Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδια πηρα και γω φλασακι και το Acer. Γνωριζω οτι στην amazon μπορεις να γυρισεις τα αντικειμενα και να παρεις refund αμα δεν σου κανουν. Ισχυει αυτο και για τα black friday deals ομως; Ξερετε;;; Θα πληρωσεις τα μεταφορικα ομως αν δεν σου αρεσει ενα προιον. Και βεβαια θα το στειλεις συστημενο υποχρεωτικα οποτε μιλαμε για τι ποσα με τετοιο βαρος; 40-50€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τσιμπησα 3 φλασακια και 1 Acer... Δυστυχως δεν προλαβα το Toshiba...ΑΝ καποιος ειναι σε καλη θεση σε waitlist και δε το θελει ας μου πει.. πως τσίμπησες 3 φλασάκια, αφού 1 μπορείς να βάλεις στο καλάθι? πες λίγο γρήγορα σε παρακαλώ, τελειώνει ο χρόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Με 3 λογαριασμους φυσικά(απο εναν ανοιχτο σε διαφορετικο browser ) ...Εχω και stock ψιλοπραγματα που ηθελα και τα προσθεσα...Όσο για το ποσο περιμενει το amazon...Περιπου 1 βδομαδα εχεις για να βαλεις τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 που βλεπω γαμωτο σε ποια θεση ειμαι στο waiting list? Εφαγα τον τοπο. δεν μπορείς, μόνο την πρώτη φορά που σου βγάζει το μύνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 που βλεπω γαμωτο σε ποια θεση ειμαι στο waiting list? Εφαγα τον τοπο. Πουθενα, μονο οταν μπαινεις το βλεπεις το νουμερακι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Θα πληρωσεις τα μεταφορικα ομως αν δεν σου αρεσει ενα προιον. Και βεβαια θα το στειλεις συστημενο υποχρεωτικα οποτε μιλαμε για τι ποσα με τετοιο βαρος; 40-50€; Α οκ...ε πιστευω θα μου κανει, ενημερωτικα ρωτησα περισσοτερα . Κατι αλλο τωρα το Acer εχει 2 χρονια εγγυηση; Γιατι στην σελιδα δεν ειδα να λεει τιποτα για εγγυησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω λεφτά μέσα στη χρεωστική προλαβαίνω μέχρι τη Δευτέρα ή να βάλω άλλη κάρτα? Ναι, ανετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 E κι εμενα μου μπηκε στο καλαθι μετα το 500+ της λιστας αναμονης το φλασακι αφου προφανως ολοι το αφηνουν (και το ιδιο θα κανω κι εγω) απο τα λαπτοπ προλαβα το samsung αλλα δε θα το παρω ουτε αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ανάμεσα στα δύο λάπτοπ , acer / samsung, το samsung είναι πολύ ανώτερο στα πάντα. Βέβαια κοστίζει και παραπάνω αλλά είναι "θηριάκι"... Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πουθενα, μονο οταν μπαινεις το βλεπεις το νουμερακι σου. δεν ξερω σε τι θεση ημουν αλλα το πηρα το στικακι και γω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 To acer αξιζει ρε παιδια η οχι; Να το πληρωσω η δεν λεει; Εγγυηση ξερουμε ποσα χρονια εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Έβαλα κ ένα παιχνίδι για xbox αλλά και πάλι με χρεώνει μεταφορικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και εγω. υποστρομα ειναι παντως (δεν σκεπαζεσε δλδ με αυτο) Αντε να βγαλει κ μια καλη καφετερια (φιλτρου) που θελω για δωρο κ εκλεισα (.. πριν παο για κραχ) Ασχετο- ποια κουβερτα ειχε βαλει το μεσημερι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι. πήρα ένα βιβλίο πιο πριν από το black friday μαζί με κάτι μνήμες (όχι από black friday) βλέπω ότι δεν έχει γίνει ακόμα dispatched. Μπορώ να αλλάξω τις μνήμες με κάτι άλλο χωρίς να χάσω την έκπτωση από το βιβλίο; αν μέχρι να φύγει παρώ και άλλο φτηνό black friday, μπορώ να το βάλω στην ίδια παραγγελια ή πρέπει να ξαναβάλω φτηνοπράματα μέχρι τις 23 λίρες Μπορεί κάποιος να μου δώσει link για μελάνια για canon χωρίς μεταφορικά που να στέλνει ελλάδα, σε ένα που δοκίμασα έφαγα πόρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys636 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Στο φλασακι, στο τελος της παραγγελιας πριν την ολοκληρωσω εχει την κανονικη τιμη, και αναφερει μειον μια εκπτωση που ερχεται στην τιμη 10 λιρες περιπου. Ετσι πρεπει να λεει ή μηπως μου εβγαλε κανενα εκπτωτικο κουπονι τυχαια, και το αγοραζω με την κανονικη τιμη? Εβαλα και ενα κοσμημα για την γυναικα, φτηνο στις 12 λιρες με super saver delivery ,και για τα δυο μου εβγαλε μεταφορικα 5,5 λιρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις