Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2012 - 19-25/11/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 στον newtech η τάσσιμο βγάζει μια χαρά καφέ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... "ΕΣΒΗΣΕ" Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΙΑ

μετανοείτε

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα πάντως με ξέχασε στη waitlist ακόμα μου γράφει you are on the waitlist για τον SSD :-D και η πλάκα είναι ότι άλλαξα και υπολογιστή από τότε που μπήκα στη λίστα για αν δω μην έχει κολλήσει. Κάποιο bug κόλλησε το amazon...

Δημοσ.

+1 στον newtech η τάσσιμο βγάζει μια χαρά καφέ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... "ΕΣΒΗΣΕ" Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΙΑ

μετανοείτε

δηλαδη αν δεν αγορασουμε τιποτα απο amazon δε θα ξαναυτοκτονήσει κανενας; αμα ειναι να το κανουμε, αλλα οσοι ξερω και εχουν προβλημα με τον ενα ή με τονα αλλο τροπο τους βοηθαω. εσύ;

οσο αφορα το μετανοειτε, μπορεί να ισχύει, αλλα ειναι ασχετο με το αν αγορασω παπουτσια ή αυτοκτονησει καποιος ανεργος... ας προσεχαμε τι ψηφίζουμε!

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Αυτό ήταν και πριν ροζ ή πρέπει να κοιτάξω την οθόνη του γραφείου που μου το έβγαζε κόκκινο;

εχει 2 χρωματα

Δημοσ.

Πολύ σαβούρα σήμερα γενικώς.

Στον φίλο για τα στικάκια, πάρε αυτό. Μια χαρά και βγαίνει στα 21 ευρώ.

Πολύ καλό και γρήγορο.

Δημοσ.

Εμένα πάντως με ξέχασε στη waitlist ακόμα μου γράφει you are on the waitlist για τον SSD :-D και η πλάκα είναι ότι άλλαξα και υπολογιστή από τότε που μπήκα στη λίστα για αν δω μην έχει κολλήσει. Κάποιο bug κόλλησε το amazon...

Δεν είσαι ο μόνος

Δημοσ.

Πολύ σαβούρα σήμερα γενικώς.

Στον φίλο για τα στικάκια, πάρε αυτό. Μια χαρά και βγαίνει στα 21 ευρώ.

Πολύ καλό και γρήγορο.

Ευχαριστώ, αν και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα κάτι στα 16GB, και χωρίς να με ενδια΄φερει ιδιαίτερα η ταχύτητα εγγραφής (τα μόνα κριτήρια είναι η τιμή και η αξιοπιστία)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...