ghostmaster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 γεια σασ παιδια αγορασα το nero 11 το εκανα εγκατασταση εκανα register και μολισ δοκιμασα το nero recorde μ λει οτι να κανω upgrade το nero 12 τι να κανω ?? μηπως δεν επρεπε να κανω register???
gokuthelegend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 γεια σασ παιδια αγορασα το nero 11 το εκανα εγκατασταση εκανα register και μολισ δοκιμασα το nero recorde μ λει οτι να κανω upgrade το nero 12 τι να κανω ?? μηπως δεν επρεπε να κανω register??? Το 11 σου δουλεύει κανονίκα; Εαν ναι, τότες δεν έχεις πρόβλημα. Απλώς έχει βγει και η έκδοση 12 και σε ρωτάει αν θες να κάνεις αναβάθμιση σε αυτή, επί πληρωμή φυσικά. Μείνε στην 11, δεν υπάρχει πρόβλημα.
ghostmaster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 δεν μου ειχε αλλη επιλογη η να αγορασω το 12 η να πατησω ακυρο με λιγα λογια δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω το nero recorde ..αλλα εκανα 1 update sto nero 11 και μου κατεβασε κατι patch και ετσι μου το ξεκλιδωσε το nero recorde οποτε οκ και thanks για την πληροφορια που μου εδωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα