ant_mpi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Παίδες καλησπέρα, 'Εχω ένα hyundai i10 1248cc, μοντέλο του 2008 και το έχω ασφαλισμένο στην Εθνική Ασφαλιστική. Τα εξαμηνιαία ασφάλιστρα είναι γύρω στα 300 (τα πάντα μέσα εκτός μικτής) και τα θεωρώ πολλά για ένα hyundai. Κάθε εξάμηνο κοιτάω να αλλάξω ασφαλιστική αλλά πάνω κάτω για αυτά που θέλω το ίδιο μου βγαίνει. Η πιο οικονομική μου βγαίνει η anytime αλλά με προβληματίζει ότι δεν έχει bonus malus και άν συμβεί κάτι ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα. Το ότι είναι απρόσωπη δεν με απασχολεί καθώς δύο φορές που είχα τρακάρισμα με το αμάξι (την μία φορά με δική μου υπαιτιότητα και την άλλη έφταιγε ο άλλος), δεν με απασχολεί καθώς εγώ έτρεχα. Και στις 2 φορές ξεμπέρδεψα πολύ γρήγορα με την Εθνική, πράγμα που με κρατάει ακόμα εκεί. Εσείς έχετε να προτείντε τίποτε άλλο, θεωρείτε τα 300 πολλά ή normal? Ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 εγω δινω 292ευρω για 6μηνο (1800αρι)...οχι μεικτη. πολλα λιγα..δεν ξερω...αν ειναι..αλλα παλευονται. απο κει και περα..ειναι ποσο οριζει ο ασφαλιστης την αντικειμενικη αξια του αυτοκινητου...ενα παλιο δηλ αμαξι (10ετιας και περα) μπορει να χει χαμηλα ασφαλιστρα...λογω χαμηλης αξιας. τελος να σημειωσω οτι οταν ακουω πολυ φθηνες ασφαλειες..ολο και κατι δεν μου κολαει..μηπως ειναι δηλ λιγες οι παροχες...μηπως εχουν τιποτα ψιλα γραμματα και ειναι φολα...
ant_mpi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη για την περιπτωση μου ποσο θα ηταν ενα normal ποσο για ασφαλεια με ολα εκτος μεικτης? Γιατι κι εγω τα θεωρω πολλα αλλα και στις αλλες αξιοπιστες ασφαλιστικες που εχω τσεκαρει, ειναι πανω κατω τα ιδια, και σε μερικες περιπτωσεις ειναι και πιο ακριβες...
Joshua21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη για την περιπτωση μου ποσο θα ηταν ενα normal ποσο για ασφαλεια με ολα εκτος μεικτης? Γιατι κι εγω τα θεωρω πολλα αλλα και στις αλλες αξιοπιστες ασφαλιστικες που εχω τσεκαρει, ειναι πανω κατω τα ιδια, και σε μερικες περιπτωσεις ειναι και πιο ακριβες... Το "ολα εκτος μεικτης" που αναφέρεις δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Οι πρόσθετες καλύψεις(δηλαδή οι καλύψεις πέρα από τις υποχρεωτικές) διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Φαντάζομαι θραύση κρυστάλλων έχεις, είναι όμως με απαλλαγή ή χωρίς? Άλλη χρέωση έχει η θραύση κρυστάλλων με απαλλαγή και άλλη χωρίς. Οι καλύψεις κλοπής, πυρός κτλ χρεώνονται ανάλογα με την τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου. Επίσης στο ύψος των ασφαλίστρων παίζουν ρόλο πολλά πράγματα ακόμα όπως τόπος κατοικίας, ηλικία οδηγού, χρόνος κατοχής διπλώματος οδήγησης κτλ. Οπότε κανείς δεν είναι σε θέση να σου πει αν τα ~300€ που πληρώνεις είναι πολλά η λίγα. Πάντως δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς το σκέφτεσαι και τα βρίσκεις πολλά μια και κάθε εξάμηνο παίρνεις προσφορές και από άλλες ασφαλιστικές οι οποίες ζητάνε ή τα ίδια ή περισσότερα!
akis_supernatural Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 κοιταξε τη mydirect εγω εκει εχω και μου εχει βγει πολυ οικονομικη..... αλλα δεν εχω εμπλακει σε ατυχημα οποτε δεν ξερω τι θα γινει σε αυτην την περιπτωση δυστηχως..... ελπιζω ολα να ειναι καλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα