Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πηρε κανεις Ασερ με στικακι μαζι?Αν ναι θελω να μου πει ποσο του βγηκε τελικη γιατι δεν τα πηρα και τα δυο μαζι σε διαφορετικους χρονους....

Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL £288.99

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πωπω εμενα βγηκαν 294.51 τι μπορω να κανω τωρα να το αλλαξω???

Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL£288.99

Πωπω εμενα βγηκαν 294.51 τι μπορω να κανω τωρα να το αλλαξω???

• Super Moderators

Μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη (και αν γνωριζει φυσικα )να μας απαντησει για την εγγυηση που εχει το Acer?

δεν το γράφει στο site της Acer?

Πως το εκανες αυτο?

πως εκανα ποιο? που τα πηρα και τα 2? προλαβα και εβαλα και το φλασακι και το Acer στο καλαθι και μου εβγαλε 288 λιρες(ασχετα που στην καρτα μου εχει χρεωθει 375 ευρω αντι για 357 και δεν ξερω γιατι γινεται αυτο!!!!)

Ρε παιδια εγω εχω παρει μεχρι στιγμης πραγματα συνολικης αξιας 394,5 λιρων αγγλιας στο webbanking βλεπω τωρα οτι με εχει χρεωσει 513.79 ευρω ενω στο google βγαζει ισοτιμια 487.44 ευρω. γιατι με εχει χρεωσει παραπανω εφοσον δν εχει επιπλεον ΦΠΑ;;;

EDIT: Για να προλαβω καποιους δεν εχω το Currency converter on. Πληρωνω σε λιρες.

Τους τελευταίους μήνες για αγορές από εξωτερικό οι τράπεζες δεσμεύουν ένα ποσό κοντά στο 10% για ασφάλεια μέχρι να γίνει η πληρωμή, όταν σε 3 μέρες θα τραβηχτούν τα χρήματα από το λογαριασμό σου η χρέωση θα είναι η κανονική οπότε μη σε ανησυχεί.

• Like 2

Τους τελευταίους μήνες για αγορές από εξωτερικό οι τράπεζες δεσμεύουν ένα ποσό κοντά στο 10% για ασφάλεια μέχρι να γίνει η πληρωμή, όταν σε 3 μέρες θα τραβηχτούν τα χρήματα από το λογαριασμό σου η χρέωση θα είναι η κανονική οπότε μη σε ανησυχεί.

Α οκ.. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Πρωτη φορα επαιρνα κατι απο το ιντερνετ τοσο ακριβο γι αυτο αγχωθηκα. :-D

giorginho Αξιξει τα λευτα του το Ασερ?Αυτο που μου την δινει μονο ειναι πως δεν εχει usb 3.0 γιατι πηρα και το φλασακι τεσπα....

Θεωρω πως ναι (με την υποχωρηση οτι δεν θα παιζεις και κανα σοβαρο παιχνιδι) για τις υπολοιπες εργασιες αξιζει. Το samsung ειχε δυσαναλογα μεγαλη διαφορα τιμης. Και το toshiba με τον pentium για 17αρι αξιζε πιστευω.

Για τους υπολοιπους ο πινακας ειναι απο το γνωστο (polos νομιζω το ξερεις) notebookcheck.net

Επισης @polos αυτο που δειχνεις τωρα ειναι ακριβως ο λογος που ελεγα οτι το acer δε θα αξιζε το να μπει ως "προσφορα" σε BF deal με τιμη 300+ λιρες. Μπηκε 20 λιγοτερες οποτε ειναι οκ. Και φυσικα αυτο που προτεινεις ειναι απο τις δικαιες "νορμαλ" τιμες!

9 λιρες οι 3D BD ταινιες (ειπαμε εχουμε και ελληνικα σε Ταξιδι 2 και Τιτανομαχια 2, και 6 λιρες το 3D BD ντοκιμαντερ επισης με ελληνικα (Dolphins & Whales)... λιγακι ακριβα για τα τωρινα γουστα μου (αν ημουν ακομα σε φαση δοκιμης του 3D θα τσιμπαγα...)!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...