MoviemakerGr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Απλό - Λιτό - κ' Απέριττο.. Λοιπόν υπάρχει η λεγόμενη "Υδροκοπη". Αυτή τι κάνει ? εκτοξεύει νερό από ένα πολύ ψιλό μπεκ με μεγάλη πίεση άρα και ταχύτητα και κόβει το μέταλλο.Ξέρουμε ότι τα μόρια του νερού όταν συμπυκνώνονται είναι πολύ ισχυρά γι'αυτο και υποθετικά αν πέσεις από ένα πολύ μεγάλο ύψος μέσα σε μια πισίνα η πρόσκρουση μπορεί να ισοδυναμεί σαν να έπεσες σε τσιμέντο μπορεί και σε κάτι πιο σκληρό. Αυτός ο τρόπος κοπής μετάλλων ισοδυναμεί με κοπή lazer αλλά έχει ένα αβαντάζ,είναι ψυχρός τρόπος άρα το υλικό δεν παθαίνει καμία αλλοίωση.Αυτό το μπεκ οδηγείται απο υπολογιστή που μπορείς εσύ να του δώσεις το δικό σου σχέδιο η ένα tribal π.χ και να σου κάνει κοπή ακριβώς σε αυτό το σχέδιο,επαναλαμβάνω χωρίς καμία αλλοίωση του υλικού. Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια έρευνα να το δω από κοντά γιατί δεν το έχω δει,απλά μου το έχουν περιγράψει.(γι'αυτο ίσως υπάρχει κ καμιά ανακρίβεια) αν βρω κάτι καλό και οικονομικά προσιτό τότε το αποτέλεσμα θέλω να πιστεύω θα είναι μοναδικό.Αλλιώς ότι είπαμε στην αρχή ένα λιτό παραθυράκι ίσως όμως με γυαλί τελικά και όχι πλεξι http://poura.gr/ypdrokopi
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Η τελική ιδέα είναι η παρακάτω δηλαδή να κοπούν όλες οι τρύπες αφήνοντας σχηματισμένο ένα μήλο,το οποίο μπορεί να βαφτεί κιόλας στα χρώματα του Avatar μου.. Τα σχέδια είναι εντελώς ερασιτεχνικά υποτίθεται ότι το κουτί παραμένει πάντα λευκό και εκεί που θ'αφαιρεθουν οι τρύπες θα μπει διάφανο πλεξι. Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει λοιπόν και πείτε γνώμες.. P.s Τα πράγματα θα τα έχω στα χέρια μου το αργότερο τρίτη.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τίποτα δεν έχει αξία αν δεν το μοιράζεσαι.. καλώς τα δεχτήκαμε λοιπόν.. 4
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Όποιος δεν έχει κάνει γιόγκα κάποια στιγμή στην ζωή του,καλό είναι να μην επαναλάβει το εγχείρημα μου.. ξεκίνησα 3 και τελείωσα 11 περίπου όταν ο μέσος όρος να φτιάξω ένα κουτί δεν ξεπερνάει τις 2.5 ώρες. Έχασα κ μια μνήμη από τις 2 στην προσπάθεια ν'αποκολλήσω το κάλυμμα - ψήκτρα της η οποία δεν χώραγε τελικά όπως είχε προβλέψει φίλος και εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να μην βάλω την ψήκτρα του επεξεργαστή.. Αυτά ήταν τα δύσκολα νομίζω όμως ότι το τελικό αποτέλεσμα και η χαρά όλα αυτά τα προσπερνάει και τελικά επικρατεί. Φυσικά δεν έφτασα στο "τέλειο" αλλά στο "αποδεκτό" και επιφυλάσσομαι μιας και ήρθε η σειρά των λειτουργικών. Το κουτί είναι τόσο όμορφο ανοιχτό που με τίποτα δεν σου κάνει καρδιά να το κλείσεις. Γι'αυτον τον λόγο το πλαϊνό τελικά δεν θα κοπεί αλλά θα μπει εξ'ολοκληρου πλεξι με ένα μαύρο περίγραμμα. Ο μπροστινός ανεμιστήρας 230mm της bitfenix και η Msi είναι όλα τα λεφτά.. Το airflow του κουτιού παρά το μέγεθος του είναι πολύ καλό οπότε οι ανεμιστήρες κατέβηκαν σε στροφές για να γίνει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο,αν και δεν έχω θέμα με αυτό,απλά όσο πιο ήσυχο τόσο καλύτερο.. Ο 3225 εγγύηση και παραπάνω από αξιοπρεπής,ο 840 καλύτερος σε αίσθηση από τον 830. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Final και το πλαϊνό το δικό του άγγιχτο στην κούτα.. 5
stm00192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ωραιος αλλα πες μου ότι δεν κολλησες το plexy στο κουτι με ταινία!
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 χαχα Όχι βρε.. είναι ακριβός και εφαρμόζει.. αλλιώς θα είχα βάλει σκρατς από κάτω.
gorillas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Final και το πλαϊνό το δικό του άγγιχτο στην κούτα.. Φίλε μου καλορίζικο.Σε ζηλεύω...(με την καλή έννοια φυσικά)Πολύ όμορφο!Να το χαρείς όσο μπορείς, Με βάζεις σε σκέψεις καθώς έχω στα πλάνα μου HTPC(με λίγο gaming) με αυτό το κουτί και τον A10-5800K.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Πρόσεξε θέλει μόνο μίνι μητρική και το έχει το βασανάκι του αλλα στο τελος σε ανταμείβει.. ειναι λιγο παχύ βέβαια για HTPC αυτό το κουτί αλλά αυτά είναι γούστα.. Σ'ευχαριστω για τα υπόλοιπα καλά σου λόγια.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω ότι είμαστε πολύ εντάξει μετά από μια ώρα Black Ops ii full details.
stm00192 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παντως το Haeven με x4 anisotropy και disable tessalation... δεν μπορεί να μας τπτ!
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ναι ενδεικτικό είναι, τα υπόλοιπα μετά από χρήση και τι "ζύγισμα" συνολικά έχει είναι κ για μένα το σημαντικό ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα