Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι κάποιοι πρότειναν 12mm.Όπως και να χει αφού θα την πάρεις μετά οκ.Μπορεί να χωράνε αλλά για καλό και για κακο ασ την στο τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Τελική παραγγελία έγινε σήμερα και είναι:

BitFenix Prodigy

BitFenix Spectre PRO 230mm Blue LED

Gigabyte GA-H77N-Wifi

8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3L (1600)

Intel Core i3-3225 Box

Arctic Cooling Freezer 7

MSI N670GTX Power Edition 2GD5/OC

Samsung SSD 840 120GB

Samsung SSD 830 64GB

Samsung SH-222BB DvD

Corsair Enthusiast Series Modular TX550M

Ευχαριστώ άπαντες για την συμμετοχή.. i'll back

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ.

Από περιέργεια, δεν υπάρχει κίνδυνος bottleneck με αυτή την κάρτα και αυτό τον επεξεργαστή;

Τσου.

Moviemaker περιμένω με ανυπομονησία !(και ελπίζω σε Mod)

Δημοσ.

Από περιέργεια, δεν υπάρχει κίνδυνος bottleneck με αυτή την κάρτα και αυτό τον επεξεργαστή;

O Συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ίσως ο καλύτερος i3 ever κ ξαναδοκιμασμένος από εμένα.

Επίσης μια καλή αγορά αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα για την κάρτα γραφικών.

Moviemaker περιμένω με ανυπομονησία !(και ελπίζω σε Mod)

Χαχα και εγώ στην "αναμονή" είμαι μέχρι στιγμής.

Mod θα υπάρξει μόνο που εγώ το εξαντλώ στην αθόρυβη λειτουργία,το airflow,και στο "καθαρά όμορφα συμμαζεμένα".. ε ! άντε και ένα παραθυράκι στο πλάι.. :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

O Συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ίσως ο καλύτερος i3 ever κ ξαναδοκιμασμένος από εμένα.

Επίσης μια καλή αγορά αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα για την κάρτα γραφικών.

Χαχα και εγώ στην "αναμονή" είμαι μέχρι στιγμής.

Mod θα υπάρξει μόνο που εγώ το εξαντλώ στην αθόρυβη λειτουργία,το airflow,και στο καθαρά όμορφα συμμαζεμένα.. ε ! άντε και ένα παραθυράκι στο πλάι.. :rolleyes:

Λίγο στον ssd μας την χαλάς (όντας ο 840 ο απλός όπως γράφεις και όχι ο Pro) γιατί είναι χειρότερος από τον 830 :P (Λόγω tlc nand).

Αλλά χαλάλι :P

Δημοσ.

Ξέρεις έχεις ένα δίκιο,το σκέφτηκα,αλλά είπα να τον δοκιμάσω.. πάμπολλες φορές στην πράξη είναι διαφορετικά πολύ απ'οσα διαβάζουμε...εξάλλου μιλάμε για διαφορές του τίποτα στην πράξη και προορίζεται για τα win 8 αυτός.

Δημοσ.

Ξέρεις έχεις ένα δίκιο,το σκέφτηκα,αλλά είπα να τον δοκιμάσω.. πάμπολλες φορές στην πράξη είναι διαφορετικά πολύ απ'οσα διαβάζουμε...εξάλλου μιλάμε για διαφορές του τίποτα στην πράξη και προορίζεται για τα win 8 αυτός.

Σωστά , έτσι και αλλιώς θα δεις τεράστια διαφορά από Hdd! Win 8 ε , μια χαρά τότε ! Λοιπόν περιμένουμε εναγωνίως :D

Δημοσ.

Αυτή μας κάνει που μας αρέσει κιόλας να μπει στο πρώτο ποστ να τελειώνουμε ?

http://www.okcompute...emart&Itemid=56

@ Vasilis

all in one με όλη την "σημασία της λέξεως"

Κοίτα εγω τις πλαϊνές τρύπες πάντα τις κλείνω εσωτερικά,θέλω το κουτί μου να έχει μια μικρή πίεση .. δεν σκέφτομαι λοιπόν να κόψω παραπάνω από αυτή την επιφάνεια με τις τρυπες,άντε και λίγο πιο κάτω ίσα να φαίνεται ολόκληρη η 670..

Π.χ Αυτό που έχει κ καμπύλες μου αρέσει αλλά σε πιο.. "cinemascope" (fig1)

Η κάρτα μπαίνει έτσι.(Fig2)

αυτο το κουτι πως (το αγορασες- εφτιαξες )
Δημοσ.

κανα λινκ;

παρακαλω

https://www.google.gr/search?q=bitfenix+prodigy&hl=el&client=firefox-a&hs=Lsy&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KIudUKLpHsmK4gS-toGwBQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=976

Κανε επιλογή να βλέπεις μόνο τις φώτο και θα βρεις και άλλες ενδιαφέρουσες. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...