Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πολλά κοσμήματα σήμερα , κοσμηματοπωλείο το κάνανε

Dower & Hall Bloom - Sterling Silver Lotus Flower Setting 10mm Cubic Zirconia Drop Earrings

0.02 Carat SI Diamond with Peridot Pendant Necklace in 9ct White Gold 45 cm

Sapphire Necklace, 9ct White Gold, Diamond and Created Sapphire Pendant, 45cm Chain, by Miore, UNI003P2W

Silver Cubic Zirconia Cluster Stud Earrings

Belcher Charm Bracelet, Silver, 19cm Length, Model 8.24.4412

Lola Rose 'Christine' Blue Sandstone Heart Necklace with an Adjustable Love Knot Fastening

0.1 Carat J- I2 Diamond Earrings in 9ct White Gold

Silver Teardrop Pendant and Snake Chain 41cm with 5 cm Extender P10362

Lola Rose - Bridgett Blue Sandstone Tumble Bracelet of Length 20cm

pOLoS εγινε dispached to Acer?

ακομα ' date=' ειχα προβλημα με τη καρτα και πριν 3 ωρες καταφερα να το πληρωσω

dispatching soon λεει

εδω δεν το βρηκα στον σκουτζ και ναι το εχω μεσα στο καλαθι

αμα αξιζει η τιμη παρτο αλλιως αστο

Δημοσ.

τεράστια διαφορά στη τιμή , αξίζει το lg τότε

Μ`αρεσει γιατι παιζει blu-ray παιζει 3D και γραφει και απο TV ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Δημοσ.

Μ`αρεσει γιατι παιζει blu-ray παιζει 3D και γραφει και απο TV ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

άμα γράφει κιόλας οπωσδήποτε

Δημοσ.

το καλύτερο της μέρας σε 2'

http://www.amazon.co...21&linkCode=as2

Windows 7.5? ... Εγω θα το λεγα το ανεκδοτο της ημερας.( Εκτος αν ειναι ξερω γω για την μανα μου να παιρνει τις φιλεναδες της να συζητανε για το ποσο θα πεσει η συνταξη ..) :P

Αστειευομαι Polos αλλα πραγματικα το θεωρω κακη αγορα ακομα και στα 100e

Δημοσ.

άμα γράφει κιόλας οπωσδήποτε

πολλα δεν ειναι 250 ευρώ για ενα κουτί? εχει εξωτερικους δεκτες με PVR απο 30 ευρώ. δεν βλεπω το λογο γιατι το κοιταει ο φιλος και εσυ τον ενθαρυνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Eγω το πηρα το tania για δωρο μαμακια εκανα;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αναλογα σε ποιον το κανεις δωρο :D

Και επισης μη κανεις το λαθος να κοιτας το skroutz και τα 200ε που λεει .... 10 λιρες παραπανω το ειχε το αμαζον στις 29 Σεπτ.Εγω στη θεση σου θα το ακυρωνα.

Δημοσ.

το διαβασα και εγω αυτο και μου κανει εντυπωση, δηλαδη χρειάζεσε ειδικο player για blue-ray για να παιξεις 3d? δεν αρκει το content και η τηλεόραση να υποστηρίζουν 3d?

Δημοσ.

Eγω το πηρα το tania για δωρο μαμακια εκανα;;;

Και εγω το ηθελα για δωρο αλλα δεν εχει mini sd slot και με μονο 4gb δεν λεει

Δημοσ.

Windows 7.5? ... Εγω θα το λεγα το ανεκδοτο της ημερας.( Εκτος αν ειναι ξερω γω για την μανα μου να παιρνει τις φιλεναδες της να συζητανε για το ποσο θα πεσει η συνταξη ..) :P

Αστειευομαι Polos αλλα πραγματικα το θεωρω κακη αγορα ακομα και στα 100e

προσωπικά δε θα το έπαιρνα μιας και έχω βολευτεί με το iphone εδώ και 4 χρόνια, αλλά 100 για ένα κινητό με 4.3 οθόνη ,1 GHz και 5 MP μια χαρά είναι

το είχα πάρει ~140 για φίλο πριν κάτι μήνες και ακόμα και σε αυτά τα χρήματα αξίζει

πολλα δεν ειναι 250 ευρώ για ενα κουτί? εχει εξωτερικους δεκτες με PVR απο 30 ευρώ. δεν βλεπω το λογο γιατι το κοιταει ο φιλος και εσυ τον ενθαρυνεις.

αξίζει σε σχέση με το άλλο μοντέλο που έχει σχεδόν τα διπλάσια χρήματα, αν ήθελε απλά να γράφει από τη tv θα κοίταζε κάτι άλλο

• Like 1
Δημοσ.

200 και στο skrouz. .

Αρκει να κοιταξεις τα μαγαζια που το πουλανε και καταλαβαινεις οτι η τιμη ειναι πλασματικη....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...