Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το μενού για να βάζω κάποια προγράμματα να ξεκινούν μόλις φορτώνουν τα windows?
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 στην registry ή προγραμματικά για πολύ εύκολα κοίτα : control panel -> scheduled tasks για να σταματησεις προγράμματα απ' το να ξεκινούν πολλες φορές μπορείς απο το start->Run->msconfig ... Startup tab
Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 στην registry ή προγραμματικά για πολύ εύκολα κοίτα : control panel -> scheduled tasks για να σταματησεις προγράμματα απ' το να ξεκινούν πολλες φορές μπορείς απο το start->Run->msconfig ... Startup tab Δεν βρίσκω τα scheduled tasks! Στη δεύτερη περίπτωση μπορώ μόνο να απενεργοποιήσω!
ipduh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 το κοίταξα σε ένα XP Pro που έχει ένας φίλος εδώ δεν ξέρω πως το λένε σε άλλα windowς ή πως το λένε στις ελληνικές εκδόσεις τους θα είναι κάτι παρόμοιο ... ψάξε στον πινακα ελεγχου ... ναι, με το msconfig μπορεις να απενεργοποιήσεις
kostass13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 απο το task manager εχει επιλογη startup...aν εχω καταλαβει τι θελεις...
Alejandro Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 απο το task manager εχει επιλογη startup...aν εχω καταλαβει τι θελεις... Ναι αλλά νομίζω ότι από εκεί μπορείς μόνο να απενεργοποιείς προγράμματα. Αν θέλεις να προσθέσεις από που γίνεται;
Centurion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Κάτι βρήκα εδώ http://www.addictivetips.com/windows-tips/where-is-startup-folder-how-to-edit-startup-items-in-windows-8/ 1
Alejandro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς αυτό που έψαχνα! Ευχαριστώ φίλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα