dimkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εσυ ησουν που ανεφερες οτι την φορτιζεις καθε μερα? Η αληθεια ειναι πως κi εγω νομιζω κραταει λιγότερο η δικη μου αλλα απο 10 μερες κατεβηκε σε βδομαδα. Δεν εχω παράπονο. Βεβαια αυτη τη βδομάδα ξεκινησε κατι περιεργα το μοτέρ σαν να ζορίζεται αλλα το ξεπερναει οταν κάνω off/on. καπου το διαβασα και αλλου για την φορτιση αλλα και εγω το ιδιο προβλημα εχω. τωρα που το ειδα την 5000 εχω παρει αλλα δεν μπορω να δω ποσο γιατι ηρθε μαζι με αλλα πραγματα. επειδη την χρησιμοποιουμε 2 ατομα 2 φορες την ημερα εμένα πλεον κρατάει 1-2 μέρες το πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το kindle εχει gps? γιατι το παλιο δεν ειχε μη το κοιτάς το kindle, δε το στέλνουν Έλλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marilisius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδια παρακαλω δευκρινηστε το Ασερ εχει usb 3.0 θηρα ναι η οχι παρακαλω διευκρινηστε το!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδια παρακαλω δευκρινηστε το Ασερ εχει usb 3.0 θηρα ναι η οχι παρακαλω διευκρινηστε το!!!!!!! Αυτό εδώ πρέπει να ναι http://support.acer.com/acerpanam/notebook/2012/Acer/Aspire/E1-571/E1-571sp2.shtml οπότε όχι δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ποιο απο ολα τα λαπ τοπ θα περνατε παιδια πειτε εντθπωσεις παρακαλω καιγομαι!!!!!!TOSHIBA-ACER-SAMSUNG???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ποιο απο ολα τα λαπ τοπ θα περνατε παιδια πειτε εντθπωσεις παρακαλω καιγομαι!!!!!!TOSHIBA-ACER-SAMSUNG???? οποιοδήποτε εκτός από αυτό http://www.amazon.co...1Y&linkCode=as2 το θέλω για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχει usb 3.0 και εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων!!!!!Για το toshiba-samsung τι λετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Φαντάζομαι ότι σε 2 ώρες στα laptop θα γίνει σφαγή. Ούτε κλικ δε θα προλάβουμε να πατήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daffydackk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εχω 2 λαπ τοπ μπροστα μου και ενα σταθερο θα τα χτυπησω και τα 3 ταυτοχροναααααα οποιο θελετε μου λετε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πάντως κανένα από τα 3 δεν το λες τρελή προσφορά εκτός και αν τα βγάλουν μισοτιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εχω 2 λαπ τοπ μπροστα μου και ενα σταθερο θα τα χτυπησω και τα 3 ταυτοχροναααααα οποιο θελετε μου λετε!!!! εχεις και 3 χερια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παίδες εγώ τσίμπησα τα παπουτσάκια hush puppies στις 27 λίρες. Τα προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marilisius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εχεις και 3 χερια? Εγω παντος το Ασερ θα χτυπησω με ενα χερι!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 μη το κοιτάς το kindle, δε το στέλνουν Έλλαδα Εγω παλι γτ νομίζω οτι στέλνουνε kindle στην ελλαδα?Eχουν πολλοί φιλοι μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pet35ros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ειναι τελευταια μερα σημερα ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις