Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το στικακι εχει 13 λιρες κανονική τιμη, αντε 13,30 με το επιπλεον φπα. για μενα δεν εχει νοημα να παρεις και κατι αλλο με το ζορι αν πραγματικα δεν το χρειάζεσε αμεσα εδω και τωρα και θα πηγαινες π.χ. αυριο στον κυρ πλαισιο να το παρεις ετσι και αλλιως.

Για 10000 φορά.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΠΑ στο BLACK FRIDAY!

E oχι και σε ΟΛΑ!!!post-220488-0-60230600-1353689237_thumb.jpgΤα 500 ευρω δεν τα πολυαξιζει ειδικα για BF deal, οταν πριν ουτε 1 βδομαδα το πολυ μικρο "eshop.gr" ειχε τον i3 του acer και την GT630M με λιγοτερα λεφτα...

cyber απαντησα πολυ συγκεκριμενα πιστευω. Υπαρχει αντιρρηση για το cpu?

που το βρήκες αυτό τον πίνακα ?

+1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα το στικακι ειχε 5.5 λιρια μεταφορικα....

Ναι αλλα τι σχεση εχει αυτο με το οτι λενε ολοι για ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΠΑ?

Εχει γιατι δεν εχει αρχικη τιμη πανω απο 22λιρες.

Πρεπει να μπει και κατι αλλο απλα πραγματα.

Ναι αλλα το στικακι ειχε 5.5 λιρια μεταφορικα....

Αν ηθελες και κατι αλλο φθηνο της ταξης των ~4-5£ θα ειχες δωρεαν μεταφορικα. Πιανει την τιμη πριν τα black fridays για τo free delivery. To στικακι ειναι κανονικα στις 18£ στο αμαζον.

Πηρα κ το Ασερ αλλα οχι μαζι σε διαφορετικους χρονους.....Ασε μαλακια μεγαλη τωρα μπορω να κανω κατι?Μου στειλανε και ενα μαιλ με 10lires promotional gift...Πως το χρησιμοποιω?

Μάλλον όχι γιατί με τελική τιμή 25 λίρες για δύο προϊόντα που δεν είχαν αρχική τιμή πάνω από 25 λίρες σε χρεώνει κανονικά μεταφορικά...

Δεν ειναι 25λιρες.. λιγοτερο ειναι..

πχ..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004A88JGK/ref=oh_details_o00_s00_i00

free

Για 10000 φορά.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΠΑ στο BLACK FRIDAY!

+1

θα σε παρακαλεσω να μην κανεις υποδειξεις/σχολια ειδικα αν δεν εχεις καταλαβει τον συλλογισμο. για το θεμα γνωσεων περι μπλακ φραιντει αστο...

σχολια επι του θεματος δεχομαι μονο απο τον ματριχ :)

• Like 2

Ρε παιδια εγω εχω παρει μεχρι στιγμης πραγματα συνολικης αξιας 394,5 λιρων αγγλιας στο webbanking βλεπω τωρα οτι με εχει χρεωσει 513.79 ευρω ενω στο google βγαζει ισοτιμια 487.44 ευρω. γιατι με εχει χρεωσει παραπανω εφοσον δν εχει επιπλεον ΦΠΑ;;;

EDIT: Για να προλαβω καποιους δεν εχω το Currency converter on. Πληρωνω σε λιρες.

Δεν ειναι 25λιρες.. λιγοτερο ειναι..

πχ..

http://www.amazon.co...ils_o00_s00_i00

free

Το εχω πει και το ξαναλεω...Ειναι 20 λιρες και στην πραγματικότητα ακομα λιγοτερες (περιπου 19.8) . :) Τελικά καταφερα και μπηκα στη waitlist Και για το Toshiba Και περιμενω αρκετή ωρα...Για να δουμε :)

• Like 1

Δηλαδή τουτέστιν φλασάκι δεν! και δύο να πάρω ένα με προσφορά και ένα χωρίς πελέ κούπλα... Τέσπα όσοι πήραν μαγεία τους, εμένα μόνο χρόνο μου στέρησε το άμαζον αυτή την εβδομάδα...

• Like 1

Πηρε κανεις Ασερ με στικακι μαζι?Αν ναι θελω να μου πει ποσο του βγηκε τελικη γιατι δεν τα πηρα και τα δυο μαζι σε διαφορετικους χρονους....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...