SATELLITE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 σκασαν ολα σπιτι μου... πιο bloody faster πεθαινεις... τι πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πηρε κανεις Ασερ με στικακι μαζι?Αν ναι θελω να μου πει ποσο του βγηκε τελικη γιατι δεν τα πηρα και τα δυο μαζι σε διαφορετικους χρονους.... Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL £288.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ποιος δεν έχει antivirus ? ESET NOD32 Antivirus V5 1 User 1 Year (PC) ESET Cybersecurity, 1 User, 1 Year Licence (Mac) ESET Smart Security V5 1 User 1 Year (PC) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη (και αν γνωριζει φυσικα )να μας απαντησει για την εγγυηση που εχει το Acer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ποιος δεν έχει antivirus ? ESET NOD32 Antivirus V5 1 User 1 Year (PC) ESET Cybersecurity, 1 User, 1 Year Licence (Mac) ESET Smart Security V5 1 User 1 Year (PC) Πωπω εμενα βγηκαν 294.51 τι μπορω να κανω τωρα να το αλλαξω??? Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL£288.99 Πωπω εμενα βγηκαν 294.51 τι μπορω να κανω τωρα να το αλλαξω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μπορει καποιος αν εχει την καλοσυνη (και αν γνωριζει φυσικα )να μας απαντησει για την εγγυηση που εχει το Acer? δεν το γράφει στο site της Acer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 δεν το γράφει στο site της Acer? Λεει 1 χρονος Carry-in απλα δεν ξερω αν εχει καμια διαφορα με την αμαζον γι αυτο ρωτουσα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marilisius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL£288.99 Πως το εκανες αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 όποιος δε πρόλαβε κάποιο από τα laptop ας δει αυτό , καλό φαίνεται Lenovo B570E2 15.6-inch Notebook (Intel Core i3-2330M Processor 2.2GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, 6 Cell Battery, Windows 7 Home Premium 64 Bit) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πως το εκανες αυτο? πως εκανα ποιο? που τα πηρα και τα 2? προλαβα και εβαλα και το φλασακι και το Acer στο καλαθι και μου εβγαλε 288 λιρες(ασχετα που στην καρτα μου εχει χρεωθει 375 ευρω αντι για 357 και δεν ξερω γιατι γινεται αυτο!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια εγω εχω παρει μεχρι στιγμης πραγματα συνολικης αξιας 394,5 λιρων αγγλιας στο webbanking βλεπω τωρα οτι με εχει χρεωσει 513.79 ευρω ενω στο google βγαζει ισοτιμια 487.44 ευρω. γιατι με εχει χρεωσει παραπανω εφοσον δν εχει επιπλεον ΦΠΑ;;; EDIT: Για να προλαβω καποιους δεν εχω το Currency converter on. Πληρωνω σε λιρες. Τους τελευταίους μήνες για αγορές από εξωτερικό οι τράπεζες δεσμεύουν ένα ποσό κοντά στο 10% για ασφάλεια μέχρι να γίνει η πληρωμή, όταν σε 3 μέρες θα τραβηχτούν τα χρήματα από το λογαριασμό σου η χρέωση θα είναι η κανονική οπότε μη σε ανησυχεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγω τα πηρα μαζι. Συνολικα βγαινει τοσο TOTAL£288.99 οκ!!!μιλησα με το τσατ της αμαζον και τελικα θα πληρωσω τοταλ 279+9.99!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τους τελευταίους μήνες για αγορές από εξωτερικό οι τράπεζες δεσμεύουν ένα ποσό κοντά στο 10% για ασφάλεια μέχρι να γίνει η πληρωμή, όταν σε 3 μέρες θα τραβηχτούν τα χρήματα από το λογαριασμό σου η χρέωση θα είναι η κανονική οπότε μη σε ανησυχεί. Α οκ.. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Πρωτη φορα επαιρνα κατι απο το ιντερνετ τοσο ακριβο γι αυτο αγχωθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 giorginho Αξιξει τα λευτα του το Ασερ?Αυτο που μου την δινει μονο ειναι πως δεν εχει usb 3.0 γιατι πηρα και το φλασακι τεσπα.... Θεωρω πως ναι (με την υποχωρηση οτι δεν θα παιζεις και κανα σοβαρο παιχνιδι) για τις υπολοιπες εργασιες αξιζει. Το samsung ειχε δυσαναλογα μεγαλη διαφορα τιμης. Και το toshiba με τον pentium για 17αρι αξιζε πιστευω.Για τους υπολοιπους ο πινακας ειναι απο το γνωστο (polos νομιζω το ξερεις) notebookcheck.net Επισης @polos αυτο που δειχνεις τωρα ειναι ακριβως ο λογος που ελεγα οτι το acer δε θα αξιζε το να μπει ως "προσφορα" σε BF deal με τιμη 300+ λιρες. Μπηκε 20 λιγοτερες οποτε ειναι οκ. Και φυσικα αυτο που προτεινεις ειναι απο τις δικαιες "νορμαλ" τιμες! 9 λιρες οι 3D BD ταινιες (ειπαμε εχουμε και ελληνικα σε Ταξιδι 2 και Τιτανομαχια 2, και 6 λιρες το 3D BD ντοκιμαντερ επισης με ελληνικα (Dolphins & Whales)... λιγακι ακριβα για τα τωρινα γουστα μου (αν ημουν ακομα σε φαση δοκιμης του 3D θα τσιμπαγα...)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 τι πήρες? τρυπανια και τετοια... δεν προλαβα Μ4 XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις