defacer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Θέλω το Acer για μια συγγενή που είναι πρωτοετής και χρειάζεται generic cheap laptop για εργασίες/youtube κλπ. Είμαι μεν στο waitlist αλλά επειδή δεν ξέρω τι θα παιχτεί τελικά, αν κάποιος το έχει στο καλάθι και αποφασίσει πως δεν το θέλει -- I 'm bying.
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παραλίγο να χάσω το acer 1 of Acer Aspire E1 15.6-inch Laptop - Black/Silver (Intel Core i3 3110M 2.4GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, DVDSM DL, LAN, WLAN, Webcam, Integrated Graphics, Wind Greetings from Amazon.co.uk, We're writing to let you know that we are having difficulty processing your Visa for the above transaction. We will try charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you may want to review the payment information for your order and make sure it is correct and current. To do this: 1. Go to our home page (www.amazon.co.uk) then click "Your Account" on the top right menu. 2. Click on "View Open Orders". 3. You'll now see all your current open orders. 4. Click on "Change Payment Method". 5. You can review your current payment method, choose a different payment method, or enter a new one if the card number has changed.
skar1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και σε μενα το ιδιο εστειλαν γιατι δεν εχω λεφτα στην καρτα . Παω να βαλω. Εγγυηση ξερουμε ποσο εχει και αν αξιζει το μηχανημα;
baskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Σου λεει οτι δεν εχεις λεφτα στην καρτα στο ξαναλει στο ξαναλεει και μετα απο 2-3 μερες αρχιζει και σου λεει..Εχετε ακομα 4 μερες να φτιαξετε το προβλημα με την καρτα σας. 3 μερες.. 2 μερες.. κλπ...Με αλλα λογια χρονος υπάρχει οποτε μη σκοτωθεις κιολας να πας βραδυατικα να βαζεις λεφτα! 2
dimkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παραλίγο να χάσω το acer δεν το χανεις. χθες βραδυ μου χτυπησε μια παραγγελια και ηταν προβλημα στην επικοινωνια του αμαζον με την καρτα. του ξαναδωσα τα ιδια στοιχεια και την περασε. σου δινει καποιες μερες για να κανονισεις την πληρωμη.
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πηρα ασερ κ φλασακι αν το μετανιωσω θα το δειτε στισ αγγελιες...
durutti Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καλα ρε παιδες το εχω λυωσει και εγω 2-3 μερες τωρα σιγα τις προσφορες..και με τα μεταφορικα μια η αλλη βγαινουν
panoskir Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτος ο ανταπτορας κανει για τις συσκευες μπανιου απο uk που εχουν 2 pins? http://www.ebay.co.uk/itm/5-UK-to-EU-2-Pin-Plug-Travel-Home-Power-Adapter-Converter-/390486501211?pt=UK_TravelTickets_Accessories_RL&hash=item5aeacf275b
dimkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το στικακι εχει 13 λιρες κανονική τιμη, αντε 13,30 με το επιπλεον φπα. για μενα δεν εχει νοημα να παρεις και κατι αλλο με το ζορι αν πραγματικα δεν το χρειάζεσε αμεσα εδω και τωρα και θα πηγαινες π.χ. αυριο στον κυρ πλαισιο να το παρεις ετσι και αλλιως. 3
KoGi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτος ο ανταπτορας κανει για τις συσκευες μπανιου απο uk που εχουν 2 pins? http://www.ebay.co.u...=item5aeacf275b Δεν αξιζει... Κανεις την δουλεια σου και με αυτον: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.751347 Εχω απειρους τετοιους, και κανει ακομη και για την 2pin του μπανιου! Δεν εχει νοημα να μπλεκετε με ebay για ανταπτορα... αυτος απο eshop ειναι μια χαρα!
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτος ο ανταπτορας κανει για τις συσκευες μπανιου απο uk που εχουν 2 pins? http://www.ebay.co.u...=item5aeacf275b ναι
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ανάμεσα στα δύο λάπτοπ , acer / samsung, το samsung είναι πολύ ανώτερο στα πάντα. Βέβαια κοστίζει και παραπάνω αλλά είναι "θηριάκι"...Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε...E oχι και σε ΟΛΑ!!!Τα 500 ευρω δεν τα πολυαξιζει ειδικα για BF deal, οταν πριν ουτε 1 βδομαδα το πολυ μικρο "eshop.gr" ειχε τον i3 του acer και την GT630M με λιγοτερα λεφτα... cyber απαντησα πολυ συγκεκριμενα πιστευω. Υπαρχει αντιρρηση για το cpu?
cyberrobot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 E oχι και σε ΟΛΑ!!! Έχει όμως κάρτα γραφικών, 1ΤΒ δίσκο και 8 GB μνήμη.... Edit: όχι οι CPU είναι πολύ κοντά, δίκιο έχεις αλλά η διαφορά τους δικαιολογείτε πιστεύω, μην ξεχνάμε και τον παράγοντα προσφοράς και ζήτησης που έχει το καθένα laptop.
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 E oχι και σε ΟΛΑ!!!Τα 500 ευρω δεν τα πολυαξιζει ειδικα για BF deal, οταν πριν ουτε 1 βδομαδα το πολυ μικρο "eshop.gr" ειχε τον i3 του acer και την GT630M με λιγοτερα λεφτα... cyber απαντησα πολυ συγκεκριμενα πιστευω. Υπαρχει αντιρρηση για το cpu? που το βρήκες αυτό τον πίνακα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις