Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παει,

παει, εκανε φτερα! πως βλέπω τι νουμερο είμαι?

Στο δειχνει την ωρα που πατας για να μπεις σε wait list..Μετα δε μπορεις να το ξαναδεις..

Δημοσ.

Oι πυλες του ανεξηγητου... ε πώς να το κανουμε, φημιζονται οι Αγγλοι για φαντασματα και ιστοριες τρομου!

post-220488-0-97471500-1353704219_thumb.jpg

Edit για απο πανω... ε για να λεει οπου σταθεις κι οπου βρεθεις μπορεις να παιξεις λογικα το πακετακι του email με PS3 500gb + Vita... αλλα κατι μου λεει οτι δε θα συμφερει και τοοοοσο πολυ...

edit:ΟΚ καλη τιμουλα αλλα ρε παιδι μου απο ολα οσα εβγαιναν αυτη τη στιγμη το πακετο αυτο μου εμφανιστηκε πρωτο... ειχα ηδη ποντικι απο πανω παταγα κλπ αλλα εκανε μιση ωρα checking deal status προφανως εβαζε τα...χιλιαδες κλικ σε σειρα και τελικα ουτε waitlist δεν μπηκα (δε θελω βεβαια τιποτα απο τα 2, τα εχω ηδη, αλλα αν ηταν κατι που ηθελα... πικρα!).

• Like 1
Δημοσ.

Το 4 channel είναι καλύτερο.

Κάτι ακουστικά που είχε εξαφανίστηκαν!

Μαζί και το Galaxy S

Το είχε βάλει 50% σχεδόν το S... περίπου 60 λίρες! Μάλλον για κράχτη φαντάζομαι το έβαλαν και το εξαφάνισαν στο τέλος! Δεν είναι μόνο οι δικοί μας τελικά "πονηροί" :D

κανά docking station θα είναι για iphone

• Like 1
Δημοσ.

Πότε τελειώνει το μαρτύριο με τη wishlist?

Να μας ρίξουν ακυρο να τελειώνουμε, δεν μπορω να κάτσω ολο το βράδυ στο pc!

EDIT: Ενώ το έγραφα, εβγαλε μήνυμα πάνω δεξια ότι έληξε, τσαμπα χαρα...

Δημοσ.

Εμενα οταν βγηκε ελεγε κανονικα 0% (μου εκανε τρομερη εντυπωση σε σχεση πχ με τα λαπτοπ πριν το ποσο νωρις εμφανιστηκε αυτο!) αλλα και παλι...

Τωρα που εκανα τα μαθηματικα παντως βασει της τιμης στο αmazon.de το Vita ειναι για 120 λιρες (150 ευρω) οποτε εχουμε 209.99 για το 500αρι PS3 που εχει "κανονικα" στο αγγλικο 229 λιρες με το A.Creed 3... δεν θα ελεγα οτι ειναι να τρελενεσαι η τιμη...!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...