thanospr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Είδα ότι κάποιοι πρότειναν 12mm.Όπως και να χει αφού θα την πάρεις μετά οκ.Μπορεί να χωράνε αλλά για καλό και για κακο ασ την στο τέλος.
Bloodrage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 ψαξε να βρεις και ενα Site: τετοιο και εισαι κομπλε! 1
IOSTEFO Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Και το υδρόψυκτο. http://content.hwigroup.net/images/products_larges/162794/47/hardwareinfo-water-cooled-mini-itx.jpg
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) H Τελική παραγγελία έγινε σήμερα και είναι: BitFenix Prodigy BitFenix Spectre PRO 230mm Blue LED Gigabyte GA-H77N-Wifi 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3L (1600) Intel Core i3-3225 Box Arctic Cooling Freezer 7 MSI N670GTX Power Edition 2GD5/OC Samsung SSD 840 120GB Samsung SSD 830 64GB Samsung SH-222BB DvD Corsair Enthusiast Series Modular TX550M Ευχαριστώ άπαντες για την συμμετοχή.. i'll back Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr 1
nomes Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Από περιέργεια, δεν υπάρχει κίνδυνος bottleneck με αυτή την κάρτα και αυτό τον επεξεργαστή;
rounsmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Από περιέργεια, δεν υπάρχει κίνδυνος bottleneck με αυτή την κάρτα και αυτό τον επεξεργαστή; Τσου. Moviemaker περιμένω με ανυπομονησία !(και ελπίζω σε Mod)
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Από περιέργεια, δεν υπάρχει κίνδυνος bottleneck με αυτή την κάρτα και αυτό τον επεξεργαστή; O Συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ίσως ο καλύτερος i3 ever κ ξαναδοκιμασμένος από εμένα. Επίσης μια καλή αγορά αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα για την κάρτα γραφικών. Moviemaker περιμένω με ανυπομονησία !(και ελπίζω σε Mod) Χαχα και εγώ στην "αναμονή" είμαι μέχρι στιγμής. Mod θα υπάρξει μόνο που εγώ το εξαντλώ στην αθόρυβη λειτουργία,το airflow,και στο "καθαρά όμορφα συμμαζεμένα".. ε ! άντε και ένα παραθυράκι στο πλάι.. 2
rounsmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 O Συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι ίσως ο καλύτερος i3 ever κ ξαναδοκιμασμένος από εμένα. Επίσης μια καλή αγορά αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα για την κάρτα γραφικών. Χαχα και εγώ στην "αναμονή" είμαι μέχρι στιγμής. Mod θα υπάρξει μόνο που εγώ το εξαντλώ στην αθόρυβη λειτουργία,το airflow,και στο καθαρά όμορφα συμμαζεμένα.. ε ! άντε και ένα παραθυράκι στο πλάι.. Λίγο στον ssd μας την χαλάς (όντας ο 840 ο απλός όπως γράφεις και όχι ο Pro) γιατί είναι χειρότερος από τον 830 (Λόγω tlc nand). Αλλά χαλάλι
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις έχεις ένα δίκιο,το σκέφτηκα,αλλά είπα να τον δοκιμάσω.. πάμπολλες φορές στην πράξη είναι διαφορετικά πολύ απ'οσα διαβάζουμε...εξάλλου μιλάμε για διαφορές του τίποτα στην πράξη και προορίζεται για τα win 8 αυτός.
rounsmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις έχεις ένα δίκιο,το σκέφτηκα,αλλά είπα να τον δοκιμάσω.. πάμπολλες φορές στην πράξη είναι διαφορετικά πολύ απ'οσα διαβάζουμε...εξάλλου μιλάμε για διαφορές του τίποτα στην πράξη και προορίζεται για τα win 8 αυτός. Σωστά , έτσι και αλλιώς θα δεις τεράστια διαφορά από Hdd! Win 8 ε , μια χαρά τότε ! Λοιπόν περιμένουμε εναγωνίως
artshadows Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αυτή μας κάνει που μας αρέσει κιόλας να μπει στο πρώτο ποστ να τελειώνουμε ? http://www.okcompute...emart&Itemid=56 @ Vasilis all in one με όλη την "σημασία της λέξεως" Κοίτα εγω τις πλαϊνές τρύπες πάντα τις κλείνω εσωτερικά,θέλω το κουτί μου να έχει μια μικρή πίεση .. δεν σκέφτομαι λοιπόν να κόψω παραπάνω από αυτή την επιφάνεια με τις τρυπες,άντε και λίγο πιο κάτω ίσα να φαίνεται ολόκληρη η 670.. Π.χ Αυτό που έχει κ καμπύλες μου αρέσει αλλά σε πιο.. "cinemascope" (fig1) Η κάρτα μπαίνει έτσι.(Fig2) αυτο το κουτι πως (το αγορασες- εφτιαξες )
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Googlarontas.. Κάποιοι είχαν τις ίδιες ιδέες εγώ αποφάσισα να μην φαίνεται το τροφοδοτικό. μόνο η GPU.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 κανα λινκ; παρακαλω https://www.google.gr/search?q=bitfenix+prodigy&hl=el&client=firefox-a&hs=Lsy&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KIudUKLpHsmK4gS-toGwBQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=976 Κανε επιλογή να βλέπεις μόνο τις φώτο και θα βρεις και άλλες ενδιαφέρουσες.
rounsmith Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 http://www.overclock...t/1000/flags/LL (Βάζω ιδεές στον Moviemaker ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα