Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

χρειάζομαι 3g router αλλά που να έχει υποστήριξη ddns service επάνω του γιατί θα ενώσω ip κάμερα ασφαλείας σε αυτό και θέλω να βλέπω σε συγκεκριμένες φάσεις την εικόνα της κάμερας.

φυσικά εκεί που θα το βάλω υπάρχει 3g κάλυψη δεν συμφέρει το 3g αλλά θα βγάζω 2-3 φορές την ημέρα φώτο και θα μου την στέλνει.

κάποιο μοντέλο αν μου προτείνεται?

Δημοσ.

εγω δει ενα καιεχω χρησιμοποιησει αλλοενα.το πρωτο που επαιζε ηδη σε ενα φωτοβολταικο παρκο και ειχε και dyndns οπως καταλαβα ειναι το level one wbr 6800.Παιρνει Usb stick πανω.απο εκει και περα αν θες κατι καλυτερο σε σημα για απομακρυσμενα σημεια αυτοπου ειχα σεταρει ειχε dyndns και γενικα ηταν πολυ καλο σε ολα του αλλα αναλογη και η τιμη του ηταν της teltonika rut104.δεν παιρνει stick αλλα απευθειας την sim.εννοειται οτι πρεπει να ζητησεις απο τον παροχο να σου δωσει συνδεση που να μην βγενεις με Proxy αλλα με πραγματικη Ip.η cosmote Νομιζω το λεει vpn internet και παει λεγοντας.αμα τους πεις οτι το θελω για φωτοβολταικο παρκο ξερουν.αλλιως δεν θα παιξει ποτε το dyndns>ο αλλος που ξερω δεν εχει βαλει να στελνει φωτο αλλα εχει βαλει να βλεπει video οποτε χρειαστει.απλα πηρε καποιο πακετο με λιγα giga αφου δεν χρειαζεσαι πολλακαι ολα οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...