μετα ανελαβα δραση εγω, πηρα στον οτε και κατεβασα οτι καντιλι δεν εχω κατεβασει τα τελευταια χρονια. ως εκ θαυματος μετα απο μιση ωρα με καλεσαν απο χωλ οτι τους ενημερωσε ο οτε οτι το θεμα ειχε λυθει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...