pOLoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 θυμάται κανείς πόσο το είχανε βάλει αυτό τις προηγούμενες μέρες; http://www.amazon.co...2O&linkCode=as2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 το διαβασα και εγω αυτο και μου κανει εντυπωση, δηλαδη χρειάζεσε ειδικο player για blue-ray για να παιξεις 3d? δεν αρκει το content και η τηλεόραση να υποστηρίζουν 3d? οχι πρεπει και το πλαυερ να ειναι 3D Ρε παιδια ξερετε καποιον admin γιατι θελω να τον ρωτησω αν μπορω να κανω μια προσφορα στα μελη του insomnia?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Windows 7.5? ... Εγω θα το λεγα το ανεκδοτο της ημερας.( Εκτος αν ειναι ξερω γω για την μανα μου να παιρνει τις φιλεναδες της να συζητανε για το ποσο θα πεσει η συνταξη ..) Αστειευομαι Polos αλλα πραγματικα το θεωρω κακη αγορα ακομα και στα 100e Υπάρχει κατι καλύτερο στα <100 ευρώ στις +4'' ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntopas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Το κερατο μου παλι 200 το βαλανε http://www.amazon.co..._rd_p=344320267 Παιδιά μια ερώτηση τα κινητά π αγοράζετε από Αγγλία / Αμερική/ Γερμανία κλπ δουλεύουν στις ίδιες συχνότητες?? ή παίζει να έχουμε κάνα θεματάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση τα κινητά π αγοράζετε από Αγγλία / Αμερική/ Γερμανία κλπ δουλεύουν στις ίδιες συχνότητες?? ή παίζει να έχουμε κάνα θεματάκι? απο αμερικη θελει ψαξιμο, ειδικα το 3G. απο αγγλια δεν εχω δει ποτε κινητο να εχει θεμα εκτος αν ειναι παραεισαγωγη απο κινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marilisius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Windows 7.5? ... Εγω θα το λεγα το ανεκδοτο της ημερας.( Εκτος αν ειναι ξερω γω για την μανα μου να παιρνει τις φιλεναδες της να συζητανε για το ποσο θα πεσει η συνταξη ..) Αστειευομαι Polos αλλα πραγματικα το θεωρω κακη αγορα ακομα και στα 100e Λεω να το ακυρωσω και εγω το σκεφτομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Από Αγγλία πρέπει σίγουρα να λέει sim free αλλιώς παίζει να υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntopas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 απο αμερικη θελει ψαξιμο, ειδικα το 3G. απο αγγλια δεν εχω δει ποτε κινητο να εχει θεμα εκτος αν ειναι παραεισαγωγη απο κινα. μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδια βοήθεια Είδα αυτά τα 3 και μου φάνηκαν ωραίο δώρο για κοπέλα! 1) 2) 3) Το 3 είναι τσιμπιμένη η τιμή άρα μάλλον αποκλείεται Τι λέτε και εσείς? Σκέφτομαι για το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Τι λέτε και εσείς? Σκέφτομαι για το 2 αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0089ASJLU/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=19450&tag=bf2012-21&creativeASIN=B0089ASJLU&linkCode=as2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει κατι καλύτερο στα <100 ευρώ στις +4'' ?? Θα επαναλαβω για αλλη μια φορα.Αν καποιος θελει να εχει κινητο με μεγαλη οθονη , να στελνει sms και να παιρνει τηλεφωνα καθως και οποτε βρισκει ελευθερο wifi να μπαινει στο www.livescore.com να βλεπει τα αποτελεσματα τοτε ΝΑΙ στα 100ε δεν υπαρχει κατι καλυτερο.Για οτιδηποτε περισσοτερο ειναι πεταμενα λεφτα.. μιλαμε για παρατημενο λειτουργικο συστημα τωρα και για τιμη που θα παιζει σ αυτα τα επιπεδα ετσι κ αλλιως απ εδω και περα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ίσως άμα πάρει Windows 7.8 το Tania να αξίζει κάτι. Πάντως εγώ δεν θα το 'παιρνα. Προτιμώ να δώσω παραπάνω λεφτά και να πάρω κάτι καλύτερο ή να μείνω με το αρχαίο 3GS. Για άλλους που ίσως να μην θέλουν ιδιαίτερη χρήση ή δεν το σηκώνει η τσέπη τους μπορεί να είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 αυτό http://www.amazon.co...LU&linkCode=as2 Το 2 είναι χρυσό δεν ειναι καλύτερο? Έχει και καλύτερο σχήμα!!Καρδούλες Δεν ξέρω όμως γιατί ειναι τόσο φτηνό.... Αυτό που λες εσύ απο 100λιρες το έριξαν στα 32.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Με πεισατε ακυρωσα Tania κριμα ομως γιατι καποιος αλλος θα το ηθελε μαυτα που λετε θα ακυρωσω και το Acer μου φενεται δεν εχει γινει ακομα dispatched....Το lexar εφυγε ταξιδευει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 τελικά θα την πάρω για την αδερφή μου http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006LL30QI/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=as2&tag=864128-21&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B006LL30QI ελπίζω να έχει επιλογή χρωμάτων, για να πάρω κ για μένα μια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις